Metallimusiikki.net

desaster

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen desaster liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin desaster. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin desaster liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Desaster: "The Arts of Destruction".

  • Julkaistiin tiistaina 10.01.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 755 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen piirros ihmisen luurangosta sutun keskellä ja Desaster-logon alla.Julkaistaan 27.2.2012

Saksalainen thrash metallia tekevä Desaster (www.total-desaster.com) tulee julkaisemaan nyt viimeistelemänsä "The Arts of Destruction" -albumin helmikuun lopussa. Se on Metal Blade Recordsin avulla ilmestyvä teos, jota yhtye luonnehtii 100-prosenttisesti Desasteriksi, metalliksi, helvetiksi ja epäkaupallisuudeksi. Sataprosenttisten ainesten lisäksi levyn uhataan rikkovan trendit, heilaavan metallikulttia ja haistattelevan kaikille, jotka eivät usko metallimusiikkiin. Desasterin väki pitää "The Arts of Destruction" -levyä parhaimmalta ja brutaaleimmalta kuulostavimpana luomuksenaan. Siitä tehdään kappalemäärältään rajallinen ensipainos varustettuna bonus-DVD:llä.

Lue koko julkaisu…

Melechesh-johtaja vierailee Desasterin & Enthronedin albumeilla.

Melechesh-bändin keulahahmo seisoo mustuuden keskellä. Vasemmalla jonkinlainen leijona, joka on eloton, täytetty. Miehellä kalju pää ja ranteissa koruja ja rannekkeita.Black metallia Jerusalemista

Melechesh (www.melechesh.com) kertoo keulahahmo ja kitaristi Ashmedin suulla, että ryhmällä on viime aikoina ollut kovin kiireistä. Ashmedia pyydettiin hiljattain osallistumaan saksalaisen Desaster-bändin uuden julkaisun tekemiseen soittamalla kitarasoolon. Mies kävikin soittamassa soolonsa Harrow-studiossa, jossa Melecheshin aikaisemmin julkaisema "Djinn"-albumi äänitettiin. Keulahahmo kertoo, että Desasterin uusi pitkäsoitto julkaistaan syksyllä Metal Blade Europen kautta. Ashmedi käy vierailemassa myös Enthroned-ryhmän uudella albumilla. Hän saapastelee studioon äänittämään lauluosuuksia bändin tuotosta varten myöhemmin kuluvan kuukauden aikana. Ennen tämän projektin hoitamista hän aikoo kuitenkin käydä Melecheshin kitaristi Molochin kanssa Jerusalemissa. Ashmedi kirjoittaa myös biisien sanoituksia tulevaa Absu-bändin albumia varten.

Lue koko julkaisu…