Metallimusiikki.net

Enochian Crescentin kuudes albumijulkaisu.

Kuusi laulua runsaassa puolessa tunnissa soittava albumi “NEF.VI.LIM” julkaistaan Suomessa 28. huhtikuuta. Albumin esimaistiaisena julkaistiin eilen palmusunnuntaina 28.3. kappale “Lyijysiipi” nettisinglenä. Lyijysiiven iskut löytyvät yhtyeen YouTube-, MySpace-, Last.fm- ja Facebook-sivuilta. Studiosoiton julkaisee vaasalainen Woodcut Records.

Vuonna 1995 alkunsa saanut black metal -yhtye Enochian Crescent juhlistaa 15-vuotista taivaltaan uudella albumijulkaisulla. Perustajajäsenet vokalisti Wrath ja kitaristi–laulaja Viktor, sekä vuodesta 2001 asti yhtyeessä ollut rumpali Bolton, esiintyvät nyt ensimmäistä kertaa äänitteellä runsaan vuoden mukana olleiden uusien jäsenten Tunturituuli (basso) ja Vilhelm (kitara) kanssa.

NEF.VI.LIM”-albumin edeltäjä “Black Church” oli ehdokkaana vuoden 2006 levynä Finnish Metal Expo -äänestyksessä ja päätyi lopulta Vuoden Top 5 -levyksi. Seuraavana työnään yhtye valmistautuu äänittämään täysin suomeksi laulettavaa täyspitkää levyä kuluvan vuoden aikana.

Enochian Crescent on kulkenut aina omia polkujaan sekä musiikillisesti että sanoituksellisesti ja uusi levy jatkaa näitä perinteitä kunniakkaasti. Rikas ja musiikin teorian rajamailla viihtyvä ilmaisu on puristettu kompromisseitta iskevien sävellysten muotoon, joista yksikään ei kuulosta samalta kuin toinen, mutta silti kuulostaa joka käänteessä kiinnostavalta ja leimallisesti EC:ltä.

NEF.VI.LIM”-albumin kappaleet:

  1. Lyijysiipi
  2. Mato musta maanalainen
  3. Muisto sorkasta
  4. Ystävämme nukkuu
  5. Golgotha
  6. Omega Nefilim

Bändi nähdään yleisön edessä seuraavan kerarn 11. kesäkuuta Liedon Hammer Open Airissa ja sen jälkeen Rovaniemeöllä 16.–18. heinäkuuta järjestettävässä Simerockissa.

Enochian Crescent on:

  • Wrath (laulu)
  • Viktor (kitara ja laulu) *_Vilhelm_ (kitara)
  • Tunturituuli (basso)
  • Bolton (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.