Metallimusiikki.net

shining

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen shining liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin shining. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin shining liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Shining julkaisee "Redefining Darkness" -albumin

 • Julkaistiin tiistaina 14.08.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2190 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen black metal -nelikko Shining kutsuu seuraavaa levyään, myöhemmin vuonna 2012 Spinefarm Recordsin kautta julkaistavaa albumiaan, nimellä "Redefining Darkness". Se on bändin neljäs levy ja jatkoa samalle linjalle, jota edellisvuoden toukokuussa ilmestyneellä "Född förlorare" -kiekolla kuultiin. Yhtye ei vielä ole paljastanut nimen lisäksi muita äänitteensä yksityiskohtia. Kitaristi–laulaja Niklas Kvarforthin mukaan Shining jättää tämän levyn myötä numeroimatta levynsä. Lisäksi hän toteaa levyn varmasti olevan synkin, jonka hän on luonut ja jota hän on kuullut. Bändin toistaiseksi uusin levyjulkaisu on neljän biisin mittainen EP-levy "Lots of Girls Gonna Get Hurt". Sillä kuullaan Shiningin tulkintoja Katatonian, Kentin, Imperietin ja Poets of the Fallin biiseistä.

Lue koko julkaisu…

Shining: "Lots of Girls Gonna Get Hurt".

 • Julkaistiin tiistaina 17.04.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1578 kertaa
 • Bändit:

Viime vuonna seitsemännen studioalbuminsa julkaissut Shining suunnittelee valmistavansa EP-levyn, jonka soittolista muodostuu lainakappaleiden tulkinnoista. Neljä coveria sisältävä "Lots of Girls Gonna Get Hurt" tarjoaa extreme metal -versiot yhdestä Katatonian, Kentin, Poets of the Fallin ja Imperietin biisistä. Kiekko julkaistaan kuukauden kuluttua Spinefarm Recordsin kautta, joka julkaissee myös Shiningin seuraavan pitkäsoiton myöhemmin syksyllä 2012. Ruotsalaisyhtye ei tähän mennessä ole valottanut studioalbuminsa yksityiskohtia. Shining ei ole kertonut myöskään cover-EP:n soittolistan saloja. Sen kansitaiteen tulee toteuttamaan Pauline Greefhorst. Coveroitavaksi valittu Poets of the Fall on helsinkiläinen vaihtoehtorokkibändi ja Imperiet oli tukholmalainen rock-ryhmä.

Lue koko julkaisu…

Shining: Fisheye.

 • Julkaistiin maanantaina 09.01.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1350 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen piirros mustasta tähdestä tummanharmaata taustaa vasten. Tähden sakaroiden lävistyspisteessä valkoisella värillä Shiningin nimi ja sen alla vaaleanharmaalla värillä ja futuristisella fontilla kirjoitettu "Blackjazz" ilman lainausmerkkejä. KJulkaistiin 18.1.2010

Ei Ruotsin, vaan Norjan, Shining (www.shining.no) julkaisi 11. marraskuuta 2011 uusimman livelevynsä "Live Blackjazz". Se sisältää vuoden 2010 tammikuussa ilmestyneen "Blackjazz"-menestysalbumin kappaleita keikoilta nauhoitettuina tulkintoina. Metallibändi julkaisi nyt kolmeminuuttisen musiikkivideon "Fisheye"-biisiin viimeksi mainitulta kiekolta. Se on Jørgen Munkebyn mukaan eräs Shiningin suosituimmista biiseistä ja eräänlainen genreprojektinsa keihäänkärki. Nyt bändille tarjoutui mahdollisuus kuvata siihen video, kun Norjan Stavangerista käsin toimiva tuotantoyhtiö Blæst tarjoutui sen tekijäksi. Videon ohjasi Kyrre H. Larsen.

Lue koko julkaisu…

Norjan Shining julkaisee "Live Blackjazz" -DVD:n.

