Metallimusiikki.net

Shining-kitaristi äänittää Skitliville.

Entinen Mayhemin laulaja Maniac on värvännyt ruotsalaisen black metal -bändin Shiningin Niklas Kvarforthin uuden bändinsä riveihin. Kvarforth soittaa siis kitaraa Maniacin omassa Skitliv-nimisessä bändissä, mutta tosin vain bändin uuden julkaisun äänitystöiden ajan. Kvarforth on Maniacin musiikkiprojektin suuri fani — hän on jopa antanut tatuoida käteensä Skitlivin nimen. Tähän mennessä Kvarforth on soittanut kitaraosuudet bändin useisiin biiseihin. Tällä hetkellä miehet suunnittelevat sitä aikooko kitaristi osallistua myös live-esiintymisissä soittamiseen. Kitarataituri pyrkii soittamaan myös livenä jos vain velvoitteet ja kiireet Shiningin saralla sen sallivat.

Bändin keulahahmo Maniac kommentoi MySpace-sivuillaan julkaistussa tiedotteessa, että Shining on ja tulee aina olemaan Niklaksen tärkein prioriteetti, mutta Skitliville äänittäminen ei ole hänelle ongelma. Aina kun on mahdollista, Niklas tullee osallistumaan myös live-keikoilla soittamiseen. Niklas on Maniacin mukaan aito taiteilija ja uskomattoman lahjakas muusikko — nämä ominaisuudet sattuvat vain jäämään taka-alalle kun Shiningin ympärillä pyörii jatkuva kohu. Niklaksen omistautuminen musiikilleen on poikkeuksellista ja hänen kanssaan työskenteleminen ja tarkasteleminen häntä luomassa uutta materiaalia on samalla sekä nautinnollista että opettavaista. Hän on jo nyt saanut aikaiseksi mahtavia riffejä Skitliville, jotka tuovat osaltaan uuden ulottuvuun yhtyeen musiikkiin.

Orkesterin MySpace-sivuilla on julkaistu uusi kappale, nimeltään “Amfetamin”, mikä on vielä keskeneräinen. Kappaleessa soittaa myös remmiin äskettäin liittynyt Kvarforth.

Skitliv on:

  • Maniac (laulu ja kitarat)
  • Trish (rummut)
  • Ingvar (kitara)
  • Peter (basso)

Skitliv perustettiin Norjassa vuonna 2005 Maniacin toimesta. Mies halusi luoda kanavan, jota kautta hän pyrkii tuomaan esiin näkökantojaan ihmiskunnan rappeutumisesta, mutta myös karkoittaakseen omia henkilökohtaisia demoneitaan. Yhtye kertoo MySpace-sivuillaan soittavansa doom / black metal -musiikkia, jossa on äänen ja mielikuvien mielipuolisia kuvioita.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.