Metallimusiikki.net

baptism

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen baptism liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin baptism. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin baptism liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ensi kesän synkin festari lataa lisää verta pakkiin

  • Julkaistiin perjantaina 21.12.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1323 kertaa
  • Bändit: , ,

Hyvinkäällä 24.&ndash,25. toukokuuta järjestettävä SteelFest Open Air 2013 on syksyn mittaan tehnyt useita kovan luokan julkistuksia. Tänään lyötiin lisää löylyä esittelemällä kahdeksan uutta nimeä. 20-vuotisjuhlakiertueella keikkaileva Itävallan ylpeys Belphegor tarjoilee mustaakin mustempaa death metallia. Kotimaista murjotusta puolestaan edustavat mm. Baptism, Urn, Skirmish, Purtenance ja Flame.

Harvinaisempaa herkkua sen sijaan on luvassa kun haudasta nostetaan ylös kaksi jo kuopattua thrash-legendaa: National Napalm Syndicate ja Necromancer. Jälkimmäinen on vuonna 1986 perustettu hyvinkääläisyhtye jota ei montaa kertaa ole lavoilla nähty sitten 90-luvun alun. Samana vuonna aloittanut pudasjärveläinen NNS on luvannut soittaa SteelFesteillä vain ja ainoastaan ensimmäisen albuminsa alkuperäisellä vokalistillaan.

Lue koko julkaisu…