 • Julkaistiin lauantaina 01.10.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1186 kertaa
 • Bändit:

Valkoinen pohjaväri, jonka keskellä on ylhäällä ja alhaalla mustat plusmerkit ja niiden välissä kaksi pystyviivaa mustalla värillä.Julkaistaan 11.11.2011

Norjalainen Shining (www.shining.no) kertoi aikaisemmin tällä viikolla urallaan ensimmäistä kertaa ikuistetun live-esiintymisen raa’an energian. Keikkataltiointi tullaan julkaisemaan 11. marraskuuta 2011 nimellä "Live Blackjazz" sekä DVD:nä että CD:nä. Teoksen tuotti bändin keulahahmo Munkeby ja sen miksasi ja masteroi sama tiimi, joka osallistui myös Shiningin viimeisimmän "Blackjazz"-nimisen albumin luomisprosessiin. Bändin mukaan voi kuulostaa melko pöyhkeältä väitteeltä, että se, jota nyt julkaistaan, asettaa standardin sille mihin muiden bändien on seuraavien 10–20 vuoden aikana pyrittävä. Shiningin mukaan "Live Blackjazz" on eräänlainen parhaiden palojen kokoelma, josta he ovat aina haaveilleet. Yhtye ei löydä levystä moitittavaa.

Lue koko julkaisu…

Firebox Metal Festissä vaikuttava kattaus metallia.

Perjantaina alkanut Firebox Metal Fest tarjosi eilisiltana Seinäjoella Rytmikorjaamon kahdella lavalla Mardukin, Shiningin, Barren Earthin, Vuohivasaran, De Lirium’s Orderin ja Altars of Destructionin esiintymiset. Lauantaina vuorossa on kotimaista metallia, kun Amorphis, Medeia, Omnium Gatherum, Oranssi Pazuzu, Defiled Icon ja Process: Pain marssitetaan lavalle.

Myös lauantain keikkailta on ikärajaton ja salissa on rajattu anniskelualue. Alaikäisille on oma sisäänkäynti Rytmikorjaamon uuden aulan kautta. Täysi-ikäisten sisäänkäynti on normaaliin tapaan klubin sisäänkäynnistä. Ovet ovat auki kello 20 ja ensimmäinen keikka alkaa klo 21 aikaan.

Lue koko julkaisu…

Shining teki Alice Cooper -coverin.

 • Julkaistiin maanantaina 23.05.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1250 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen valokuva ihmisistä, rääsyläisistä, jotka allapäin tien poskessa katselevat eteensä. Kuvan yläosassa on Shining-logo ja alaosassa tikkukirjaimilla kirjoitettuna lukee "VII / Född Förlorare".Julkaistaan 25.5.2011

Ruotsin Shining, joka kävi aikaisemmin toukokuussa konsertoimassa täällä Suomessa, aikoo julkaista CD-singlen ainoastaan kotimaansa fanikuntaa varten. Tässä kuussa Spinefarmin kautta albumin julkaiseva Shining sisällyttää singlelevyn soittolistalla kaksi kappaletta. Niistä ensimmäinen on "Förtvivlan, Min Arvedel", joka sisältyy studioalbumin biisilistalle, sekä omalaatuisen lainakappaleen: Alice Cooperin biisistä "Prince of Darkness" tehdyn tulkinnan. Tämä on ensimmäinen kerta Shiningin uralla kun se julkaisee singlen. Bändin keulahahmo Niklas Kvarforthin mukaan singleä koristamaan tullaan liittämään musiikkivideo, jota editoidaan tällä hetkellä. Klipistä saatetaan päätyä julkaisemaan singlellä vain sensuroitu versio johtuen aineiston graafisesta luonteesta.

Lue koko julkaisu…

Shining ja Chthonian Lutakossa 12.5.2011!

 • Julkaistiin keskiviikkona 18.05.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1814 kertaa
 • Bändit: ,

Pahamaineinen ruotsalainen depressiivis­suisidaaliseksi black metalliksi mielletty Shining ja death- ja black metallia yhdistelevä suomalainen Chthonian esiintyivät Lutakossa torstaina 12.5.2011. Soiton oli tarkoitus soida jo vähän yhdeksän jälkeen, mutta vielä silloin paikalla oli vain muutama jamppa. Chthonianissa laulavan, Finntrollista paremmin tunnetun, Mathias "Vreid" Lillmånsin raivolla aloittaessa väkeä oli yhä paikalla säälittävän vähän.

