Metallimusiikki.net

Melechesh-johtaja vierailee Desasterin & Enthronedin albumeilla.

Melechesh-bändin keulahahmo seisoo mustuuden keskellä. Vasemmalla jonkinlainen leijona, joka on eloton, täytetty. Miehellä kalju pää ja ranteissa koruja ja rannekkeita.Black metallia Jerusalemista

Melechesh kertoo keulahahmo ja kitaristi Ashmedin suulla, että ryhmällä on viime aikoina ollut kovin kiireistä. Ashmedia pyydettiin hiljattain osallistumaan saksalaisen Desaster-bändin uuden julkaisun tekemiseen soittamalla kitarasoolon. Mies kävikin soittamassa soolonsa Harrow-studiossa, jossa Melecheshin aikaisemmin julkaisema “Djinn”-albumi äänitettiin. Keulahahmo kertoo, että Desasterin uusi pitkäsoitto julkaistaan syksyllä Metal Blade Europen kautta. Ashmedi käy vierailemassa myös Enthroned-ryhmän uudella albumilla. Hän saapastelee studioon äänittämään lauluosuuksia bändin tuotosta varten myöhemmin kuluvan kuukauden aikana. Ennen tämän projektin hoitamista hän aikoo kuitenkin käydä Melecheshin kitaristi Molochin kanssa Jerusalemissa. Ashmedi kirjoittaa myös biisien sanoituksia tulevaa Absu-bändin albumia varten.

Bändin keulahahmo-kitaristi Ashmedin voi tavata The Metal Shopissa Tel Avivissa kesäkuun 14. päivä kello 17:00. Sen jälkeen kun yhtye on palannut Eurooppaan, Melechesh aikoo aloitella uuden Euroopan suunnalla tapahtuvan festarikiertuen tekemistä.

Yhtye on vahvistettu mm. Waldrock-festarin pre-party -tapahtumaan, joka järjestetään ko. festarialueen tentta-alueen yöllä heinäkuun 6. päivä Alankomaiden Burgumissa.

Melechesh esiintyy:

  • 19.–21. heinäkuuta: Earthshaker Fest (Kreuth, Saksa)
  • 21. heinäkuuta: Metal Mean Fest (Mean, Belgia)
  • 17. elokuuta: Party.San Open Air (Bad Berka, Saksa)
  • 24. elokuuta: Hole In The Sky (Bergen, Norja)

Melechesh on:

  • Ashmedi (laulu,, kitarat ja kosketinsoittimet)
  • Moloch (kitarat)
  • Al´ Hazred (basso, lauu ja kosketinsoittimet)
  • Xul (rummut)

Bändi on Israelin Jerusalemissa sooloprojektina käynnistynyt Ashmedin luomus, jonka mies loi vuoden 1993 puolella. Perustamista seuranneina vuosina ryhmän riveihin liittyi rumpaliksi Lord Curse ja kitaristiksi Moloch. Alkuaikoina bändin tavoitteena oli luoda black metal -mättöä, jossa yhdistyy Lähi-Idän vaikutteet (kuten esimerkiksi mesopotamialainen ja sumerialainen okkultismi sekä sanoituksellisesti että musiikillisesti). Melechesh onkin kutsunut musiikkiaan tittelillä “Mesopotamian Metal”.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.