Metallimusiikki.net

profane omen

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen profane omen liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin profane omen. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin profane omen liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Porvoo Heavy Metal Weekend 26.–27.10.2012

Porvoon oma metallimusiikin karkelo, Porvoo Heavy Metal Weekend, järjestetään tänä vuonna 26.–27. lokakuuta Bar Sohossa Porvoossa. Viidettä kertaa järjestettävän festarin kattauksesta löytyy jälleen jokaiselle jotakin. Puolen vuosikymmenen kunniaksi iltojen tarjontaa on tänä vuonna myös kasvatettu. Molempina iltoina lauteille nousee kokonaiset 5 eri metalligenren yhtyettä, joten luvassa on varsinainen kahden päivän turpasauna! Tapahtumaan on tähän mennessä kiinnitetty esiintymään kotimaista kaartia edustavat Profane Omen, Cavus, Demonic Death Judge ja Valonkantajat, sekä norjalainen Voluspaa ja latvialainen Frailty. Loput bändit julkistetaan lähiaikoina, kuten myös lippujen hinnat.

Lue koko julkaisu…

Profane Omen — keskusteluja Tuskassa 2012!

 • Julkaistiin keskiviikkona 08.08.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2073 kertaa
 • Bändit:

Miehen ikään ehtinyt Profane Omen sai luvan aloittaa tämän kesän Tuska-kinkerit 29. kesäkuuta! Yhtyettä on tällä foorumilla haastateltu viimeksi vuonna 2009, ja vaikka bändi ei olekaan päässyt aivan Suomi-metallin eturiviin, oli aika päivittää tietoja yhtyeestä. Mainiosti soitetun keikan jälkeen sain juttukavereiksini Profane Omenin laulajan Jules Näverin ja kitaristi Antti Kokkosen. Istahdimme VIP-alueen pöydän ääreen, ja aloimme turinoida niitä näitä. Tässä tulos!

Lue koko julkaisu…

Profane Omen: Wastehead.

 • Julkaistiin keskiviikkona 05.10.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1548 kertaa
 • Bändit:

"Destroy!"-albumin etukannessa piirros zombimaisista hirviöistä sikin sokin. Kuvan yläosassa lukee Profane Omen ja oikeassa alakulmassa albumin nimi.Julkaistiin 28.9.2011

Lokakuussa suuren Suomen-kiertueen starttaava metalliryhmä Profane Omen (www.profaneomen.net) tuuttasi nettiin nähtäväksi tämän "Wastehead"-biisin musiikkivideon. Videon ohjasi Jussi Hyttinen yhdessä Pete Voutilaisen kanssa. Klipin taustalla kuultava räime sisältyy Profane Omenin viikko sitten julkaisemalle "Destroy!"-rykäisylle. Se on bändin järjestyksessä kolmas kokopitkä levy. Petrax-studioilla äänitetty levy julkaistiin kotimaisen Spinefarm Recordsin tuella. Äänite on seuraaja parin vuoden takaiselle "Inherit the Void" -albumille, jolla kuullaan viimeistä kertaa bändin aikaisempaa basistia Tomppa Saarenketoa. Hän poistui bändistä marraskuussa ja myöhemmin hänet korvattiin sessiomuusikolla, Antti Seroffilla, jonka soitantaa kuullaan nyt julkaistulla lätyllä.

Lue koko julkaisu…

Profane Omenilta "Destroy!" syyskuussa.

 • Julkaistiin torstaina 18.08.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1285 kertaa
 • Bändit:

"Destroy!"-albumin etukannessa piirros zombimaisista hirviöistä sikin sokin. Kuvan yläosassa lukee Profane Omen ja oikeassa alakulmassa albumin nimi.Julkaistaan 28.9.2011

Profane Omen (www.profaneomen.net) tulee julkaisemaan syyskuun loppuvaiheilla uuden täyspitkän lätyn, levyn "Destroy!", joka äänitettiin Ville Sorvalin ja Mikko Herrasen avustuksella ainakin osittain Hollolassa sijaitsevan Petrax-studion tiloissa. Levy masteroitiin helsinkiläisen Chartmakersin pajassa. Profane Omenin kolmoskiekkoa esittelevä teaser-klippi laitettiin maanantaina nettiin katseltavaksi. YouTubessa nähtävä video sisältää minuutin edestä ääntä ja kuvaa metallibändin tämänhetkisestä tilasta, joka osoittaa jos ei muuta niin ainakin inhoa pianolaitteita kohtaan. Nimensä veroinen "Destroy!"-albumi julkaistaan 28. syyskuuta Spinefarmin kautta.

