Metallimusiikki.net

marduk

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen marduk liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin marduk. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin marduk liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sólstafir ja Marduk Hammer Open Airiin

 • Julkaistiin lauantaina 26.05.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1616 kertaa
 • Bändit: ,

Heinäkuun 20.–21. päivä Mannin Navetalla Liedossa järjestettävän Hammer Open Air Metal Festival -tapahtuman esiintyjälista on nyt valmis. Perjantain alkuillan rosterin täydentää jo huhtikuussa Suomea kiertänyt islantilainen Sólstafir. Kehuja sekä edellisellä albumillaan että mainitun kiertueen keikoillaan niittänyt islantilaisrykmentti palaa Suomeen antamaan vielä kerran täyslaidallisen metalliavantgarderock–tunnelmointiaan. Vaikka tapahtumalle tuttuun tapaan vettä tulisi kuin esterin perseestä, ei Sólstafir varmasti jätä ketään kylmäksi!

Lauantai-illan viimeisten esiintyjien sekaan on HOA-crew’lla kunnia lisätä ruotsalainen black metal -pioneeri Marduk. Uuden "Serpent Sermon" -albuminsa toukokuussa julkaiseva yhtye on viimeisten noin kymmenen vuoden saatossa lähtenyt uuteen nousuun Funeral Mist -yhtyeestä tutun nokkamies Mortuusin (aka Arioch) johdolla. Marduk sopii Liedon synkkenevään yöhön kuin nyrkki Neitsyt Mariaan.

Lue koko julkaisu…

Marduk: "Serpent Sermon".

 • Julkaistiin tiistaina 20.03.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1392 kertaa
 • Bändit:

Mustaa taustaa vasten harmaasävyinen demoni, jolla sulkasiivet ja jonka alapuolella on Marduk-logo.Julkaistaan 30.5.2012

Vuodesta 1990 lähtien black metallia tehnyt Marduk (www.marduk.nu) on levyttänyt uransa 12. pitkäsoiton valmiiksi ja päätynyt kutsumaan sitä nimellä "Serpent Sermon". Se tullaan julkaisemaan eri puolilla planeettaa hieman eri aikoihin. Ensimmäiseksi se rantautuu kuitenkin tänne Suomeen, Ruotsiin ja Unkariin keskiviikkona 30. toukokuuta. Blooddawn Productions yhdessä Century Media Recordsin kanssa levittää albumin muualle Eurooppaan toukokuun lopussa ja kesäkuun toisella viikolla Pohjois-Amerikan markkinoille. Kiekosta tehdään tyypillisen CD-version lisäksi kappalemäärältään rajoitetumpi erikoispainos varustettuna "Coram Satanae" -bonusrallilla. Mahdollisesti se, kuten muitakin uutukaisia, soitettiin lehdistön edustajille helmikuussa järjestetyn ennakkokuuntelutilaisuuden aikana Tukholmassa.

Lue koko julkaisu…

Marduk Century Media Recordsille.

 • Julkaistiin perjantaina 04.11.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1024 kertaa
 • Bändit:

Ruotsin Marduk (www.marduk.nu) otti askeleen kaupallistuneempaan suuntaan nimetessään yhteistyökumppanikseen Century Media Recordsin. Se tulee ajamaan bändin ja yhtyeen Blooddawn Productionsin tehtäviä. Bändi uutisoi saaneen lukuisia tarjouksia levy-yhtiöiltä ja todenneen Century Median parhaaksi vaihtoehdoksi sen pitkän kokemuksen ja voiman vuoksi. Bläkkisyhtyeen kitaristi Morgan Håkansson omistaa Blooddawn Productionsin. Yhtye on viimeisten kymmenen vuoden aikana julkaissut omia levyjään Regain Recordsin kautta. Kunhan ryhmä saa vietyä päätökseen kolmiviikkoisen Hatefest-kiertueensa joulukuussa, Marduk siirtyy studioon äänittämään siellä uransa 12. pitkäsoittoa. Kiekko aiotaan julkaista keväällä 2012.

Lue koko julkaisu…

Firebox Metal Festissä vaikuttava kattaus metallia.

Perjantaina alkanut Firebox Metal Fest tarjosi eilisiltana Seinäjoella Rytmikorjaamon kahdella lavalla Mardukin, Shiningin, Barren Earthin, Vuohivasaran, De Lirium’s Orderin ja Altars of Destructionin esiintymiset. Lauantaina vuorossa on kotimaista metallia, kun Amorphis, Medeia, Omnium Gatherum, Oranssi Pazuzu, Defiled Icon ja Process: Pain marssitetaan lavalle.

