Metallimusiikki.net

enochian crescent

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen enochian crescent liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin enochian crescent. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin enochian crescent liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Metalheim Festival 1.10.2010 Helsingin Nosturissa!

Ensimmäistä kertaa Metalheim-manageeraustoimiston järjestämä Metalheim Festival järjestettiin vuoropäivinä Helsingin Nosturissa, sekä Oulun Club Teatriassa. Tälle kaksipäiväiselle festivaalille oli haalittu melkoisen kiinnostava kattaus kotimaisia, ja muutama ulkomainenkin nimi. Festivaali tuo mukavaa piristystä talvikauden hiukkasen vähäiseen festivaalitarjontaan. Allekirjoittaneen sairastumisesta johtuen Metallimusiikki.net oli edustettuna Nosturissa vain perjantaina. Kerrataanpa millainen oli illan kulku! Taustatietoja festivaalista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.metalheim.fi.

Lue koko julkaisu…

Sotajumala kiertää Suomea ristiin rastiin.

Sotajumalan kokoonpanosta vuonna 2010 otettu promokuav. Kuvassa näkyy lauma miehiä sinistä taivasta vasten. Keskimmäiset miehet seisovat ja laidalla olevat ovat kyykyssä.Kuva: Kalle Björklid

Keskiviikkona 26.5. kolmannen levynsä julkaissut death metal -jyrä Sotajumala käynnistää lauantaina kiivaan kotimaan kiertämisen. "Kuolemanpalvelus"-levyn tiimoilta yhtyettä nähdään ensin pitkin kesää kotimaan kärkifestareilla, jonka jälkeen syyskuussa käynnistyy klubien kiertäminen aina lokakuulle asti. Tarkemmat sovitut keikkapäivät ja -paikat löytyvät alta.

Ensimmäisenä Sotajumalalla on vuorossa uuden levyn julkkarikeikka kotikaupungissaan Jyväskylässä, missä orkesteri nousee Tanssisali Lutakon lavalle tulevana lauantaina. Illan lämppärinä toimii ensimmäistä kertaa koskaan Jyväskylässä esiintyvä legendaarinen black metal -yhtye Enochian Crescent.

Lue koko julkaisu…

Enochian Crescentin kuudes albumijulkaisu.

  • Julkaistiin maanantaina 29.03.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1604 kertaa
  • Bändit:

Kuusi laulua runsaassa puolessa tunnissa soittava albumi "NEF.VI.LIM" julkaistaan Suomessa 28. huhtikuuta. Albumin esimaistiaisena julkaistiin eilen palmusunnuntaina 28.3. kappale "Lyijysiipi" nettisinglenä. Lyijysiiven iskut löytyvät yhtyeen YouTube-, MySpace-, Last.fm- ja Facebook-sivuilta. Studiosoiton julkaisee vaasalainen Woodcut Records.

Vuonna 1995 alkunsa saanut black metal -yhtye Enochian Crescent juhlistaa 15-vuotista taivaltaan uudella albumijulkaisulla. Perustajajäsenet vokalisti Wrath ja kitaristi–laulaja Viktor, sekä vuodesta 2001 asti yhtyeessä ollut rumpali Bolton, esiintyvät nyt ensimmäistä kertaa äänitteellä runsaan vuoden mukana olleiden uusien jäsenten Tunturituuli (basso) ja Vilhelm (kitara) kanssa.

Lue koko julkaisu…

Ruotsalainen Shining kolmelle keikalle Suomeen.

Vuosi 2010 alkaa synkissä merkeissä, kun ruotsalainen black metal -yhtye Shining saapuu helmikuussa kolmelle keikalle Suomeen. Toistaiseksi vain kertaalleen näillä leveyksillä, viime keväänä Seinäjoella, nähty yhtye esiintyy tällä kertaa Helsingissä, Turussa ja Kouvolassa 11.–13.2.2010. Lämmittelijänä keikoilla nähdään suomalainen Enochian Crescent.

Vuonna 1997 perustettu Shining on yksi 2000-luvun ylistetyimpiä äärimetalli-yhtyeitä ja sitä pidetään usein tärkeimpänä ns. depressive black metalin kehittäjistä. Niklas Kvarforthin luotsaama kokoonpano julkaisi viimeisimmän, kuudennen albuminsa "VI — Klagopsalmerin" viime kesänä ja seitsemäs levykin on ryhmällä jo valmiina. Sitä odotetaan julkaistavaksi keväällä 2010. Muutenkin kuin vain musiikillisesti puhutteleva Shining tunnetaan myös varsin mielenkiintoisista live-esiintymisistään, joissa yleisö on tupannut saamaan enemmänkin kuin vain mitä tilasi. Etenkin eturivissä viihtyneet kuulijat.

Lue koko julkaisu…

Finland Under Attack lokakuussa.

Pantheon I -nimisen oslolaisbändin miehistö seisoo hämärässä ulkoilmassa nuotitulen ympärillä. Bändin kokoonpanoon kuuluu neljä pitkähiuksista miestä ja yksi mustiin pukeutunut nainen.Kuvassa Pantheon I

Lokakuu on näillä näkymin vuoden norjalaisin kuukausi Suomessa. Alkukuukausi on omistettu Pantheon I (www.pantheon-i.com) –yhtyeen kiertueelle yhdessä suomalaisten Enochian Crescentin ja Coprolithin kanssa.

Pantheon I on yhtyeenä vielä varsin tuntematon Suomessa, mutta moni saattaa innostua siitä, että yhtyeen riveissä lymyilee legendaarisen 1349-yhtyeen jäseniä. Erikoisen yhtyeestä tekee myös erityinen soitinvalinta. Sello antaa paljon syvyyttä itse musiikkiin ja luo mahtipontisen tunnelman.

Lue koko julkaisu…

Enochian Crescent: Ghost of Saturn.

  • Julkaistiin torstaina 10.05.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1629 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen ryhmäkuva Enochian Crescent -bändin jäsenistä, joiden kaljut kallot on muokattu kuvankäsittelyohjelmalla hirviömäisiksi. Luu paistaa läpi. Kuvassa viisi miestä.Ensimmäinen musiikkivideo

Suomalainen black metal -yhtye Enochian Crescent (www.enochian-crescent.com) julkaisi netissä pariminuuttisen musiikkivideon kappaleestaan "Ghost of Saturn". Kappale kuullaan ryhmän uudella "Black Church" -albumilla, joka on nimetty vuoden 2006 levyehdokkaaksi Finnish Metal Awards -kilpailussa. Bändi itsekin on asetettu ehdokkaaksi FMA:n vuoden bändiehdokkaaksi.

Tämä musiikkivideo kuvattiin maalis- ja huhtikuun puolella yhdessä ohjaaja Tommi Lindin kanssa Tampereen lähellä, maaseudulla. Bändin laulaja, Victor, kertoo musiikkivideon ja biisin juonesta: Laulu kuvaa ajan Saturnaalista olemusta vanhana melankoolikkona, jonka elämä on kääntymässä iltapuolelle. Filmi välähtää silmiesi ohi yhtä nopeasti kuin elämä itse.

Lue koko julkaisu…