Metallimusiikki.net

melechesh

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen melechesh liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin melechesh. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin melechesh liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Melechesh: "Mystics of the Pillar II".

 • Julkaistiin torstaina 15.03.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 865 kertaa
 • Bändit:

"Mystics of the Pillar II" -EP:n etukannessa musta tausta, jota vasten bändin logo toteemipaalumaisen pylvään päällä.Julkaistaan 27.4.2012

Monikansallinen metallibändi Melechesh (www.melechesh.com), joka kuvailee soittamaansa musiikkia sumerilaiseksi ja mesopotamialaiseksi metalliksi, tulee julkaisemaan huhtikuun lopussa täällä Euroopassa ja toukokuun alussa Yhdysvalloissa uuden EP-levyn. Se on kolmesta biisistä koostuva, vain digitaalisesti ilmestyvä "Mystics of the Pillar II". Sillä kuullaan kaksi instrumentaalista biisiä. Digilevyn julkaisee Nuclear Blast Records ja yksi sellainen biisi, jossa on vaihtoehtoinen loppu verrattuna aikaisemmin ilmestyneeseen versioon. Biisin kesto on yli kahdeksan minuuttia. Vuonna 1993 perustettu Melechesh tapaa sulloa black metallin sekaan vaikutteita okkultistisista teemoista, muinaisesta Sumerista ja Mesopotamiasta sekä Keski-idästä.

Lue koko julkaisu…

Melechesh: Grand Gathas of Baal Sin.

 • Julkaistiin lauantaina 26.03.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1133 kertaa
 • Bändit:

KEllertävä piirros jonkinlaisesta temppelistä, jossa helmiä koristeellisessa korussa ja vasemmassa laidassa käärmeitä muistuttavia lonkeroita.Julkaistiin

Israelista käsin toimiva Melechesh (www.melechesh.com) laittoi aikaisemmin tällä viikolla nettiin katseltavaksi oheisen Rouzbeh Heydarin ohjaaman musiikkivideon. "Grand Gathas of Baal Sin" -musiikkivideo kuvattiin Turkin Istanbulissa. Viisiminuuttisen videon taustalla kuultava ääniraita kuuluu aikaisemmin viime lokakuussa julkaistun "The Epigenesis" -albumin biisilistalle. Albumi äänitettiin istanbulilaisen Babajim Studion tiloissa ja miksattiin Reuben de Lautourilla sekä masteroitiin Pieter Snapperilla. "The Epigenesis" on sumerilaista black metallia kilkattavan yhtyeen järjestyksessä viides kokopitkä lätty ja seuraaja vuoden 2006 "Emissaries"-albumille. Uuden albumin kansitaiteen toteutti englantilainen John Coulthart, joka on aikaisemminkin kuvittanut Melecheshiä.

Lue koko julkaisu…

Melechesh huhtikuussa studioon.

 • Julkaistiin lauantaina 20.03.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 917 kertaa
 • Bändit:

Melodista black metallia kilkattava Melechesh (www.melechesh.com) suunnittelee Turkin Istanbulissa sijaitsevan Babajim Studion käyttämistä seuraavan studioalbumin nauhoittamisessa. Yhtye on varannut studioaikaa 10. huhtikuuta alkaen. Melechesh aikoo nauhoittaa uransa viidennen albumin pikaisen pyrähdyksen aikana, sillä levy halutaan julkaista vielä kesällä Nuclear Blast Recordsin kautta. Uudella pitkäsoitolla ei ole vielä nimeä. Albumi on musiikillisesti tuttua Melecheshiä, mutta keulahahmo Ashmedin mukaan sen äänimaailmaan halutaan länsimaisten vaikutteiden sijaan jonkin verran päinvastaista meininkiä. Sen vuoksi albumi purkitetaan Istanbulissa, jossa itä kohtaa lännen. Äänityspaikka on Ashmedin puheiden mukaan inspiroiva. Ennen studioon painelemista bändi järjestää bänditreenejä. Yhtyeen kitaristi Moloch saapuu Amsterdamiin ensi viikon puolella Yhdysvaltojen Virginiasta.

Lue koko julkaisu…

Melechesh etsii basistia.

 • Julkaistiin torstaina 19.06.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 823 kertaa
 • Bändit:

Erittäin tummasävyinen valokuva Melechesh-bändin nelipäisestä miehistöstä. Miehet seisovat mustassa ympäristössä. Vasemmalla näkyy täytetyn leijonan pää. Miehistön jäsenistä kahdella etummaisella on kaljut kallot. Taaemmilla hiuksiakin päässä.Hakemuksia vastaanotetaan

Jerusalemilainen black metal -pioneeribändi Melechesh (www.melechesh.com) katkaisi siteensä basistiinsa ja etsii nyt uutta vakituista jäsentä joukkoihinsa. Yhtye järjestää koe-esiintymistilaisuuksia vakanssista kiinnostuneille tahoille. Melechesh kertoo kaipaavansa nyt vain luotettavaa ja taitavaa muusikkoa, joka voi tuoda yhtyeeseen uutta kaivattua verta. Muusikon bändin jäsenet toivovat olevan sellainen persoona, joka kykenee ja haluaa lähteä tien päälle haahuilemaan keikkaputkissa soudettaessa. Keikoilla bassotaiturin olisi kyettävä lisäksi hoitamaan ainakin osa taustalauluista. Israelilaisen mustan metallin mestarin luonut Ashmedi kommentoi, että muusikkokokelaan olisi oltava kiinnostunut yhtyeen biiseissä käsiteltävistä asioista ja extreme metallista yleensäkin.