Lue koko julkaisu…

Uusia kiinnityksiä Dark River Festivaliin.

Kesän loputkin kiinnitykset Kymi Dark River Festivaliin näyttävät vihdoin loksahtaneen paikoilleen. Uusia lisäyksiä kaksipäiväiseen festivaalitapahtumaan ovat Medeia, Stalingrad Cowgirls, Profane Omen, The Man-Eating Tree, ID:Exorcist, Mosesgun ja Rage My Bitch.

Perinteinen Dark River Festival järjestetään tänä vuonna 12.–13.8.2011. Tapahtumapaikkana on tuttuun tapaan Kotkan Laajakoski, ja Honkalan Ampumahiihtostadion. Metelimusiikin ystäville on siis jälleen luvassa supersize-annos tukevaa rytöä ja rätkettä! Lisätietoja festivaalista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.kymidarkriver.com.

Lue koko julkaisu…

Metalheim Festival 1.10.2010 Helsingin Nosturissa!

Ensimmäistä kertaa Metalheim-manageeraustoimiston järjestämä Metalheim Festival järjestettiin vuoropäivinä Helsingin Nosturissa, sekä Oulun Club Teatriassa. Tälle kaksipäiväiselle festivaalille oli haalittu melkoisen kiinnostava kattaus kotimaisia, ja muutama ulkomainenkin nimi. Festivaali tuo mukavaa piristystä talvikauden hiukkasen vähäiseen festivaalitarjontaan. Allekirjoittaneen sairastumisesta johtuen Metallimusiikki.net oli edustettuna Nosturissa vain perjantaina. Kerrataanpa millainen oli illan kulku! Taustatietoja festivaalista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.metalheim.fi.

Lue koko julkaisu…

Profane Omen kuvaa "Live At Torvi" -DVD:n lauantaina.

 • Julkaistiin torstaina 04.02.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1307 kertaa
 • Bändit:

Kohtalaisen tummasävyinen valokuva Profane Omen -yhtyeen jäsenistä, jotka seisovat korvessa keskellä ratakiskojen kappaleita. Hiekka on tummaa ja väritöntä, taivaalla pilviä, osaksi puhkipalanut.Kuva: Markus Lehto

Viime aikoina hieman isommilla lavoilla viihtynyt Profane Omen (www.profaneomen.net) palaa ensi viikonloppuna juurilleen ja soittaa 10-vuotisjuhlakeikkansa lähes legendaarisessa Lahden Torvessa. Lauantain keikka taltioidaan tulevaa "Live At Torvi"-DVD-julkaisua varten, jolla juhlistetaan Profane Omenin menneen vuosikymmenen taivalta ja taaperrusta ennen teini-ikään siirtymistä. Torvi, yksi Suomen legendaarisimmista ja pitkäaikaisimmista klubeista, on erityisen tunnettu hikisestä meiningistään, joka tekee myös keikat harvinaisen intensiivisiksi, intiimiydestä puhumattakaan.

Koskapa Torvi ei ole koolla pilattu, suositellaan taltioinnille mukaan haluavia saapumaan ajoissa paikalle. Ennen Profane Omenia illan avaa Chaos Creation. Liput "Live At Torvi" -keikalle maksavat vaivaiset neljä euroa ja näin vuosipäivän kunniaksi, vilauttamalla viimevuotisen Frostbite Metal Festin lippua, pääsee sisälle veloituksetta!

Lue koko julkaisu…

Profane Omen paketoi vuoden 2009 dokumentiksi.

 • Julkaistiin tiistaina 26.01.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1481 kertaa
 • Bändit:

Valokuva viidestä junan karjavaunun edustalla ja sen sisällä seisovasta hevimiehestä. Kuvassa näkyvä kokoonpano muodostaa Profane Omenin. Siihen kuuluva kokoonpano on pukeutunut osittain mustiin vaatteisiin, osalla myös sinisiä farkkuja jalassa jne.Kuva: Markus Lehto

Maaliskuussa 2009 lahtelainen Profane Omen julkaisi komean vastaanoton saaneen "Inherit The Void" -kakkoslevynsä. Albumilistan kymmenen parhaan joukkoon noussut levy siivitti yhtyeen keikoille ja kiertueelle ympäri Suomen ja ajan hengen mukaisesti koko matkan ja noin 40:n esiintymisen verran mukana kiersi myös kamerat. Lopputuloksena oli kymmeniä ja taas kymmeniä tunteja nauhaa, joista kerätystä materiaalista yhtye julkaisee nyt kotisivullaan Profane Omen — The Road Movie -nimisen, kymmenen jaksoa käsittävän dokumentin.