Lämppäribändi oli edellytyksiltään vallan mainio, mutta keikka jäi pliisuksi. Fiiliksiä verottanut tunnelma johtui hyvin todennäköisesti nimenomaan tuosta yleisön puutteesta. Kappaleita kuultiin niin 2010 ilmestyneestä pitkäsoitosta "The Preachings Of Hate Are Lord"- kuin 2007 ilmestyneestä "Of Beatings and the Silence in Between" -lätyltäkin.

Lue koko julkaisu…

Shining Spinefarmille.

 • Julkaistiin sunnuntaina 03.04.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1491 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen kolmen miehen metallibändi Shining tiedottaa julkaisevansa seuraavan studioalbuminsa 25. toukokuuta suomalaista alkuperää olevan Spinefarm Recordsin eikä Indie Recordingsin kautta. Yhtyeen keulahahmo _Niklas Kvarforth, joka muutamia päiviä sitten ilmoitti eroavansa muista bändikytköksistään voidakseen keskittyä vain Shining-projektin kehittämiseen, laittoi hiljattain Spinefarm Recordsin levytyssopimukseen nimensä. Extreme metallia tekevä Shining ei ole vielä juurikaan kertonut mistä syystä se erosi norjalaisen Indie Recordingsin riveistä. Yhtyeen seitsemäs kokopitkä levy ilmestyy nimellä "VII / Född Förlorare". Niklas Kvarforth kertoo olevansa helpottunut tietäessään albumin vihdoinkin näkevän päivänvalon ja uskoo yhteistyökuvioiden Spinefarmin kanssa sujuvan hyvin.

Lue koko julkaisu…

Masters Of Metal saa jatkoa.

 • Julkaistiin maanantaina 17.01.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1543 kertaa
 • Bändit: , ,

Vuosi on kulunut ja Masters of Metal tulee jälleen. Toukokuun 13.–14. päästetään helvetti irti Helsingin Nosturissa kun lauteille nousevat muun muassa ruotsalaiset Shining ja Nifelheim. Kahden illan aikana nähdään noin kymmenen kotimaista sekä ulkomaista artistia. Päiväkohtainen ohjelma ja aikataulut julkistetaan myöhemmin. Pääsylippuja tullaan myymään Tiketin välityksellä tästä päivästä lähtien. Festivaaliperjantain hintaa ei ole vielä mainittu, mutta lauantain piletti on 35 euron arvoinen ja kahden päivän lippusatsi maksaa 49 €. Tapahtuma on ikärajaton, mutta anniskelualueille pääseminen edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Lue koko julkaisu…

Shiningin "VII / Född Förlorare" odottaa miksaamista.

 • Julkaistiin sunnuntaina 19.12.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1686 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen valokuva ihmisistä, rääsyläisistä, jotka allapäin tien poskessa katselevat eteensä. Kuvan yläosassa on Shining-logo ja alaosassa tikkukirjaimilla kirjoitettuna lukee "VII / Född Förlorare".Kuvassa albumin kansitaide

Ruotsalainen Shining tiedottaa keulahahmonsa Niklas Kvarforthin kautta tietävänsä hyvin, että seitsemäs Shining-albumi on hieman viivästynyt. Shiningin uusin levy tullaan julkaisemaan nimellä "VII / Född Förlorare" sen jälkeen kun opus on miksattu. Albumi on nauhoitettu jo kaksi vuotta sitten, mutta miksausvaihe on jäänyt hoitamatta sen vuoksi, kun kiekolle kaavailtu tuottaja on keskittynyt auttamaan muiden bändien musiikin nauhoittamisessa eikä ole niistä kiireistä johtuen ehtinyt auttamaan tämän projektin viemisessä päätökseen. Shining muistuttaakin, ettei viivästys johdu bändistä eikä Indie Recordings -levy-yhtiöstä. Albumi aiotaan julkaista ennemmin tai myöhemmin. Bändillä ei ole vielä julkaisuhetkeä tiedossa. Metallibändi ei ole myöskään kertonut minkä takia levyä ei voisi miksata jokin toinen taho.

Lue koko julkaisu…

Ruotsalainen Shining kolmelle keikalle Suomeen.

