Metallimusiikki.net

enthroned

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen enthroned liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin enthroned. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin enthroned liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Enthroned: "Obsidium".

 • Julkaistiin tiistaina 24.01.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 913 kertaa
 • Bändit:

Synkkä piirros ihmisolennosta, joka palanut karrelle ja jonka rinnassa on musta reikä.Julkaistaan 20.3.2012

Belgian Brysselistä käsin toimiva Enthroned (www.enthroned.be) ilmoittaa yhteistyönsä puolalaisen Agonia Recordsin kanssa konkretisoituvan, kun yhtyeen yhdeksäs albumi julkaistaan maalis–huhtikuussa. Enthronedin uusi levy sai nimekseen "Obsidium". Se on vuosien pituisen puurtamisen ja intensiivisen sävellysvaiheen tulos, joka vie kuuntelijansa jälleen bändin musiikillisessa urassa brutaalin kauden äärelle. Bändi luonnehtii levyä samansuuntaiseksi kuin "Towards the Skullthrone of Satan", vain kehittyneemmäksi. Pitkäsoitto ilmestyy Euroopassa 20. maaliskuuta ja 10. huhtikuuta Pohjois-Amerikassa.

Lue koko julkaisu…

Enthroned nauhoittaa "Pentagrammaton"-albumia.

 • Julkaistiin sunnuntaina 15.11.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 749 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen valokuva metallibändi Enthronedin kokoonpanosta, johon kuuluu neljä pitkähiuksista miestä. He seisovat rivissä mustaa ja savuista taustaa vasten. Osalla heistä corpsemaskit kasvoilla ja ylävartalot paljaina.Kuvassa Enthroned

Belgian Enthroned (www.enthroned.be) ryhtyi marraskuussa nauhoittamaan uutta "Pentagrammaton"-albumiaan julkaistavaksi alkuvuodesta 2010 Regain Recordsin avulla. Perjantaina bändin rumpali Garghuf oli jo nauhoittanut kaikkien biisien rumpuraidat ja jo tässä vaiheessa yhtye kokee uuden albumin olevan ehdottomasti parhaimpia Enthronedin julkaisuja koksaan. Nyt nauhoitettavan "Pentagrammaton"-kiekon käsittelee satanismia ja okkultismia. Se on musiikillisesti luonnollinen jatko-osa vuonna 2007 julkaistulle "Tetra Karcist" -kiekolle, jossa kuullaan myös vaikutteita kymmenen vuotta sitten ilmestyneeltä albumilta "Towards the Skullthrone of Satan" sekä sitä edeltäneeltä pitkäsoitolta "Prophecies of Pagan Fire". Aikaisempien albumien antiin voi tutustua yhtyeen MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…

Enthroned vaihtoi kitaristinsa ja rumpalinsa.

 • Julkaistiin torstaina 10.09.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 775 kertaa
 • Bändit:

Belgialainen black metal -bändi Enthroned (www.enthroned.be) ilmoitti aikaisemmin tällä viikolla menettäneensä puolet elävästä voimastaan, kun kitaristina toiminut Nguaroth ja rumpali Ahephaïm päättivät molemmat erota yhtyeestä ajanpuutteen ja motivaation puuttumisen vuoksi. Enthroned aikoo jatkaa bänditoimintaansa täydennysmiesten voimin ja kiittääkin vuosia hyvin sujuneesta yhteistyöstä edellä mainittuja miehiä. Samaan hengenvetoon ryhmään värvättiin rumpaliksi Garghuf, joka on aiemmin kunnostautunut mm. norjalaisen Gorgorothin jäsenenä. Enthronedin kitaristiksi kiinnitettiin Neraath. Uusien pelimannien soittotaitoa tullaan kuulemaan ensi kertaa yhtyeen uudella "Pentagrammaton"-albumilla, joka julkaistaan Regain Recordsin kautta alkuvuodesta 2010.

Lue koko julkaisu…

Enthroned: "Tetra Karcist".

