Metallimusiikki.net

Mordichrist laittoi biisin nettiin.

Mustavalkoinen valokuva Mordichrist-bändin kahdesta jäsenestä. Kuva on ylivalottunut. Sen keskellä näkyy bändin logo valkoisella. Yläosassa pitkähiuksinen nainen, jonka alla ruhjoutunut mies.Nenia on nainen

Ruotsalainen black metal -bändi Mordichrist , jonka remmiin kuuluu Dark Funeralin kitaristi Chaq Mol, uutisoi nettisivuillaan laittaneensa faniensa kuunneltavaksi uuden keskeneräisen biisin nettiin. Yhtye kertoo tämän olevan poikkeuksellinen ilmiö, mutta siitähän tässä bändissä on juuri kyse. Uudella biisillä bändi haluaa tehdä kuuntelijoilleen selväksi, että klaani on elossa ja työstämässä uuden musiikkimateriaalin parissa. Nettiin ladattavaksi laitettu biisi on ryhmän mukaan hyvin keskeneräinen, sillä siinä kuullaan vasta kitarat, laulu ja rumpukoneen pörinää — biisissä on vain luut vailla lihaa.

Kuunneltavaksi laitettu biisi, jolle ei ole vielä annettu nimeä, löytyy yhtyeen MySpace-sivuilta, minne yhtye on laittanut myös vanhempaa musiikkia mm. viime vuoden puolella ilmestyneeltä “Dressed In Menace” -albumilta.

Bändi vihjaa, että se tulee esiintymään tämän vuoden syksyllä ilmestyvässä dokumenttielokuvassa, mikä käsittelee black metallia. Tarkempia tietoja tästä julkaistaan lähiaikoina.

Yhtye värväsi hiljattain rumpali Erik Sayengan riveihinsä soittamaan tulevalla debyyttialbumilla, joka julkaistaan ensi vuoden puolella Regain Recordsin kautta. Sayenga on entinen Dying Fetus -yhtyeen jäsen ja soittaa edelleen Witch-Huntin sekä Lacerationin riveissä.

Mordichrist on:

  • Nenia (laulu)
  • Chaq Mol (kitara)
  • Lix Tetrax (bass)
  • Erik Sayenga (rummut)

Mordichrist aloitti toimintansa vuonna 20002, jolloin sen takana hääräili Nenia ja Chaq Mol. Tuohon aikaan Loomroot avusti rumputulen takomisessa. Seuraavan vuoden puolella he siirtyivät Subsonic Studion suunnalle äänittelemään ensimmäistä demoaa, mille annettiin nimeksi “The Root of the Embryo”. Vuonna 2002 luotiin “Hatred on Repeat”. Se äänitettiin studiossa samalla kokoonpanolla kuin viimekin kerralla. Vuoden kuluttua tästä bändi marssi jälleen kerran studioon. Nyt oli vuorossa järjestyksessä kolmas musiikillisen täsmäiskun, nimeltään “The Blood Rise”. Kiekko julkaistiin yhtyeen oman Diablo Records -levy-yhtiön kautta. Seuraava vaihe saman vuoden aikana oli hankkia uudeksi rumpaliksi Stefan Olsson. Mies on tuttu näky ruotsalaisen metalliryhmä Human Ragen riveistä.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.