Profane Omen — The Road Movie vie katsojat bändin mukana mukaan bussiin, takahuoneisiin ja lavoille näkemään kotimaisen keikkameiningin todellisen glamourin. Tai sen puutteen. Dokumentin nyt linjoilla oleva ensimmäinen jakso keskittyy jo lähes legendaariseen, vuosi sitten helmikuussa järjestettyyn Frostbite Metal Festiin, sen tunnelmiin, tapahtumiin ja tietenkin keikkoihin. Jakso löytyy osoitteesta www.profaneomen.net. Uusia, noin puolituntisia jaksoja on luvassa viikoittain, joissa haastattelujen, bussissa istumisen ja loputtoman roudaamisen lisäksi luvassa on luonnollisesti livebiisejä niin klubeilta kuin festareiltakin.

Lue koko julkaisu…

Profane Omen Sauna Open Airissa 6.6.2009

 • Julkaistiin maanantaina 15.06.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 3161 kertaa
 • Bändit:

Kitaristi soittaa pää kumarassa instrumenttiaan samalla kun taustalla useat keltaiset ja sininen spottivalo hohtavat valoaan ylhäältä. Mies pukeutunut mustiin vaatteisiin.Kuva: Jouni Kautto

Lahtelainen Profane Omen (www.profaneomen.net) sai luvan korkata Sauna-festivaalin pikkulavan keskimmäisenä festaripäivänä, eli lauantaina. Väki alkoi pikkuhiljaa valua paikalle, ja yhtye keräsi kuuntelijoita aivan mukavasti. Kun keikan hiet oli pesty pois, oli tilaisuus saada bändin edustajat VIP-alueen pöydän ympärille, ja tutkailla tuntoja!

Tampereen Eteläpuistossa järjestetyn Sauna-festivaalin ensimmäisenä päivänä haastattelin 45 Degree Womania. 45 Degree Womanin haastattelu julkaistiin Metallimusiikki.net-sivustolla eilen sunnnuntaina.

Lue koko julkaisu…

Profane Omen: Left To Disintegrate.

 • Julkaistiin sunnuntaina 12.04.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1512 kertaa
 • Bändit:

Profane Omenin albumin "Inherit The Void" etukannessa maalaus, jossa vasen laita vaaleansininen ja oikea laita vaaleanvihreä. Kuvan vasemmassa yläkuklmassa yhtyeen nimi, sekä albumin nimi, mustalla värillä kirjotiettuna. Kuvan oikeassa laidassa näkyy jonkJulkaistiin 3.3.2009

Lahtelainen Profane Omen (www.profaneomen.net) julkaisi 4½ minuutin pituisen musiikkivideonsa kappaleesta "Left To Disintegrate" ihmisten ilmoille torstaina 9. huhtikuuta. Toni Salmisen ohjaama ja editoima musiikkivideo kuvattiin Timo Honkasen, Maria Jaskarin, Jere Kilpisen, Petri Koivusen, Toni Salmisen ja bändin jäsenten yhteistuumin. Biisi "Left To Disintegrate" sisältyy Profane Omenin albumin "Inherit The Void" soittolistalle. Musiikkivideossa käytetty kappale lisättiin viime viikolla myös pelimannien MySpace-sivuilta löytyvään musiikkisoittimeen.

Lue koko julkaisu…

Profane Omenin laulaja kirmailee kelteisillään.

 • Julkaistiin perjantaina 13.03.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1203 kertaa
 • Bändit:

Kymmenen vuoden ikäinen Profane Omen (www.profaneomen.net) julkaisi keskiviikkona 4. maaliskuuta uusimman pitkäsoittonsa, nimeltään "Inherit The Void". Albumi on seuraaja pari vuotta sitten ilmestyneelle debyyttikiekolle. Lahtelaisyhtyeen uusin levy rynni Suomen virallisella albumilistalla sijalle n:o 9. Kyseinen listasijoitus johtaa siihen, että yhtyeen vokalisti Jules Näveri tullaan tapaamaan kelteisillään Helsingin ydinkeskustassa. Mies on nimittäin luvannut, että jos "Inherit The Void" kipuaisi albumilistalla kymmenen parhaan levyn joukkoon, hän kävisi koikkelehtimassa Tavastia-klubin korttelin ympäri alastomana. Jules Näveri tulleekin pitämään väitteestään kiinni, sillä Profane Omen on vihjannut vokalistinsa nöyryyttävän itseään julkisesti lauantaina 14. päivä kuluvaa kuukautta. Mieskauneutta on luvassa Urho Kekkosen kadulla joskus illan ja aamun välillä.

