Metallimusiikki.net

nifelheim

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen nifelheim liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin nifelheim. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin nifelheim liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Masters Of Metal saa jatkoa.

 • Julkaistiin maanantaina 17.01.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1542 kertaa
 • Bändit: , ,

Vuosi on kulunut ja Masters of Metal tulee jälleen. Toukokuun 13.–14. päästetään helvetti irti Helsingin Nosturissa kun lauteille nousevat muun muassa ruotsalaiset Shining ja Nifelheim. Kahden illan aikana nähdään noin kymmenen kotimaista sekä ulkomaista artistia. Päiväkohtainen ohjelma ja aikataulut julkistetaan myöhemmin. Pääsylippuja tullaan myymään Tiketin välityksellä tästä päivästä lähtien. Festivaaliperjantain hintaa ei ole vielä mainittu, mutta lauantain piletti on 35 euron arvoinen ja kahden päivän lippusatsi maksaa 49 €. Tapahtuma on ikärajaton, mutta anniskelualueille pääseminen edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Lue koko julkaisu…

Nifelheim ja Master Suomeen!

Valokuva kolmen hengen muodostamasta Master-bändistä. Masterin jäsenistä kahdella vasemmanpuoleisella pitkät hiukset ja etummaisella miehellä myös hyvin pitkä parta. Etummainen mies on polvella ja taaemmat heput seisovat. Oikean laidan miehellä kalju pää.Kuvassa Master

Tyrantin ja Hellbutcherin perustama Nifelheim saapuu Suomeen minikiertueelle. Yhtyeen mukana Suomessa kiertävät yhdysvaltalainen death metallin edelläkävijä Master sekä suomalainen Lie In Ruins. Nifelheim on vuodesta 1990 tehnyt rankkaa black metallia erittäin omintakeisella speed metallin yhteyttämisellä musiikkiinsa. Heavy metal -veljekset, eli kaksoset Per ja Erik Gustavsson, ottivat lähtökohtaisesti vaikutteensa enemmän Venom-Bathory-Tormentor-akselilta, kun muut ottivat enemmän norjalaiselta uuden aallon black metal -yhtyeiltä.

Master perustettiin War Cry -yhtyeen hajoamisen jälkeen Chicagossa, vuonna 1983. Paul Speckmann jätti yhtyeen kuitenkin väliaikaisesti perustaakseen Death Striken, mutta nimesi yhtyeen pian takaisin Masteriksi vuonna 1985. Master on yksi varhaisimmita death metal -yhtyeistä yhdessä sellaisten nimien, kuten Possessedin, Celtic Frostin, Deathin, Necrophagian ja Morbid Angelin kanssa, mutta jostain syystä usein yhtye on jätetty vaille heidän ansaitsemaansa huomiota. Viimeksi Master esiintyi 1990-luvun alussa Lepakossa, Helsingissä, joten on aikakin tuoda yhtye takaisin Suomeen!

Lue koko julkaisu…

Nifelheim: "Envoy Of Lucifer".

 • Julkaistiin sunnuntaina 07.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1115 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen bändikuva Nifelheim-yhtyeen kolmesta jäsenestä. Kuva on hieman ylivalottunut. Miehillä on corpse-maskit kasvoilla, runsaasti niittirannekkeita käsivarsissaan. Miehillä myös pitkät hiukset.Perustettu vuonna 1990

Ruotsalainen Nifelheim (www.nifelheim.co.nr) tiedottaa julkaisevansa Regain Records -levymerkin kautta uuden pitkäsoittonsa, mille yhtye risti nimeksi "Envoy of Lucifer". Kiekko ilmestyy tähän maailmaan 19. päivä marraskuuta. Levyllä nähdään fanin kuvaamaa materiaalia bändin kappaleesta "Gates of Damnation", jonka yhtye soitti kuluvan vuoden toukokuussa tukholmalaisen Klubben-klubin tiloissa. Kiekon musiikillista tyyliä bändi on kuvaillut seuraavin sanakääntein:

[…] imagine yourself in a tsunami of piss with nothing to hang on to than the corpse of a mutilated nun and finally reaching the shores of a beautiful beach only to discover it’s completely covered by shit, then you hear that they play Iron Maiden at the beach bar and the booze is free — that’s exactly how it feels.

Lue koko julkaisu…

Nifelheim tukee Venomia Skandinaviassa?

 • Julkaistiin torstaina 17.05.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1209 kertaa
 • Bändit: ,

Mustavalkoinen bändikuva Nifelheim-yhtyeen kolmesta jäsenestä. Kuva on hieman ylivalottunut. Miehillä on corpse-maskit kasvoilla, runsaasti niittirannekkeita käsivarsissaan. Miehillä myös pitkät hiukset.Black metal -bändi

Ruotsalainen black metal -bändi Nifelheim (www.nifelheim.co.nr) aikoo keikkailla yhdessä brittiläisen bm-pioneeri Venomin (www.venomslegions.com) sen tulevalla "Scandinavian 7 Dates Tour" -kiertueella. Nifelheimin lähtöä reissuun ei ole virallisesti vahvistettu, mutta siitä on kuitenkin tiedotettu useissa nettijulkaisuissa sekä tapahtumiin lippuja myyvien järjestäjien suunnalla. Venomin Skandinavian suuntaan luoma silmäys käsittää esiintymisiä myös Suomessa — bändin voi nähdä elävänä Helsingissä ja Oulussa, jonne mahdollisesti myös Nifelheim saapuu takomaan epäpyhää sanomaansa.

Lue koko julkaisu…

I Hate Records julkaisee 30.11. Nifelheim/Vulcano-levyn.

 • Julkaistiin perjantaina 27.10.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1192 kertaa
 • Bändit: ,

I Hate Records (www.ihate.se) kertoo aikovansa julkaista 30. päivä marraskuuta kauan odotetun Nifelheim/Vulcano-split-levyn. Levy julkaistaan 7"-formaatissa ja siitä tehdään kaksi eri versiota. Levyn ensimmäinen versio on 900 kappaletta sisältävä painos, toinen versio on taas tarkoitettu bändien faneille ja siitä tehdään ainoastaan 100 kappaleen rajoitettu painos.

Lue koko julkaisu…