Myös lauantain keikkailta on ikärajaton ja salissa on rajattu anniskelualue. Alaikäisille on oma sisäänkäynti Rytmikorjaamon uuden aulan kautta. Täysi-ikäisten sisäänkäynti on normaaliin tapaan klubin sisäänkäynnistä. Ovet ovat auki kello 20 ja ensimmäinen keikka alkaa klo 21 aikaan.

Lue koko julkaisu…

Devian hajosi.

 • Julkaistiin perjantaina 24.06.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1290 kertaa
 • Bändit: ,

Entisen Marduk-vokalistin perustama metalliyhtye Devian (www.devian.se) päätti bänditoiminnan tähän. Julkaisemassaan mediatiedotteessa ruotsalaisyhtye tilittää vuoden 2009 varrella tehdyn kiertueen Unleashedin kanssa päättyneen huonoihin ennusmerkkeihin, kun albumin luomisprosessi ryhtyi tahmaamaan. Se selittyi osittain sillä, kun laulaja Legion erosi bändistä ja sen jälkeen levytyssopimus Century Media Recordsin kanssa raukesi. Century Media oli julkaissut Devianin edelliset kaksi albumia. Korvaavaa yhteistyökumppania ei löytynyt. Senpä johdosta ryhmä halusi demota pari biisiä, jotka edustivat tavanomaista metallimusiikkia puhtaine lauluosuuksineen. Tyylin vaihdoksesta syntynyt kipinä ei kytenyt kauan.

Lue koko julkaisu…

Mardukilta "Iron Dawn" -EP.

 • Julkaistiin tiistaina 29.03.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1239 kertaa
 • Bändit:

"Iron Dawn" -EP:n etukannessa Panther-panssarivaunu osoittamassa pääaseellaan sivulleen. Kuvan tausta on keltainen ja sen vasemmassa yläkulmassa lukee "Iron Dawn" sekä sen alla sanat by Marduk.Julkaistaan 30.5.2011

Ruotsalainen bläkkiskopla Marduk (www.marduk.nu) kertoo saaneen juuri valmiiksi kolmen uuden kappaleen taltioimisen. Biisikolmikkoa käytetään Yhdysvaltojen Maryland Deathfestissä toukokuun 27. päivä ja muualla maailmassa 30. toukokuuta ilmestyvällä EP-levyllä. EP on nimeltään "Iron Dawn." Mardukin mukaan nyt nauhoitetut biisit eivät edusta sitä samaa konseptia, jota manataan seuraavaa täyspitkää albumia varten. "Iron Dawn" sisältää militaristisella otteella ryyditettyjä black metal -värssyjä — sota-aiheita yhtye on käsitellyt parikymmenvuotisen uransa varrella useasti aikaisemminkin. Uudesta EP:stä tehdään 12-tuumainen vinyyliversio, jonka kappalemäärä maailmanlaajuisesti tulee olemaan 500 kopiota.

Lue koko julkaisu…

Marduk saapuu syyskuussa Suomeen.

 • Julkaistiin lauantaina 07.08.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1460 kertaa
 • Bändit:

Synkkä ryhmäkuva neljästä pitkäletistä, jotka ovat mustiin pukeutuneita miehiä ja joiden kasvoilla corpsemaskit. Kuvassa taustalla kirkko hämärtyvää yötaivasta vasten.Kuvassa Marduk

Erittäin vahvan "Wormwood"-levyn julkaissut ruotsalainen Marduk (www.marduk.nu) saapuu syyskuussa kolmelle keikalle Suomeen. Yli 20 vuotta satanismista, kuolemasta ja sodasta soittanut Marduk kiertää Eurooppaa yhdessä norjalaisen Ragnarokin ja ruotsalaisen Valkyrja-yhtyeen kanssa. Marduk on historiansa aika ehtinyt julkaista yli 20 teosta, joista ensimmäinen "Fuck Me Jesus" on yksi extreme black metallin kulmakiviteoksia. Suomen alueen keikoille ennakkolippuja myydään Jelmun kautta Jyväskylän keikalle, Helsingin keikalle Tiketistä ja Oulun keikalle suoraan Nuclear Nightclubista. Keikat Suomessa päättävät "The Great Northern War 2010" -kiertueen, joka starttaa syyskuun alussa Puolasta ja jonka aikana Marduk vaeltaa myös Saksassa, Belgiassa, Alankomaissa, Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.

