Metallimusiikki.net

urn

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen urn liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin urn. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin urn liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ensi kesän synkin festari lataa lisää verta pakkiin

 • Julkaistiin perjantaina 21.12.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1365 kertaa
 • Bändit: , ,

Hyvinkäällä 24.&ndash,25. toukokuuta järjestettävä SteelFest Open Air 2013 on syksyn mittaan tehnyt useita kovan luokan julkistuksia. Tänään lyötiin lisää löylyä esittelemällä kahdeksan uutta nimeä. 20-vuotisjuhlakiertueella keikkaileva Itävallan ylpeys Belphegor tarjoilee mustaakin mustempaa death metallia. Kotimaista murjotusta puolestaan edustavat mm. Baptism, Urn, Skirmish, Purtenance ja Flame.

Harvinaisempaa herkkua sen sijaan on luvassa kun haudasta nostetaan ylös kaksi jo kuopattua thrash-legendaa: National Napalm Syndicate ja Necromancer. Jälkimmäinen on vuonna 1986 perustettu hyvinkääläisyhtye jota ei montaa kertaa ole lavoilla nähty sitten 90-luvun alun. Samana vuonna aloittanut pudasjärveläinen NNS on luvannut soittaa SteelFesteillä vain ja ainoastaan ensimmäisen albuminsa alkuperäisellä vokalistillaan.

Lue koko julkaisu…

Masters Of Metal saa jatkoa.

 • Julkaistiin maanantaina 17.01.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1537 kertaa
 • Bändit: , ,

Vuosi on kulunut ja Masters of Metal tulee jälleen. Toukokuun 13.–14. päästetään helvetti irti Helsingin Nosturissa kun lauteille nousevat muun muassa ruotsalaiset Shining ja Nifelheim. Kahden illan aikana nähdään noin kymmenen kotimaista sekä ulkomaista artistia. Päiväkohtainen ohjelma ja aikataulut julkistetaan myöhemmin. Pääsylippuja tullaan myymään Tiketin välityksellä tästä päivästä lähtien. Festivaaliperjantain hintaa ei ole vielä mainittu, mutta lauantain piletti on 35 euron arvoinen ja kahden päivän lippusatsi maksaa 49 €. Tapahtuma on ikärajaton, mutta anniskelualueille pääseminen edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Lue koko julkaisu…

Urn Euroopan-kiertueella.

 • Julkaistiin keskiviikkona 01.12.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1325 kertaa
 • Bändit:

Synkkä valokuva Urn-yhtyeen kolmesta miespuolisesta muusikosta savuisessa luolassa. Miehillä pitkät hiukset, mustat vaatteet, piikkikoruja ja luotivöitä yllään.Kuvassa Urn

Suomalainen black/thrash metal -pioneeri Urn on aloittanut "Black Steel Worship" -Euroopan-kiertueensa marraskuun 24. päivänä Tukholmasta. Mukana kiertueella ovat myös ruotsalaiset death metal -veteraanit Diabolical ja Interment. Aikaisemmin Urn on kiertänyt laajalti ympäri Eurooppaa yhdessä mm. Carpathian Forestin, Sabbatin, Nifelheimin, sekä Deströyer 666:n kanssa. "Black Steel Worship" -kiertue alkoi Ruotsista, kulkien läpi Slovenian, Slovakian, Tsekin, Hollannin, Italian, Ranskan ja tulee päättymään 5.12 Saksan Berliiniin. Bändin tuorein albumi on toukokuussa 2008 julkaistu "Soul Destroyers". Se sisältää tasan kymmenen biisiä. Albumi ilmestyi CD:nä ja vinyyliversiona Dynamic Arts Recordsin kautta.

Lue koko julkaisu…

URN: "Soul Destroyers" kaupoissa 7.5.

 • Julkaistiin perjantaina 04.04.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2285 kertaa
 • Bändit:

URN-bändin "Soul Destroyers" -albumin kansikuva, jossa näkyy piirroshahmona vaalea ihmismäinen vuohi, jolla tuima naama ja suuret sarvet päässä. Oikeassa yläkulmassa bändin verenpunainen logo mustalla ääriviivalla. Logossa ylösalaisin käännettyä ristiä, pUuden albumin kansitaide

Suomen black / thrash metallin pioneerit täräyttävät kolmannen "Soul Destroyers" nimeä kantavan albuminsa kauppoihin 7. päivä toukokuuta. Luvassa on helposti raivokkainta materiaalia mitä on tämän maan kamaralla tehty. Vanhan koulun rässiä suoraan helvetin syövereistä! Albumin tiukat soundit on raavittu kasaan Fantom-studiolla Tampereella.

URNin virallisilta kotisivuilta, osoitteesta www.urn666.com, on ladattavissa albumin avausraita "Lifeless Days". Sivuilta löytyy myös albumin kansigrafiikka, sekä kappalelista.

URNin perustamisvuodesta 1994 lähtien bändi on järisyttänyt undergroundia ympäri maapallon. Debyytti-LP "666 Megatons" julkaistiin vuonna 2001, jota seurasi kokopitkä "Dawn Of The Devastation" vuonna 2006. Levy-yhtiö vaihtui Dynamic Arts Recordsiksi 2007. Epäpyhä kolmikko on kiertänyt laajalti Euroopassa bändien kuten Carpathian Forest, Sabbat, Nifelheim ja Deströyer 666:n kanssa.

Lue koko julkaisu…