Metallimusiikki.net

skitliv

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen skitliv liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin skitliv. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin skitliv liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Skitliv: "Skandinavisk Misantropi".

 • Julkaistiin tiistaina 04.08.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1377 kertaa
 • Bändit:

Entisenä Mayhemin laulajana tunnetun Maniacin musiikkiprojekti Skitliv tulee julkaisemaan esikoisalbuminsa 19. lokakuuta Euroopassa ja 17. marraskuuta Yhdysvalloissa. Levyn julkaisijaksi on valittu Season of Mist. Albumilla "Skandinavisk Misantropi" kuullaan vierailevana tähtenä Shiningin vokalisti Niklas Kvarforthia ja Mayhemin Attila Csiharia, Current 93:n riveissä toimivaa David Tibetiä ja entistä Gorgorothin nokkamies Gaahlia. Skitlivin debyytin masteroi Current 93:n Andrew Liles. Norjalainen Skitliv tiedottaa MySpace-sivuillaan Maniacin viimeistelevän juuri albumin kansitaidetta. Muilta osin kiekko on masterointia vaille valmis.

Lue koko julkaisu…

Valfeanor: "En Ny Tid".

Itävaltalainen eeppistä black metallia soittava Valfeanor julkaisi viikolla Black Tower Productionsin kautta ihmisten ilmoille tuodun "En Ny Tid" -albumin. Kyseessä on kiekko, jonka kappaleet loi yhtyeen perustajajäsen Desderoth ja tuotti Pungent Stenchin ja Hollenthonin joukoissa vaikuttava Greg Marboe. "En Ny Tid" on ensimmäinen albumi tältä bändiltä. Se sisältää yhdeksän biisiä, joista löytyy ääninäytteitä yhtyeen MySpace-sivuilta.

Bändin joukkoihin kuuluu Desderothin lisäksi kitaristi anaroth, rumpali Mergol ja entinen Vision Of Atlantisin kosketinsoittaja Christopher Kamper. Desderoth hoitaa bändissä basson ja lauluosuuksien soittamisen. Yhtye etsii vielä toista kitaristia keikkakokoonpanoaan varten, sekä sessiojäsenenä toimivaa kosketinsoittajaa, sillä bändin joukoissa koskettimia paineleva Kamper ei aina ehdi keikkailemaan Valfeanorin kanssa.

Lue koko julkaisu…

Shining-kitaristi äänittää Skitliville.

 • Julkaistiin sunnuntaina 10.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1374 kertaa
 • Bändit: , ,

Entinen Mayhemin laulaja Maniac on värvännyt ruotsalaisen black metal -bändin Shiningin Niklas Kvarforthin uuden bändinsä riveihin. Kvarforth soittaa siis kitaraa Maniacin omassa Skitliv-nimisessä bändissä, mutta tosin vain bändin uuden julkaisun äänitystöiden ajan. Kvarforth on Maniacin musiikkiprojektin suuri fani — hän on jopa antanut tatuoida käteensä Skitlivin nimen. Tähän mennessä Kvarforth on soittanut kitaraosuudet bändin useisiin biiseihin. Tällä hetkellä miehet suunnittelevat sitä aikooko kitaristi osallistua myös live-esiintymisissä soittamiseen. Kitarataituri pyrkii soittamaan myös livenä jos vain velvoitteet ja kiireet Shiningin saralla sen sallivat.

Lue koko julkaisu…

Skitliv: Virescit Volnere Virtus.

 • Julkaistiin torstaina 17.05.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1424 kertaa
 • Bändit: ,

Norjalainen doom/black metal -bändi Skitliv, jonka perusti ja jota johtaa entinen Mayhem-ryhmän laulaja Maniac, julkaisi musiikkivideon kappaleestaan "Virescit Volnere Virtus". Eipä ole kovin tilipitappimeininkiä. Ilotonta sen sijaan. Tämän videoleikkeen kuvasi Maniac omatoimisesti. Video sisältää myös valokuvia miehen ystävistä, studiosta ja bändin jäsenistä sekä Oslon maisemista.

Skitliv kaavailee keikkailevansa neljän esiintymisen edestä yhdessä japanilaisen Gallhammer-bändin kanssa syys-lokakuussa. Gallhammerin kokoonpanoon kuuluu vain naisia.

Bändi perustettiin Norjassa vuonna 2005 Maniacin toimesta. Mies halusi kommentoida Skitlivin kautta ihmiskunnan lankeemusta — samalla hän pääsi Mayhemista erottuaan toteuttamaan omia tavoitteitaan.

Lue koko julkaisu…

Skitliv: uusi biisi netissä.

 • Julkaistiin perjantaina 23.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 980 kertaa
 • Bändit:

Skitliv, jonka kokoonpanoon kuuluu entinen Mayhem-bändin Maniac (laulu), on laittanut MySpace-sivuilleen kuunneltavaksi uuden kappaleen, mikä kuullaan bändin tulevalla esikoisalbumilla. Kuunneltavaksi laitettu biisi kantaa nimeä "Slow Pain Coming" ja se on miksaamaton sekä masteroimaton versio.

Biisi on aikaisemmin kuultu norjalaisessa radio-ohjelmassa "Tinitus", joka lähetettiin helmikuussa. Radio-ohjelmassa kävi vierailemassa Maniac, jonka vierailun aikana "Slow Pain Coming" pistettiin ilahduttamaan kuuntelijakuntaa.

Lue koko julkaisu…