Vuosi 2010 alkaa synkissä merkeissä, kun ruotsalainen black metal -yhtye Shining saapuu helmikuussa kolmelle keikalle Suomeen. Toistaiseksi vain kertaalleen näillä leveyksillä, viime keväänä Seinäjoella, nähty yhtye esiintyy tällä kertaa Helsingissä, Turussa ja Kouvolassa 11.–13.2.2010. Lämmittelijänä keikoilla nähdään suomalainen Enochian Crescent.

Vuonna 1997 perustettu Shining on yksi 2000-luvun ylistetyimpiä äärimetalli-yhtyeitä ja sitä pidetään usein tärkeimpänä ns. depressive black metalin kehittäjistä. Niklas Kvarforthin luotsaama kokoonpano julkaisi viimeisimmän, kuudennen albuminsa "VI — Klagopsalmerin" viime kesänä ja seitsemäs levykin on ryhmällä jo valmiina. Sitä odotetaan julkaistavaksi keväällä 2010. Muutenkin kuin vain musiikillisesti puhutteleva Shining tunnetaan myös varsin mielenkiintoisista live-esiintymisistään, joissa yleisö on tupannut saamaan enemmänkin kuin vain mitä tilasi. Etenkin eturivissä viihtyneet kuulijat.

Lue koko julkaisu…

Shining: "Blackjazz".

 • Julkaistiin lauantaina 21.11.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2421 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen piirros mustasta tähdestä tummanharmaata taustaa vasten. Tähden sakaroiden lävistyspisteessä valkoisella värillä Shiningin nimi ja sen alla vaaleanharmaalla värillä ja futuristisella fontilla kirjoitettu "Blackjazz" ilman lainausmerkkejä. KJulkaistaan 25.1.2010

Norjalainen Shining (www.shining.no), jota ei tule sekoittaa samannimiseen ruotsalaisyhtyeeseen, tuo maanantaina 25. tammikuuta uuden "Blackjazz"-nimisen albuminsa levykauppoihin Indie Recordingsin avulla. Norjassa albumi saatetaan julkaista jo 18. tammikuuta. Oslolaisbändin uusi albumi tarjoaa jo sen nimenkin sisältämän vihjeen perusteella metallimusiikkia, jossa on ahkerasti omalaatuisia jazz-musiikille ominaisia elementtejä. Norjan Shining järjesti viikko sitten kuuntelutilaisuuden 25.1. julkaistavaa albumiaan varten. Albumi annettiin kuunneltavaksi yhtyeen oman uutiskirjeen tilanneelle väelle, joka sai myös nähdä "Blackjazz"-albumin kansitaiteen ennen muita. Shiningin aikaisempien äänitteiden antiin voi saada pintaraapaisun vilkaisemalla bändin MySpace-sivuille.

Lue koko julkaisu…

Black Metal Satanica -dokumentti Hollywoodiin.

Black Metal Satanica -dokumentin promokuva, jossa näkyy corpsemaskit kasvoilla irvistäviä kummajaisia, kolkkoa maisemaa ja patsaita, hautaristejä, ylösalaisin käännettyjä sellaisia ja verta.Dokumentin juliste

Länsi-Hollywoodissa, Yhdysvaltojen Kaliforniassa, tullaan järjestämään ensi-ilta Black Metal Satanica -nimisestä dokumenttielokuvasta perjantaina 18. päivä kuluvaa kuukautta. Dokumentti esitetään Laemmlen Sunset 5 -elokuvateatterissa. Elokuva esittelee hollywood-tyyliin modernien viikinkien Skandinavian seudulla tekemiä toimia 1990-luvun puolen välin taitteessa. Mats Lundbergin ohjaaman dokumenttielokuvan synopsiksessa kerrotaan kirkkojen polttamisen, hautojen häpäisemisen, satanismin ja murhavainun olleen skandinavialaisessa black metal -genressä tapahtuneen sanoista tekoihin siirtymisen ilmentymiä. Synopsiksessa kerrotaan mustan metallin soittoniekkojen julistaneen sodan kristinuskolle, joka itse asiassa julistettiin tuhat vuotta sitten, kun viikingit hallitsivat Pohjolaa. Dokumentin ohjannut Mats Lundberg on haastatellut uransa aikana mm. Watainia, Dark Funeralia, Shiningiä, Vreidiä, Rimfrostia ja Mordichristia.