Lue koko julkaisu…

Marduk Euroopan-kiertueelle.

 • Julkaistiin keskiviikkona 07.07.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1442 kertaa
 • Bändit:

Hämärä ja punasävyinen valokuva Marduk-yhtyeen neljästä miehestä, jotka ovat kaikki corpse maskeihin naamansa sotkeneita ja pitkähiuksisia.Kuvassa Marduk

Ruotsin Marduk (www.marduk.nu) on suunnitellut Euroopan-kiertuetta jo kuukausien ajan. Yhtyettä on pyydetty soittamaan erityisesti live-esiintymisiään Skandinavian alueella, jonka johdosta miehistö on varmistanut useita keikkoja myös tänne Suomeen. Pohjolasta yhtye vyöryttää tiensä Baltian maihin ja mahdollisesti sieltä Puolaan ja Saksaan. Euroopan-kiertue käynnistyy täydellä vauhdilla syyskuussa. Sitä ennen Marduk soittelee pienen erän esiintymisiä Euroopassa ja Keski-Amerikassa. Metallibändin Euroopan-kiertue on nimeltään "The Great Northern War Tour 2010" ja sen tukena kulkee norjalainen black metal -yhtye Ragnarok, sekä ruotsalainen saman kaartin toimija, nuori Valkyrja. Ragnarok ei soita Suomen varalle tehdyissä esiintymisissä.

Lue koko julkaisu…

Mardukin "Wormwood" ilmestyy syyskuussa.

 • Julkaistiin perjantaina 24.07.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1415 kertaa
 • Bändit:

"Wormwood"-albumin kannessa näkyy valkoiseen kaapuun pukeutunut ihminen, joka levittelee käsiään sivuilleen ja jonka pään tilalla on lihaton ja nahaton ihmisen pääkallo. Kuvan keskellä mustalla värillä Mardukin logo ja sen alla "Wormwood"-albumin nimi suuJulkaistaan syyskuussa

Black metallia pauhaava Marduk (www.marduk.nu) manaa syyskuussa esiin albuminsa "Wormwood", joka tulee olemaan tämän ruotsalaisyhtyeen levytysuran järjestyksessä 11. pitkäsoitto. Se on seuraaja kaksi vuotta sitten ilmestyneelle "Rom 5:12" -teokselle. Uutukaislevylle ei ole vielä annettu tarkkaa julkaisupäivämäärää. Tiedossa on kuitenkin, että sen ilmestyttyä Regain Recordsin kautta yhtye aikoo lähteä maailmankiertueen vietäväksi. Euroopan alueella alkava "Funeral Nation 2009/2010" -kiertue jatkuu nimensä mukaisesti ensi vuoden puolelle asti. Rytmiryhmä esiintyy huomenna Espanjassa ja sen jälkeen pari irallista esiintymistä Yhdysvalloissa elokuun puolen välin tienoilla. Sen jälkeen syyskuussa Marduk aikoo rutota Puolaa oikein olan takaa. Tämänhetkisten tietojen mukaan yhtye ei ole tulossa Suomeen.

Lue koko julkaisu…

Mardukilta "Wormwood".

 • Julkaistiin torstaina 25.06.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1275 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen black metal -yhtye Marduk (www.marduk.nu) risti aikaisemmin tänään uuden studiosoittonsa nimeksi "Wormwood". Bändin järjestyksessä 11. albumi aiotaan julkaista alustavien suunnitelmien toteutuessa ennen vuoden 2009 umpeutumista Regain Recordsin kautta. Nyt opusta nauhoitetaan Ruotsin Norrköpingissä sijaitsevan Endarker-studion uumenissa Magnus Devo Anderssonin valvonnassa. Marduk julkaisee nettisivuillaan sijaitsevassa kuvagalleriassa valokuvia studiotyöskentelyn eri vaiheista. Äänitteelle ei ole vielä annettu tarkkaa julkaisupäivämäärää. Kun kiekko ilmestyy, Marduk lähtee Euroopasta alkavalle maailmankiertueelle. Kiertue alkaa loppuvuodesta ja jatkuu vuoteen 2010.

Lue koko julkaisu…

Mardukilta albumi syyskuussa.

