Metallimusiikki.net

evemaster

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen evemaster liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin evemaster. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin evemaster liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Metalheim Festival 1.10.2010 Helsingin Nosturissa!

Ensimmäistä kertaa Metalheim-manageeraustoimiston järjestämä Metalheim Festival järjestettiin vuoropäivinä Helsingin Nosturissa, sekä Oulun Club Teatriassa. Tälle kaksipäiväiselle festivaalille oli haalittu melkoisen kiinnostava kattaus kotimaisia, ja muutama ulkomainenkin nimi. Festivaali tuo mukavaa piristystä talvikauden hiukkasen vähäiseen festivaalitarjontaan. Allekirjoittaneen sairastumisesta johtuen Metallimusiikki.net oli edustettuna Nosturissa vain perjantaina. Kerrataanpa millainen oli illan kulku! Taustatietoja festivaalista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.metalheim.fi.

Lue koko julkaisu…

Evemasterin uusi albumi on valmis.

 • Julkaistiin tiistaina 15.12.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1325 kertaa
 • Bändit:

Evemaster (www.evemaster.net) neuvottelee nyt uuden albuminsa julkaisemiseen liittyvistä asioista eräiden nimeltä mainitsemattomien levymerkkien kanssa. Yhtye ei ole vielä kertonut minkä levy-yhtiön kautta se seuraavan kiekkonsa julkaisee. Albumin valmistusprosessi on jo voiton puolella, sillä maanantaina bändi ilmoitti albuminsa miksaus- ja masteroimisvaiheen viedyn päätökseen Dan Swanön voimin. Tällä hetkellä tulevan kiekon kansitaidetta valmistetaan jollakin kotimaisella graafikolla, jolla on näyttävä portfolio netissä, mutta jossa ei sanallakaan mainita itse graafikon nimeä. Evemaster sen sijaan osaa selkeästi nimetä uudella albumilla kuultavat vierailijat. Albumin tekemiseen ovat osallistuneet Jarno Taskula (laulu), Tomi Mykkänen (kitarat, syntetisaattorit ja laulu), Enrico Annus (rummut), Ville Sorvali (basso), Ismo Monola (syntetisaattorit), Markus Vanhala (kitara) ja Harri Hyytiäinen (laulu). Lisäksi Dan Swanö soittaa jonkin verran suutaan.

Lue koko julkaisu…

Dan Swanö vierailee Evemasterin albumilla.

 • Julkaistiin tiistaina 13.10.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1229 kertaa
 • Bändit:

Uusimaalainen Evemaster (www.evemaster.net) paljasti eilen käyttävänsä uudella albumillaan Dan Swanön apua miksaamisen ohessa myös ainakin yhdessä kappaleessa laulamiseen. Evemasterin Tomi Mykkäsen eilisessä väliaikatiedotteessa Dan Swanön kerrottiin miksanneen viimeisen viikon ajan kahta albumin viisua. Loput biisit miksataan ja masteroidaan ennen kuluvan viikon umpeutumista. Evemasterin uutukaiskiekolla kuullaan ainakin sellaiset biisit kuin "Enter" ja "New Age Dawns". Levyn viimeistelemisen ohessa kaksipäinen Evemaster ryhtyy etsimään levytyssopimusta. Tarkempia tietoja tulevasta julkaisusta paljastetaan lähitulevaisuudessa. Death/thrash metallia soittavan bändin edellisistä kiekoista voi käydä kuuntelemassa biisinäytteitä siirtymällä bändin MySpace-sivuille.

Lue koko julkaisu…

Evemasterilta konseptialbumi.

 • Julkaistiin keskiviikkona 29.04.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1083 kertaa
 • Bändit:

Kaksi miestä mustiin pukeutuneina seisovat lähes pikimustaa taustaa vasten, jossa tummansinistä valoa ja pitkiä mustia varjoja.Kuva: Pirje Mykkänen

Uusimaalainen Evemaster (www.evemaster.net) uutisoi jatkavansa uuden albumin luomistyötä. Yhtyeessä toimiva Tomi Mykkänen, joka on tuttu myös fantasiametallibändi Battleloresta, kertoo vielä tekemättä olevan syntikkaraitojen nauhoittamisen, mutta muutoin kaikki instrumentit on pistetty purkkiin. Syntetisaattoriosuuksien ikuistamisen jälkeen äänimateriaali siirretään Dan Swanölle miksattavaksi ja masteroitavaksi. Swanö lainaa myös jonkin verran lauluääntään Evemasterin uudella albumilla. Swanön työvaiheen arvellaan käynnistyvän toukokuun puolen välin tienoilla. Evemasterin albumin työnimi on "III: Newtopia" tai vain "Newtopia". Se on Mykkäsen mukaan konseptialbumi.

Lue koko julkaisu…

Evemaster: "III: Newtopia".

 • Julkaistiin keskiviikkona 21.01.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1040 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen Evemaster (www.evemaster.net) tiedottaa julkaisevansa lähitulevaisuudessa uuden konseptialbumin. Levyn työnimeksi annettiin "III: Newtopia". Siitä tulee kolmas osa konseptilevyjen sarjaa. Bändin kokoonpanoon kuuluva Tomi Mykkänen, joka on tuttu mies myös fantasia-aiheista metallia soittavasta Battleloresta, tilittää uuden opuksen poikkeavan huomattavasti edellisistä luomuksista. Uudella albumilla kuullaan 1–2 rytmikitaran soittamana melodioita. Bassoraidat tullaan nauhoittamaan Ville Sorvalin, joka on Moonsorrowin jäsen ja Evemasterin tuottaja, toimesta helmikuun puolella. Basso-osuuksien nauhoittaminen käynnistyy ensi kuun alussa. Siinä sivussa myGrainiin ja Draugnimiin kuuluva Eve ryhtyy nauhoittelemaan syntikkaraitoja. Uudella Evemasterin albumilla tullaan todennäköisesti kuulemaan vierailevana muusikkona myös Omnim Gatherumin Markusta, jonka on tarkoitus käydä soittamassa pari kitarasooloa levyn biiseihin.

Lue koko julkaisu…