Metallimusiikki.net

sickening horror

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sickening horror liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sickening horror. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sickening horror liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sickening Horror: "The Dead End Experiment".

  • Julkaistiin keskiviikkona 03.12.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 858 kertaa
  • Bändit:

Ateenan extreme metallin eliittiin kuuluva Sickening Horror (www.sickeninghorror.net) on paljastanut puurtaneensa neljän ja puolen kuukauden ajan studion syövereissä albumia luodessaan. Albumi on nyt valmis. Sen nimi on "The Dead End Experiment" ja sen soittolistalla kuullaan tasan 10 kappaletta. Kiekko nauhoitettiin aluksi kitara– basso– ja lauluraitojen osalta Portal-studiossa ja siinä sivussa rumpujen osalta Baselinen äänitystiloissa. Ensimmäistä kertaa Sickening Horrorin uran varrella, uudella levyllä tullaan kuulemaan vierailevan pelimannin soittamista, sillä Immolationin tiimissä musisoiva Ross Dolan laulaa kappaleessa "The Universe Within". Kreikkalaisbändi ei vielä tässä vaiheessa osaa sanoa milloin albumi tullaan julkaisemaan. Ensi töikseen bändi aikoo etsiä levy-yhtiön tuekseen.

Lue koko julkaisu…

Immolation, Melechesh ja Goatwhore Suomeen.

Immolationin miehistö koristeellisessa ympäristössä. Heitä kuvassa neljä kappaletta, ulkoilmassa pilvisen taivaan alla. Taustalla näkyy suuri kirkkomainen rakennus. Miehet ovat pukeutuneet mustiin vaatteisiin, osalla bändipaidat yllään.Kuvassa Immolation

New Yorkin Immolation, Jerusalemin Melechesh, Louisianan Goatwhore ja ateenalainen Sickening Horror ovat liittoutumassa keskenään tehdäkseen täällä Euroopassa kiertueen, joka ulottaa epäpyhät raajansa myös tänne Suomeen. Bändinelikko keikkailee Suomessa huhtikuun alussa ensin Turussa, sitten Jyväskylässä ja viimeiseksi Helsingissä. Kiertue starttaa 14. maaliskuuta ja päättyy huhtikuun ensimmäisellä viikolla.

Melechesh kertoi jo viime vuoden marraskuussa nettisivuillaan, jotka sijaitsevat osoitteessa www.melechesh.com, että bändi aikoo siirtyä tänne Eurooppaan keikkailemaan Immolationin seurassa. Tarkempia tietoja ei oltu vielä tuohon aikaan hahmotettu.

Lue koko julkaisu…

Sickening Horror: "When Landscape Bled Backwards".

  • Julkaistiin perjantaina 15.06.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 771 kertaa
  • Bändit:

Sickening Horror -bändin kaksi miespuolista jäsentä seisoo keskellä puumetsää sinisävyisessä valokuvassa. Miehillä pitkät hiukset. Kuvakulma alhaalta ylöspäin, joten miehet näyttävät suurilta.Luotu vuonna 2002

Kreikkalainen extreme metallia räiskivä Sickening Horror (www.sickeninghorror.net) aikoo julkaista seuraavan albuminsa, minkä nimeksi bändi antoi "When Landscape Bled Backwards", kesäkuun 25. päivä Neurotic Recordsin kautta. Albumin miksasi ja masteroi Neil Kernon, joka on tehnyt musiikkialan hommia samoissa merkeissä myös Cannibal Corpsen ja Nevermoren seurassa.

Lue koko julkaisu…