Metallimusiikki.net

Devian julkaisi "Ninewinged Serpent" -webisodin.

 • Julkaistiin torstaina 27.09.2007.
 • Luettu 1601 kertaa
 • Bändit: ,

Ruotsalainen melodista death/black metallia soittava Devian julkaisi netissä ensimmäisen ns. webisodi-videoleikkeen, jossa bändi esittelee debyyttialbuminsa “Ninewinged Serpent” valmistamista. Kiekko on tarkoitus julkaista Century Media Records -levymerkin kautta 22. lokakuuta.

Bändi perustettiin alunperin laulaja Legionin ja rumpali Emil Dragutinovicin toimesta sen jälkeen kun miehet olivat eronneet bm-bändi Mardukin riveistä. Yhtyeen kokoonpanossa vaikuttaa myös kitaristit Joinus ja Markus Lundberg, jotka molemmat soittavat samoja instrumentteja Sargatanas Reignin riveissä, sekä basisti Tomas Nilson.

“Ninewinged Serpent” -albumin kappaleet:

 1. Serenade For The Fallen [Intro]
 2. Dressed In Blood
 3. Heresy
 4. Scarred
 5. Suffer The Fools
 6. Fatalist
 7. Gemini Is The Snake
 8. Instigator
 9. Remnant Song
 10. Ninewinged Serpent

“Ninewinged Serpent” -albumin webisodi — osa 1:

Yhtye äänitti uransa ensimmäisen albumin ruotsalaisen Art Decay Studion tiloissa. Levyn miksaajana toimi Fredrik Nordström Studio Fredmanin suunnalla. Fredmanin studiossa on aikaisemmin musiikkiaan työstänyt mm. legendaarinen At The Gates ja norjalainen Dimmu Borgir. “Ninewinged Serpent” -albumin kansitaiteen loi kreikkalainen Seth-niminen taiteilija.

Vokalistin virkaa bändissä hoitava Legion kertoo albumin olevan sekoitus black-, death- ja thrash-elementtejä. Hän kertoo yhtyeen halunneen haastaa omat taitonsa ja tuoda sitä kautta mahdollisimman teräviä ja tuoreita elementtejä biiseihin verrattuna miesten aikaisempiin musiikkiprojekteihin. Se pieni bändipahanen, josta aiottiin kyhätä Emilin ja Legionin “World Funeral” -opuksen jatkaja, on nyt kasvanut monikasvoiseksi rytmiryhmäksi. Suunta, jonka Devian on ottanut, tuntuu olevan paras mahdollinen, kertoo Legion. Laulaja kertoo bändin olevan erittäin ylpeä kaikesta siitä minkä he ovat jo saavuttaneet.

Devian on:

 • Legion (laulu)
 • Joinus (kitarat)
 • Markus Lundberg (kitarat)
 • Tomas Nilsson (basso)
 • Emil Dragutinovic (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.