 • Julkaistiin maanantaina 20.04.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1214 kertaa
 • Bändit:

Black metallia soittava ruotsalaisbändi Marduk (www.marduk.nu) ilmoitti aikaisemmin menneen viikon puolella siirtyvänsä toukokuussa 2009 studioon nauhoittamaan jälleen uutta albumia. Yhtyeen uran yhdestoista albumi on tarkoitus purkittaa Ruotsin Norrköpingissä sijaitsevassa Endarkerin studiossa ja julkaista syyskuussa Regain Recordsin toimesta. Maailmankiertue seuraa välittömästi albumin ilmestymistä. Keikkaputken bändi kaavailee aloittavansa Euroopasta. Reissun koetaan nimellä "Funeral Nation 2009/2010". Jo ennen uuden studioalbumin ilmestymistä yhtye soittaa pitkän liudan live-esiintymisiä Yhdysvaltojen ja Kanadan maaperällä touko-kesäkuussa. Syksyllä ilmestyvän levyn nimeä tai kappalelistaa ei ole toistaiseksi tiedossa.

Lue koko julkaisu…

Devian: Scarred.

 • Julkaistiin tiistaina 08.04.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1469 kertaa
 • Bändit: ,

Devianin "Ninewinged Serpent" -debyyttialbumin kansikuva, jossa on hirviömäisen olennon sarvipäinen kallo lihamötikän päällä. Kallon taustalla kaksi peilikuviksi käännettyä siipeä. Alaosassa mustaa taustaa vasten Devianin logo ja sen alla pienellä fontillBiisi debyyttialbumilta

Tämä ruotsalaisen death/black metallia korisevan Devian (www.devian.se) -bändin musiikkivideo "Scarred"-kappaleesta on herkullinen ulosanti etenkin Mardukin ja The Ring -kauhuelokuvan faneille. Devianin joukoissa toimii vokalistina entinen Mardukin jäsenenä toiminut Legion, joka hoitaa tässäkin bändissä laulajan virkaa. Yhtyeessä soittaa rumpuja Mardukin ex-rumpali Emil Dragtinovic. Musiikkivideo on näiden kahden omalaatuisen muusikon lisäksi höystetty vaaleaan mekkoon pukeutuneella pitkähiuksisella naisella, joka tuo voimakkaasti mieleen erään kauhuelokuvassa esiintyneen Samara-nimisen hahmon. "Scarred"-videon kuvaustöitä ohjasi Johan Bångens. Biisi kuullaan bändin debyyttialbumilla "Ninewinged Serpent".

Devian on luonut parhaan musiikkivideon metallimaailmalle pitkään aikaan. Tämä neliminuuttinen videoklippi on ehdottomasti tarkastamisen arvoinen tekele.

Lue koko julkaisu…

Marduk kertoo miksi perui Ateenan.

 • Julkaistiin torstaina 03.01.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1162 kertaa
 • Bändit:

Marduk-bändin jäsenet, eli neljä miestä. Jokaisella pitkät hiukset. Etualalla bändin keulahahmo.Marduk on Ruotsista

Black metal -maestro Marduk (www.marduk.nu) perui kuluvan kuukauden 15. päiväksi kaavaillun keikkansa Kreikan Ateenassa. Bändin oli tarkoitus konsertoida Underworld Clubin tiloissa. Marduk-poppoota asiassa edustava Massive Music kertoo bändin välittämässä lausunnossa kerrottavan perumisen syyksi paikan päälle saapumisen ajoissa. Yhtye joutui siirtämään keikkansa Alexandroupolisiin, sillä Turkista siirtyminen Kreikkaan osoittautui odotettua hankalammaksi. Kesäajan jälkeen maiden välillä ei kulje suoria liikenneväyliä eikä bändi halunnut hassata rahoja yksityislentokoneen vuokraan. Matkan taittaminen autolla veisi bändiltä kaksi päivää, joten helpoimmaksi ratkaisuksi osoittautui keikkapaikan siirtäminen toisaalle.

Lue koko julkaisu…

In Battle nimesi sessiorumpalin.