Lue koko julkaisu…

Melechesh vaihtaa levy-yhtiötä.

 • Julkaistiin tiistaina 19.02.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 751 kertaa
 • Bändit:

Tummasävyinen ryhmävalokuva Melechesh-nimisen yhtyeen kokoonpanosta, johon kuuluu neljä miestä. Heistä parilla kalju pää, kahdella keskimmäisellä pitkät hiukset. Osalla käsivarret paljaana. Miehet ovat osittain pimeyden peittämiä.Promokuva "Emissaries"-kaudelta

Huhtikuussa Suomeen saapuva alankomaalainen metallimaestro Melechesh (www.melechesh.com) uutisoi täyttäneensä sovitulla tavalla Osmose Productionsin kanssa solmimansa kolme albumia kattavan levytyssopimuksen. Bändi on nyt päättänyt olla jatkamatta Osmosen kanssa tekemäänsä sopimusta. Yhtye tiedottaa myöhempänä ajankohtana kenen kanssa se on solmimassa uutta julkaisusopimusta. Melecheshin laulaja-kitaristi ja perustajajäsen Ashmedi kertoo antamassaan uutisessa, että kahdeksan vuotta kestänyt yhteistyö Osmose Productionsin on nyt päättynyt. Hän kokee bändille olevan terveellistä jatkaa matkaa kohti uusia tuulia, mutta huomauttaa samalla hengenvedolla, ettei tämä tarkoita bändin muuttaneen suhtautumistaan Osmoseen — kyseinen levy-yhtiö on Ashmedin mukaan koko bändin mielestä "cult"-statuksen saanut levymerkki, joka tukee ja tekee töitä bändiensä eteen.

Lue koko julkaisu…

Immolation, Melechesh ja Goatwhore Suomeen.

Immolationin miehistö koristeellisessa ympäristössä. Heitä kuvassa neljä kappaletta, ulkoilmassa pilvisen taivaan alla. Taustalla näkyy suuri kirkkomainen rakennus. Miehet ovat pukeutuneet mustiin vaatteisiin, osalla bändipaidat yllään.Kuvassa Immolation

New Yorkin Immolation, Jerusalemin Melechesh, Louisianan Goatwhore ja ateenalainen Sickening Horror ovat liittoutumassa keskenään tehdäkseen täällä Euroopassa kiertueen, joka ulottaa epäpyhät raajansa myös tänne Suomeen. Bändinelikko keikkailee Suomessa huhtikuun alussa ensin Turussa, sitten Jyväskylässä ja viimeiseksi Helsingissä. Kiertue starttaa 14. maaliskuuta ja päättyy huhtikuun ensimmäisellä viikolla.

Melechesh kertoi jo viime vuoden marraskuussa nettisivuillaan, jotka sijaitsevat osoitteessa www.melechesh.com, että bändi aikoo siirtyä tänne Eurooppaan keikkailemaan Immolationin seurassa. Tarkempia tietoja ei oltu vielä tuohon aikaan hahmotettu.

Lue koko julkaisu…

Melechesh-johtaja vierailee Desasterin & Enthronedin albumeilla.

Melechesh-bändin keulahahmo seisoo mustuuden keskellä. Vasemmalla jonkinlainen leijona, joka on eloton, täytetty. Miehellä kalju pää ja ranteissa koruja ja rannekkeita.Black metallia Jerusalemista

Melechesh (www.melechesh.com) kertoo keulahahmo ja kitaristi Ashmedin suulla, että ryhmällä on viime aikoina ollut kovin kiireistä. Ashmedia pyydettiin hiljattain osallistumaan saksalaisen Desaster-bändin uuden julkaisun tekemiseen soittamalla kitarasoolon. Mies kävikin soittamassa soolonsa Harrow-studiossa, jossa Melecheshin aikaisemmin julkaisema "Djinn"-albumi äänitettiin. Keulahahmo kertoo, että Desasterin uusi pitkäsoitto julkaistaan syksyllä Metal Blade Europen kautta. Ashmedi käy vierailemassa myös Enthroned-ryhmän uudella albumilla. Hän saapastelee studioon äänittämään lauluosuuksia bändin tuotosta varten myöhemmin kuluvan kuukauden aikana. Ennen tämän projektin hoitamista hän aikoo kuitenkin käydä Melecheshin kitaristi Molochin kanssa Jerusalemissa. Ashmedi kirjoittaa myös biisien sanoituksia tulevaa Absu-bändin albumia varten.

Lue koko julkaisu…