Lue koko julkaisu…

Shining etsii basistia.

 • Julkaistiin lauantaina 09.02.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1792 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalaisen black metallia soittavan Shining () -yhtyeen sisällä on tapahtunut muutos, kun bändin basistin virkaa toimittanut Phil A. Circone on jälleen kerran päättänyt erota yhtyeestä. Miehen ja bändiin jäljelle jääneiden jäsenten välillä ei ole pahaa verta, bändin lausunnossa kerrotaan. Shining kertoo olevansa ikuisesti kiitollinen basistin bändille tarjoamasta omistautumisesta näiden vuosien aikana. Tämä muutos miehistössä ei Shiningin julkaiseman lausunnon mukaan vaikuta tuleviin seremonioihin, sillä Phil tulee jatkossakin toimimaan bändissä live-esiintymisten aikana kunnes korvaava muusikko on värvätty. Bändihän on tämänhetkisten suunnitelmien mukaan lähdössä Kööpenhaminaan vasta maaliskuussa, jossa se aikoo esiintyä 15. maaliskuuta. Sen jälkeen Shining mättää kieroutunutta metalliaan norjalaisen Inferno Festivalin tiloissa 21. maaliskuuta. Toukokuun toisena päivänä bändin voi bongaa Ruotsin Örebrossa, jossa ryhmällä on treffit Örebro Underground Festival -tapahtuman yleisön edessä.

Lue koko julkaisu…

Valfeanor: "En Ny Tid".

Itävaltalainen eeppistä black metallia soittava Valfeanor julkaisi viikolla Black Tower Productionsin kautta ihmisten ilmoille tuodun "En Ny Tid" -albumin. Kyseessä on kiekko, jonka kappaleet loi yhtyeen perustajajäsen Desderoth ja tuotti Pungent Stenchin ja Hollenthonin joukoissa vaikuttava Greg Marboe. "En Ny Tid" on ensimmäinen albumi tältä bändiltä. Se sisältää yhdeksän biisiä, joista löytyy ääninäytteitä yhtyeen MySpace-sivuilta.

Bändin joukkoihin kuuluu Desderothin lisäksi kitaristi anaroth, rumpali Mergol ja entinen Vision Of Atlantisin kosketinsoittaja Christopher Kamper. Desderoth hoitaa bändissä basson ja lauluosuuksien soittamisen. Yhtye etsii vielä toista kitaristia keikkakokoonpanoaan varten, sekä sessiojäsenenä toimivaa kosketinsoittajaa, sillä bändin joukoissa koskettimia paineleva Kamper ei aina ehdi keikkailemaan Valfeanorin kanssa.

Lue koko julkaisu…

Code tukee Shiningia Lontoossa.

 • Julkaistiin perjantaina 21.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1396 kertaa
 • Bändit: ,

Harmahtava ja haalistunut, hyvin vanhalta näyttävä ryhmävalokuva Code-bändin jäsenistä, jotka istuvat päät luotuina alaspäin. Yksityiskohtia on hankala erottaa.Viisihenkinen joukkio

Osittain norjalainen ja toisilta osin brittiläinen Code (www.codeblackmetal.co.uk) uutisoi tekevänsä ainutlaatuisen keikan 13. joulukuuta Lontoon Camden Underworldin tiloissa, sillä tuohon aikaan paikan päällä musisoi myös samaan kastiin kuuluva Shining. Bändien seurana esiintyy myös norjalaisen bm-legenda Mayhemin entisen vokalisti Maniacin uusi sivuprojekti Skitliv ja Hellsaw. Code tulee esittämään konsertin aikana biisejä debyyttialbumiltaan "Nouvea Gloaming", joka julkaistiin Spinefarm Recordsin kautta. Lontoon keikalla bändin kokoonpanossa ei kuitenkaan nähdä Dimmu Borgirin Simen Hestenaesia. Simenhän liittyi Coden remmiin hiljattain soittaakseen yhtyeen järjestyksessä toisella albumilla.

Lue koko julkaisu…

Inferno Festival: Destruction, Shining.

