Metallimusiikki.net

Marduk: "Rom 5:12" -albumin kappaleet.

 • Julkaistiin keskiviikkona 07.02.2007.
 • Luettu 1237 kertaa
 • Bändit:

Marduk-bändin musta logo valkoista taustaa vasten.Black metal -bändi Marduk on julkaissut uuden albuminsa, jonka nimi on siis “Rom 5:12“ -kappalelistan. Marduk äänitti alunperin levylle 14 biisiä, mutta albumi sisältää vain 10 uutta kappaletta. Levyn julkaisuajankohdaksi on ounasteltu tulevaa kevättä.

Albumi äänitettiin Endarker-studiossa ja sillä käy vierailemassa Arditi, Joakim Göthberg ja Alan “Nemtheanga” Averill”, joka on irlantilaisen Primordial-bändin jäsen.

“Rom 5:12” -albumin kappaleet:

 1. The Levelling Dust
 2. Cold Mouth Prayer
 3. Imago Mortis
 4. Through The Belly Of Damnation
 5. 1651
 6. Limbs Of Worship
 7. Accuser/Opposer
 8. Vanity Of Vanities
 9. Womb Of Perishableness
 10. Voices From Avignon

Tuleva albumi on Marduk-bändin rumpalin, Emil Dragutinovicin, viimeinen teos jossa hän on mukana. Emil erosi bändistä, mutta soittaa albumilla “sessiomusiikkona”. Dragutinovic on tällä hetkellä työstämässä uutta musiikkiprojektia Marduk-bändin entisen laulajan, Erik Hagstedin kanssa. Projektin nimi on Elizium.

Marduk aikoo lyöttäytyä The Excess of Evil -Euroopan-kiertueen ajaksi, joka alkaa toukokuussa, Enslavedin, Keep Of Kalessinin, Melecheshin ja Goatwhoren sekä Pantheon I:n seuraan.

Marduk on:

 • Morgan Steinmeyer Håkansson (kitara)
 • Magnus “Devo” Andersson (kitara)
 • Arioch a.k.a. Mortuus (laulu)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.