Metallimusiikki.net

Marduk Century Media Recordsille.

  • Julkaistiin perjantaina 04.11.2011.
  • Luettu 1030 kertaa
  • Bändit:

Ruotsin Marduk otti askeleen kaupallistuneempaan suuntaan nimetessään yhteistyökumppanikseen Century Media Recordsin. Se tulee ajamaan bändin ja yhtyeen Blooddawn Productionsin tehtäviä. Bändi uutisoi saaneen lukuisia tarjouksia levy-yhtiöiltä ja todenneen Century Median parhaaksi vaihtoehdoksi sen pitkän kokemuksen ja voiman vuoksi. Bläkkisyhtyeen kitaristi Morgan Håkansson omistaa Blooddawn Productionsin. Yhtye on viimeisten kymmenen vuoden aikana julkaissut omia levyjään Regain Recordsin kautta. Kunhan ryhmä saa vietyä päätökseen kolmiviikkoisen Hatefest-kiertueensa joulukuussa, Marduk siirtyy studioon äänittämään siellä uransa 12. pitkäsoittoa. Kiekko aiotaan julkaista keväällä 2012.

Blooddawn Recordsin ja Mardukin lisäksi Death Wolf siirtyi Century Median yhteistyökumppaniksi. Century Mediaa edustava Jens Prueter kommentoi heillä olleen aina pehmeä kohta historiallisesti merkittäviin yhtyeisiin, kuten Celtic Frostiin, Napalm Deathiin, Paradise Lostiin ja Sick Of It Alliin. Levymerkkiä kiinnostavat bändit, jotka ovat auttaneet hahmottamaan kokonaisen musiikkigenren ja jotka eivät ole pelänneet toteuttaa visiotaan.

Marduk julkaisi EP-levyn "Iron Dawn" toukokuussa 2011. Se jää toistaiseksi viimeiseksi Marduk-levyksi Regain Recordsin nimissä. Levyä seurasi kiertue Pohjois-Amerikan alueella. Se päättyi kesäkuun alussa. Bändin viimeisin albumi on "Wormwood". Se julkaistiin syyskuussa 2009.

Marduk on:

  • Daniel "Mortuus" Rostén (laulu)
  • Morgan "Evil" Steinmeyer Håkansson (kitara)
  • Magnus "Devo" Andersson (basso)
  • Lars Broddesson (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.