 • Julkaistiin sunnuntaina 02.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1362 kertaa
 • Bändit: ,

Saksalainen thrash metal -poppoo Destruction ja ruotsalainen karua bm-räimettä tarjoava Shining vahvistettiin saapuvaksi Inferno 2008 (www.infernofestival.net) -metallifestivaalin esiintymislavalle. Tapahtumaa vietetään maaliskuun 19.–22. päivä Rockefellerin ja John Deen tiloissa Norjan Oslossa. Festarin koko esiintyjäkaarti julkistetaan ensi vuoden tammikuun loppuvaiheilla, jolloin Infernon lämmittelytapahtuma mörähtää käyntiin — kuitenkin ennen joulua aiotaan paljastaa vielä muutaman live-esiintyjän nimet. Lipunmyynti Infernon "kick-off"-tapahtumaan alkoi tänään 1. syyskuuta.

Lue koko julkaisu…

Shining-kitaristi äänittää Skitliville.

 • Julkaistiin sunnuntaina 10.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1483 kertaa
 • Bändit: , ,

Entinen Mayhemin laulaja Maniac on värvännyt ruotsalaisen black metal -bändin Shiningin Niklas Kvarforthin uuden bändinsä riveihin. Kvarforth soittaa siis kitaraa Maniacin omassa Skitliv-nimisessä bändissä, mutta tosin vain bändin uuden julkaisun äänitystöiden ajan. Kvarforth on Maniacin musiikkiprojektin suuri fani — hän on jopa antanut tatuoida käteensä Skitlivin nimen. Tähän mennessä Kvarforth on soittanut kitaraosuudet bändin useisiin biiseihin. Tällä hetkellä miehet suunnittelevat sitä aikooko kitaristi osallistua myös live-esiintymisissä soittamiseen. Kitarataituri pyrkii soittamaan myös livenä jos vain velvoitteet ja kiireet Shiningin saralla sen sallivat.

Lue koko julkaisu…

Shining nimesi rumpalin.

 • Julkaistiin tiistaina 05.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1381 kertaa
 • Bändit:

Shining-bändin verinen promokuva, jossa bändin keulahahmo roikkuu kylpyammeesta verilammikon päällä. Miehellä käsissä elmukelmua ja veriroiskeita. Kuvan yläosassa bändin logo goottilaisin kirjaimin.Perustettu vuonna 1996

Ruotsalainen Niklas Kvarforthin bm-yhtye Shining on nimennyt Jarle "Uruz" Bybergin bändin uudeksi vakituiseksi rumpaliksi. Mies näin ollen korvasi bändistä aikaisemmin eronneen Ludgwig Wittin, joka soittaa myös Spiritual Beggarsin riveissä. Jarle Byberg musisoi myös sellaisissa orkestereissa kuin Urgehal, Philomel’s Epitaph ja Vulture Lord.

Shining esittelee uuden kokoonpanonsa Hell’s Pleasure -festareilla, joita vietetään heinäkuun 21.–22. päivä Saksassa. Yhtye keikkailee myös Tsekin tasavallassa, jossa bändi saapuu lavalle syyskuun 1. päivä Brnossa.

Osmose USA / The End Records aikoo julkaista kuluvan kuukauden 26. päivä yhtyeen uuden "V — Halmstad" -nimisen pitkäsoiton.

Lue koko julkaisu…

Shining: "V / Halmstad".

 • Julkaistiin torstaina 15.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1531 kertaa
 • Bändit:

Shining-bändin jäsenet mustavalkoisessa kuvassa. Kuvan alaosassa lukee goottilaisin kirjaimin bändin jäsenten nimetä. Miehet seisovat rivissä. Keskimmäisellä miehellä on kehossaan arpia ja haavoja.Jälleen aktivoitunut ruotsalainen bm-bändi Shining (www.shiningangs.se) on laittanut nettiin, MySpace-sivuilleen, kuunneltavaksi uuden biisin bändin tulevalta "V / Halmstad" -albumilta, joka julkaistaan tulevan kevään aikana Osmose Productionsin kautta. Kuunneltavaksi annetun kappaleen nimi on "Låt Oss Ta Allt Från Varandra".

Bändin uusi albumi sisältää kuusi uutta biisiä, joiden Shining lupaa olevan tähän mennessä yhtyeen synkintä materiaalia.

Lue koko julkaisu…