Metallimusiikki.net

Masters Of Metal -festaria vietetään Helsingissä.Masters Of Metal -festaria vietetään Helsingissä.

Masters Of Metal saa jatkoa.

Vuosi on kulunut ja Masters of Metal tulee jälleen. Toukokuun 13.–14. päästetään helvetti irti Helsingin Nosturissa kun lauteille nousevat muun muassa ruotsalaiset Shining ja Nifelheim. Kahden illan aikana nähdään noin kymmenen kotimaista sekä ulkomaista artistia. Päiväkohtainen ohjelma ja aikataulut julkistetaan myöhemmin. Pääsylippuja tullaan myymään Tiketin välityksellä tästä päivästä lähtien. Festivaaliperjantain hintaa ei ole vielä mainittu, mutta lauantain piletti on 35 euron arvoinen ja kahden päivän lippusatsi maksaa 49 €. Tapahtuma on ikärajaton, mutta anniskelualueille pääseminen edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Nifelheim on Masters Of Metalin vuoden 2011 version tuorein bändikiinnitys. Ruotsalainen black metal -yhtye perustettiin vuonna 1990 kaksoisveljesten Erik ja Per Gustavssonin toimesta. Aikaisemmin tammikuussa tapahtumaan nimettiin myös Shining ja heinolalainen Pressure Points.

Masters Of Metal 2011:

  • Shining (Ruotsi)
  • Nifelheim (Ruotsi)
  • Urn
  • Pressure Points
  • F.K.Ü (Ruotsi)
  • Days of Anger (Ruotsi)

Edellisen kerran Masters Of Metal -tapahtumaa vietettiin viime vuoden toukokuussa. Tuolloin tapahtumassa nähtiin esiintymässä mm. 1349, Turmion Kätilöt, Ajattara ja Norther. Viime vuoden Masters Of Metal järjestettiin Tampereella. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.mastersofmetal.fi.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.