Lue koko julkaisu…

Profane Omen: "Inherit The Void".

 • Julkaistiin torstaina 25.12.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1621 kertaa
 • Bändit:

Profane Omenin promovalokuva vuodelta 2007. Kuvassa näkyy lauma miehiä seisomassa ahtaassa huoneessa sähkölampun valon ympärillä. Miehistön jäseniä kuvassa viisi kappaletta. Osalla pitkät hiukset, osalla lyhyt letti.Kuva: Markus Lehto

Lahtelainen Profane Omen (www.profaneomen.net) on saanut valmiiksi uuden studioalbuminsa, jota ryhmä kutsuu nimellä "Inherit The Void", ensi vuoden maaliskuussa Playground Music Scandinavian kautta. Levyn yhtye nauhoitti Moonsorrowin Ville Sorvalin toimiessa tuottajana yhdessä Aleksanteri Kuosan kanssa. Profane Omenin joukot julkaisivat eilen "Inherit The Void" -promovideon Internetissä. Lähes kuuden minuutin pituisen videoleikkeen voi katsoa tästä.

Uusi albumi sisältää yhteensä yhdeksän uutta kappaletta, joiden bändi kertoo muodostavan yksinkertaisesti parhaan kokonaisuuden, jonka Profane Omen on tähän mennessä saanut koostetuksi. Yhtyeen mukaan kaikki julkaisun biisit on linkitetty toisiinsa sanoituksien ja musiikillisen puolen osalta. Teema-albumiksi levyä yhtye ei kuitenkaan kehtaa kutsua.

Lue koko julkaisu…

Profane Omen: Rewind.

 • Julkaistiin lauantaina 30.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1376 kertaa
 • Bändit:

Kohtalaisen tummasävyinen valokuva Profane Omen -yhtyeen jäsenistä, jotka seisovat korvessa keskellä ratakiskojen kappaleita. Hiekka on tummaa ja väritöntä, taivaalla pilviä, osaksi puhkipalanut.Kuva: Markus Lehto

Suomalainen death’n‘roll-ryhmä Profane Omen (www.profaneomen.net) julkaisi netissä promootiovideon kappaleestaan "Rewind". Tämä metalliveisu kuullaan yhtyeen viime vuonna julkaisemalla "Beaten Into Submission" -albumilla, jonka soittolista pitää sisällään yhteensä 10 samansuuntaista rykäisyä. Albumilla käy vierailemassa eräissä kappaleissa taustalaulajina _PAnu Willman, Ville-Aleksi "Keho" Valli" ja Ville Sorvali. Kontrabassoa lurittelee Tude "Sepä Se" Usvaala.

Bändi sai hiljattain valmiiksi uuden EP-julkaisunsa, joka tullaan tuntemaan nimellä "Disconnected", äänitysvaiheet Villvox Studion tiloissa. Levyä äänitettiin Aleksanteri Kuosan ja tuottaja Ville Sorvalin valvoessa operaation sujumista. Kiekko julkaistaan tämän vuoden syksyllä.

Lue koko julkaisu…

Profane Omen: EP äänitetty.

 • Julkaistiin perjantaina 25.05.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1438 kertaa
 • Bändit:

Viisi Profane Omen -yhtyeen miestä seisoo jonkinlaisella sillalla tai kaiteen edustalla. Keskimmäisellä miehellä silmien edessä peililasit, kaulassa shemag, yllään jonkinlainen toppatakki.Kuva: Markus Lehto

Suomalainen, lahtelainen, Profane Omen (www.profaneomen.net) sai valmiiksi uuden EP-levynsä, jonka nimi on "Disconnected", äänitystyöt Villvox Studiossa. Kiekon valmistumista valvoi miksaaja-äänittäjä Aleksanteri Kuosa ja tuottaja Ville Sorvali. Levy odottaa nyt miksausta, mikä on tarkoitus laittaa alulle kesäkuun 19. päivä. EP:n julkaisua sopii odottaa tapahtuvaksi tämän vuoden syksyllä. Levy lasketaan julkisuuteen Dethrone Musicin kautta.

Lue koko julkaisu…