Metallimusiikki.net

mordichrist

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen mordichrist liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin mordichrist. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin mordichrist liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Black Metal Satanica -dokumentti Hollywoodiin.

Black Metal Satanica -dokumentin promokuva, jossa näkyy corpsemaskit kasvoilla irvistäviä kummajaisia, kolkkoa maisemaa ja patsaita, hautaristejä, ylösalaisin käännettyjä sellaisia ja verta.Dokumentin juliste

Länsi-Hollywoodissa, Yhdysvaltojen Kaliforniassa, tullaan järjestämään ensi-ilta Black Metal Satanica -nimisestä dokumenttielokuvasta perjantaina 18. päivä kuluvaa kuukautta. Dokumentti esitetään Laemmlen Sunset 5 -elokuvateatterissa. Elokuva esittelee hollywood-tyyliin modernien viikinkien Skandinavian seudulla tekemiä toimia 1990-luvun puolen välin taitteessa. Mats Lundbergin ohjaaman dokumenttielokuvan synopsiksessa kerrotaan kirkkojen polttamisen, hautojen häpäisemisen, satanismin ja murhavainun olleen skandinavialaisessa black metal -genressä tapahtuneen sanoista tekoihin siirtymisen ilmentymiä. Synopsiksessa kerrotaan mustan metallin soittoniekkojen julistaneen sodan kristinuskolle, joka itse asiassa julistettiin tuhat vuotta sitten, kun viikingit hallitsivat Pohjolaa. Dokumentin ohjannut Mats Lundberg on haastatellut uransa aikana mm. Watainia, Dark Funeralia, Shiningiä, Vreidiä, Rimfrostia ja Mordichristia.

Lue koko julkaisu…

Mordichrist laittoi biisin nettiin.

Mustavalkoinen valokuva Mordichrist-bändin kahdesta jäsenestä. Kuva on ylivalottunut. Sen keskellä näkyy bändin logo valkoisella. Yläosassa pitkähiuksinen nainen, jonka alla ruhjoutunut mies.Nenia on nainen

Ruotsalainen black metal -bändi Mordichrist (www.mordichrist.com), jonka remmiin kuuluu Dark Funeralin kitaristi Chaq Mol, uutisoi nettisivuillaan laittaneensa faniensa kuunneltavaksi uuden keskeneräisen biisin nettiin. Yhtye kertoo tämän olevan poikkeuksellinen ilmiö, mutta siitähän tässä bändissä on juuri kyse. Uudella biisillä bändi haluaa tehdä kuuntelijoilleen selväksi, että klaani on elossa ja työstämässä uuden musiikkimateriaalin parissa. Nettiin ladattavaksi laitettu biisi on ryhmän mukaan hyvin keskeneräinen, sillä siinä kuullaan vasta kitarat, laulu ja rumpukoneen pörinää — biisissä on vain luut vailla lihaa.

Lue koko julkaisu…