Mustavalkoinen In Battle -bändin logo valkoista taustaa vasten mustalla värillä kirjoitettuna ja piirrettynä. Logossa kirjaimet ympäröity keihäin ja miekoin. Bändin nimi kirjoitettu goottilaisin kirjaimin, jotka ovat koristeellisia ja teräväkulmaisia.Death metallia Sunsdvallista

Ruotsalainen dm-yhtye In Battle (www.inbattle.se) uutisoi värvänneensä joukkoihinsa uuden sessiorumpalin. Uusi pellinpaukuttaja on samalta paikkakunnalta kuin bändin muutkin jäsenet, eli Ruotsin Sundsvallista, ja hänet tunnetaan nimellä Tony Westermark. Mies soittaa metallia myös Soreption-nimisessä yhtyeessä. Yhtye kertoo olevansa ylpeä päästessään kertomaan Westermarkin soittavan jatkossa In Battlen joukoissa tulevien kiertueiden ajan. Hän on nuori ja erittäin lahjakas muusikko. Ensimmäisen kerran hän pääsee esittelemään taitojaan tulevalla Balkanin maihin suuntautuvalla kiertueella, jonka IB tekee yhdessä Mardukin kanssa. Myöhemmin ensi vuoden puolella yhtye kaavailee tekevänsä pari muuta mittavampaa reissua Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin. Tarkempia tietoja näistä suunnitelmista paljastetaan lähiaikoina.

Lue koko julkaisu…

Devian julkaisi "Ninewinged Serpent" -webisodin.

 • Julkaistiin torstaina 27.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1593 kertaa
 • Bändit: ,

Ruotsalainen melodista death/black metallia soittava Devian (www.devian.se) julkaisi netissä ensimmäisen ns. webisodi-videoleikkeen, jossa bändi esittelee debyyttialbuminsa "Ninewinged Serpent" valmistamista. Kiekko on tarkoitus julkaista Century Media Records -levymerkin kautta 22. lokakuuta.

Bändi perustettiin alunperin laulaja Legionin ja rumpali Emil Dragutinovicin toimesta sen jälkeen kun miehet olivat eronneet bm-bändi Mardukin riveistä. Yhtyeen kokoonpanossa vaikuttaa myös kitaristit Joinus ja Markus Lundberg, jotka molemmat soittavat samoja instrumentteja Sargatanas Reignin riveissä, sekä basisti Tomas Nilson.

Lue koko julkaisu…

Marduk: Throne Of Rats.

 • Julkaistiin sunnuntaina 24.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1301 kertaa
 • Bändit:

Marduk-bändin jäsenet corpse-maskit kasvoilla kouristelevat. Miehillä pitkät hiukset. Kuva on harmahtava.Nelipäinen metallibändi

Musiikkivideo "Throne Of Rats" tehtiin ruotsalaisen Mardukin (www.marduk.nu) vuonna 2004 julkaisemalla "Plague Angel" -albumilla kuultavasta kappaleesta. Videoleike sisältää sellaista liikkuvaa kuvaa, joka ei välttämättä passaa joutua herkimpien katsojien nähtäväksi. Kyseessä on bm-musiikkivideo, jonka sanomaa esitetään hyvin verisissä tunnelmissa.

"Plague Angel" -kiekko julkaistiin marraskuussa 2004. Se äänitettiin syyskuussa samana vuonna Endarker-studiossa ja sen miksasi Devo Andersson. Levy julkaistiin Blooddawn Productionsin syövereistä.

Lue koko julkaisu…

Marduk & Unleashed: Euroopan-kiertue.

 • Julkaistiin lauantaina 23.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1359 kertaa
 • Bändit: ,

Kolme Marduk-nimisen bändin jäsentä seisoo vitivalkoista taustaa vasten ylivalottuneessa ryhmäkuvassa. Etummaisena vasemmassa laidassa paidaton mies, jolla luotivyö ja kettinkiä lantion ympärillä. Miehen naama ja ylävartalo veren tahrima, kasvoissa corpseKuvassa Marduk

Ruotsalainen bm-joukkue Marduk (www.marduk.nu) liittoutuu samalta seudulta löytyvän Unleashed (www.unleashed.se) -ryhmän kanssa soittaakseen yhdessä tulevalla Euroopan-kiertueellaan, joka käynnistyy syksymmällä. Kiertue päättyy näillä näkymin joulukuun puolivälissä.

Mardukin tällä hetkellä tuorein albumi on "Rom 5:12", mikä julkaistiin 24. huhtikuuta täällä Euroopassa ja toukokuun 22. päivä Pohjois-Amerikassa.

Unleashed-orkesterin uran kahdeksas pitkäsoitto on "Midvinterblot" ja se ilmestyi viime vuoden marraskuussa.

Lue koko julkaisu…

Sweden Rock Festival: Marduk, Wolf...