 • Julkaistiin perjantaina 20.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 705 kertaa
 • Bändit:

Väritön, mustaharmaa, valokuva Enthroned-yhtyeen nelihenkisestä kokoonpanosta. Miehet seisovat rykelmänä tiiliseinää vasten. Heillä on pitkät hiukset, käsivarsissa paljon niittirannekkeita.Suomessa 26. syyskuuta

Black metal -bändi Enthroned (www.enthroned-horde.com), joka on kotoisin Belgiasta, murisee nyt saaneensa uuden albuminsa kappalelistan valmiiksi. Bändin uusi albumi on nimeltään "Tetra Karcist" ja se sisältää pyöreät kymmenen virttä mustaa metallia. Se julkaistaan syyskuussa Napalm Recordsin kautta. Suomeen levy rantautuu jo 26. päivä syyskuuta.

Kiekko äänitettiin Harris Johnsin valvovan silmän alla. Johns on tehnyt musiikkialan hommia samoissa merkeissä mm. Sodomin, Kreatorin ja Voivodin kanssa. Albumi tullaan kuulemaan vierailevina muusikkoina Melechesh-bändin Ashmedia, Antaeus-bändin MkM:aa, Ourobouros-joukkueen Verderfia ja Iconoclasm-yhtyeen Harris Johnsia sekä Dungeonia.

Lue koko julkaisu…

Melechesh-johtaja vierailee Desasterin & Enthronedin albumeilla.

Melechesh-bändin keulahahmo seisoo mustuuden keskellä. Vasemmalla jonkinlainen leijona, joka on eloton, täytetty. Miehellä kalju pää ja ranteissa koruja ja rannekkeita.Black metallia Jerusalemista

Melechesh (www.melechesh.com) kertoo keulahahmo ja kitaristi Ashmedin suulla, että ryhmällä on viime aikoina ollut kovin kiireistä. Ashmedia pyydettiin hiljattain osallistumaan saksalaisen Desaster-bändin uuden julkaisun tekemiseen soittamalla kitarasoolon. Mies kävikin soittamassa soolonsa Harrow-studiossa, jossa Melecheshin aikaisemmin julkaisema "Djinn"-albumi äänitettiin. Keulahahmo kertoo, että Desasterin uusi pitkäsoitto julkaistaan syksyllä Metal Blade Europen kautta. Ashmedi käy vierailemassa myös Enthroned-ryhmän uudella albumilla. Hän saapastelee studioon äänittämään lauluosuuksia bändin tuotosta varten myöhemmin kuluvan kuukauden aikana. Ennen tämän projektin hoitamista hän aikoo kuitenkin käydä Melecheshin kitaristi Molochin kanssa Jerusalemissa. Ashmedi kirjoittaa myös biisien sanoituksia tulevaa Absu-bändin albumia varten.

Lue koko julkaisu…

Enthroned äänittää "Tetra Karcist" -albumia.

 • Julkaistiin perjantaina 01.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 742 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen promokuva Enthroned-bändin kolmihenkisestä kokoonpanosta, joka muodostuu black metal -asuihin ja maskeihin sonnustautuneista pitkähiuksisista miehistä.Perustettiin vuonna 1993

Belgian black metal -ylpeyksiin kuuluva Enthroned (www.enthroned-horde.com) äänittää tällä hetkellä uutta albumiaan, minkä nimeksi on ristitty "Tetra Karcist". Äänitystöitä ohjaa Harris Johns. Levyllä käy vierailemassa useita saman alan muusikkoja useista eri orkestereista. Biiseissä kuullaan ainakin Melechesh-yhtyeen Ashmedin, Antaeus-bändin MkM:n ja _Verderfin (entinen Verloren-jäsen, soittaa myös Ourobouroksen riveissä) musisointia. Kiekolla käy vierailemassa lisäksi Iconoclasm-nimisen bändissä vaikuttava Dungeon ja edellä mainittu Harris Johns.

Lue koko julkaisu…