Metallimusiikki.net

Mardukin "Wormwood" ilmestyy syyskuussa.

 • Julkaistiin perjantaina 24.07.2009.
 • Luettu 1421 kertaa
 • Bändit:

"Wormwood"-albumin kannessa näkyy valkoiseen kaapuun pukeutunut ihminen, joka levittelee käsiään sivuilleen ja jonka pään tilalla on lihaton ja nahaton ihmisen pääkallo. Kuvan keskellä mustalla värillä Mardukin logo ja sen alla "Wormwood"-albumin nimi suuJulkaistaan syyskuussa

Black metallia pauhaava Marduk manaa syyskuussa esiin albuminsa “Wormwood“, joka tulee olemaan tämän ruotsalaisyhtyeen levytysuran järjestyksessä 11. pitkäsoitto. Se on seuraaja kaksi vuotta sitten ilmestyneelle “Rom 5:12“ -teokselle. Uutukaislevylle ei ole vielä annettu tarkkaa julkaisupäivämäärää. Tiedossa on kuitenkin, että sen ilmestyttyä Regain Recordsin kautta yhtye aikoo lähteä maailmankiertueen vietäväksi. Euroopan alueella alkava “Funeral Nation 2009/2010” -kiertue jatkuu nimensä mukaisesti ensi vuoden puolelle asti. Rytmiryhmä esiintyy huomenna Espanjassa ja sen jälkeen pari irallista esiintymistä Yhdysvalloissa elokuun puolen välin tienoilla. Sen jälkeen syyskuussa Marduk aikoo rutota Puolaa oikein olan takaa. Tämänhetkisten tietojen mukaan yhtye ei ole tulossa Suomeen.

Metallimiehet mainitsivat eilen julkaisemassaan väliaikatiedotteessa studioalbuminsa kappalelistan sisältävän alla esitetyt biisit. Eilen torstaina Marduk uutisoi myös nauhoittavansa juuri studion syövereissä viimeisimpiä lauluosuuksia ja hoitavansa siinä sivussa kappaleiden miksaamista. Albumin tarkkaa julkaisupäivämäärää sopii odottaa ilmestyväksi aivan lähipäivien aikana.

“Wormwood”-albumin kappaleet:

 1. Nowhere, No-One, Nothing
 2. Funeral Dawn
 3. This Fleshly Void
 4. Unclosing The Curse
 5. Into Utter Madness
 6. Phosphorous Redeemer
 7. To Redirect Perdition
 8. Whorecrown
 9. Chorus Of Cracking Necks
 10. As A Garment

Ahkerana keikkabändinä ja aggressiivisen musiikin luojana tunnettu Marduk esiintyi yksinomaan tammikuussa 2008 parikymmentä kertaa Makedoniassa, Serbiassa, Romaniassa ja Bulgariassa. Edellisen vuoden kesällä yhtey soitti maaliskuun varrella Euroopan suurimmassa metallimusiikille pyhitetyssä festivaaleissa, Puolan Katowicessa järjestetyssä Metal Maniassa. Maaliskuussa -08 miehistö risteili myös Etelä-Amerikassa, kesällä ympäri Eurooppaa, syksyllä Meksikossa ja marras-joulukuussa 22 keikkaa Euroopassa. Tämänhetkisten keikkasuunnitelmien mukaan Marduk esiintyy yleisöille yhteensä 51 kertaa ennen vuoden 2009 umpeutumista.

Marduk on:

 • Daniel “Mortuus” Rosten (laulu)
 • Morgan “Evil” Steinmeyer Håkansson (kitara)
 • Magnus “Devo” Andersson (basso)
 • Lars Broddesson (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.