 • Julkaistiin sunnuntaina 08.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1439 kertaa
 • Bändit: ,

Marduk-bändin jäsenet, eli neljä miestä. Jokaisella pitkät hiukset. Etualalla bändin keulahahmo.Marduk takoo black metallia

Marduk, Wolf, Sören Berlev’s Gas Show, Anekdoten, Solid Ground ja Backdraft on vahvistettu tämän vuoden Sweden Rock Festival -tapahtuman esiintyjäkaartiin. Tapahtumaa vietetään Ruotsin Sövesborgissa kesäkuun 6.–9. päivä.

Liput tapahtumaan voi hankkia Suomessa joko Tiketin kautta. Neljän päivän lippukiintiö on jo täynnä. Kolmen päivän lippuja löytyy vielä. Kolmen päivän lippu maksaa 199 €. Tarkempia tietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.swedenrock.com.

Lue koko julkaisu…

Marduk: "Rom: 5:12" julkaistaan 24.4.

 • Julkaistiin perjantaina 02.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1299 kertaa
 • Bändit:

Marduk-bändin jäsenet, eli neljä miestä. Jokaisella pitkät hiukset. Etualalla bändin keulahahmo.Ruotsin bm-messias, Marduk (www.marduk.nu), on paljastanut nettisivuillaan aikovansa julkaista "Rom 5:12" -nimisen albuminsa Euroopan alueella 24. päivä huhtikuuta. Kiekko tulee olemaan saatavilla CD-levynä, mutta siitä painetaan myös pari rajoitettua LP-versiota. Levy sisältää massiivisen bookletin, jossa on sivuja yhteensä 44 kappaletta.

Lue koko julkaisu…

Marduk: "Rom 5:12" -albumin kappaleet.

 • Julkaistiin keskiviikkona 07.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1228 kertaa
 • Bändit:

Marduk-bändin musta logo valkoista taustaa vasten.Black metal -bändi Marduk (www.marduk.nu) on julkaissut uuden albuminsa, jonka nimi on siis "Rom 5:12" -kappalelistan. Marduk äänitti alunperin levylle 14 biisiä, mutta albumi sisältää vain 10 uutta kappaletta. Levyn julkaisuajankohdaksi on ounasteltu tulevaa kevättä.

Lue koko julkaisu…

Marduk: Steel Inferno.

 • Julkaistiin sunnuntaina 04.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1529 kertaa
 • Bändit:

Marduk-bändin jäsenet, eli neljä miestä. Jokaisella pitkät hiukset. Etualalla bändin keulahahmo.Tämä Marduk (www.marduk.nu) -bändin mustavalkoinen musiikkivideo kappaleesta "Steel Inferno" on bändille ominainen: synkkä, sotaisa ja saatanallinen. Biisi on julkaistu "Plague Angel" -albumilla vuonna 2004, mutta myös "Deathmarch" -nimisellä EP:llä.

Bändi aikoo julkaista kevään aikana uuden albumin, jonka nimeksi ristittiin "Rom 5:12".

Lue koko julkaisu…

Marduk: "Rom 5:12".

 • Julkaistiin sunnuntaina 04.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1564 kertaa
 • Bändit:

Marduk-bändin jäsenet corpse-maskit kasvoilla kouristelevat. Miehillä pitkät hiukset. Kuva on harmahtava.Ruotsalainen bm-legioona Marduk (www.marduk.nu) on ristinyt uuden albuminsa nimeksi "Rom 5:12". Levy on tarkoitus julkaista tulevan kevään aikana. Albumi äänitettiin Endarker-studiossa ja sillä käy vierailemassa Arditi (H. Mollerin ja M. Björkmanin perustama projekti), Joakim Göthberg (Marduk-bändin rumpali yhtyeen kahdella ensimmäisellä albumilla) ja Alan "Nemtheanga" Averill, jonka oma bändin on irlantilainen Primordial. Göthberg käy soittamassa kappaleessa "Cold Mouth Prayer" ja Averill taas kappaleessa "Accuser/Opposer".

Lue koko julkaisu…

Marduk-tatuointeja.

 • Julkaistiin maanantaina 09.10.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1696 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen black metal -bändi Marduk (www.marduk.nu) on julkaissut nettisivuillaan ensimmäisen osan "Fan Gallery" -osiosta, joka sisältää bändin fanien lähettämiä valokuvia Marduk-aiheisista tatuoinneista ja muista sellaisista.

Lue koko julkaisu…