Metallimusiikki.net

medeia

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen medeia liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin medeia. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin medeia liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Medeia vs. mayojen maailmanloppu LiveMusicStagella

 • Julkaistiin perjantaina 21.12.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 977 kertaa
 • Bändit: ,

Interaktiivisiin nettikeikkoihin erikoistunut LiveMusicStage uhmaa mayojen maailmanlopun ennustuksia osuvasti apokalyptisella vaihtoehtometallilla. Suomalaisen death metal -taivaan vimmainen musta tähti Medeia juhlistaa kymmenvuotista uraansa vuoden ainoalla sisäkeikalla Tampereen Klubilla perjantaina 21. joulukuuta. Koko esiintymisen voi katsoa netissä 5 euron lippua vastaan, mutta tarjolla on myös yhtyeen synttäribileiden kunniaksi kymmenen ensimmäisen minuutin ilmaiskatselu.

Lue koko julkaisu…

Uusia kiinnityksiä Dark River Festivaliin.

Kesän loputkin kiinnitykset Kymi Dark River Festivaliin näyttävät vihdoin loksahtaneen paikoilleen. Uusia lisäyksiä kaksipäiväiseen festivaalitapahtumaan ovat Medeia, Stalingrad Cowgirls, Profane Omen, The Man-Eating Tree, ID:Exorcist, Mosesgun ja Rage My Bitch.

Perinteinen Dark River Festival järjestetään tänä vuonna 12.–13.8.2011. Tapahtumapaikkana on tuttuun tapaan Kotkan Laajakoski, ja Honkalan Ampumahiihtostadion. Metelimusiikin ystäville on siis jälleen luvassa supersize-annos tukevaa rytöä ja rätkettä! Lisätietoja festivaalista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.kymidarkriver.com.

Lue koko julkaisu…

Medeia: Antichristmas.

 • Julkaistiin keskiviikkona 16.12.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2144 kertaa
 • Bändit:

Konsta Erolan Tomi Palsan valokuvassa Medeian kokoonpano poseeraa ulkoilmassa sinisen taivaan alla ja vehreän pöpelikön edessä. Kuvan etualalla lippispäinen mies, jolal parta ja musta t-paita. Hänen takanaan vasemmalla koulupukuun sonnustautunut nainen jaKuva: Konsta E. & Tomi P.

Tampereen Medeia (www.medeiaband.com) johdattaa tällä musiikkivideollaan kuuntelijansa ja katselijansa jossain määrin realistisen joulunvieton tunnelmaan. Death metallia ryskivä ryhmä kutsuu joulusingleään nimellä "Antichristmas". Se on ladattavissa bändin nettisivuilta ilmaisena MP3- ja WAV-tiedostona. Pirkanmaalaisten nettisivuilta voi myös käydä katsomassa kyseisen musiikkivideon ja lukea sen englanninkieliset sanoitukset. Videoleikkeestä on kiittäminen Janne Putkisaarta, joka toimi sen käsikirjoittajana ja ohjaajana. Musiikkivideon tuotti ja editoi Medeian oma laulaja, Keijo Niinimaa. Metallibändi julkaisi edellisen kerran musiikkia audiovisuaalisessa formaatissa vasta marraskuussa, jolloin Medeian "The Unseen" -musiikkivideo julkaistiin videoleikepalvelu YouTubessa. Edellinen musiikkivideo tarjoaa keikkakuvaa viime vuoden Tuskasta, Nummirockista ja TLY:stä, joissa Medeia kävi vuonna 2008 esiintymässä.

Lue koko julkaisu…

Medeia: The Unseen.

 • Julkaistiin keskiviikkona 18.11.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1862 kertaa
 • Bändit:

Medeian "Cult"-albumin kansikuva. Kuvassa harmaasävyinen ja gargoylemainen potretti pirumaisesta naisesta, jolla siivet ja rinnat paljaina. Naisella siivet selässä ja vatsan päällä bändin logo valkoisella värillä.Julkaistiin 17.9.2008

Kotimainen Medeia (www.medeiaband.com) julkaisi tämän musiikkivideoksi puetun klipin kappaleeseensa "The Unseen" äskettäin. Kappaleessa kuultava biisi kuultiin tämän vaihtoehtoista death metallia sykkivän rytmiryhmän uusimmalla "Cult"-nimisellä albumilla, jonka ryhmä julkaisi Fullsteam Recordsin kautta syyskuussa 2008. Eilen tiistaina nettiin laitettu viisiminuuttinen musiikkivideo sisältää videoleikkeitä useista Medeian live-esiintymisistä, kuten Tuskasta ja Nummirockista. Suomen albumilistallakin käväissyt "Cult" julkaistiin lokakuussa 2009 Japanissakin Bit Organization Inc.:in avustamana. Japanin-version soittolistalla kuullaan Medeian aikaisemmat EP-lohkaisujen kappaleet bonuksina.

Lue koko julkaisu…

Yhteenveto Tuska Open Air 2009 -festivaalista.

Suomen ehkä tärkeimmäksi metallimusiikkikinkeriksi noussut Tuska-festivaali jaksoi tänäkin vuonna kerätä alueen täyteen joka päivä katselemaan kattavaa tämän hetken kuuminta metallimusiikkitarjontaa. Bändejä oli haalittu sekä kotimaasta, että muualta. Nousevien nimien lisäksi tavan mukaan paikalta löytyi myös isoja staroja. Kerrataan vielä nyt kesän kääntyessä loppuaan kohden, mitä jäi käteen! Löydät yhteenvedon seasta valokuvia Immortalin, Volbeatin, My Dying Briden ja Medeian sekä Neurosiksen esiintymisistä Tuska 2009:ssä. Festivaalin aikana tehtiin myös bändihaastattelut Stam1nan, Ensiferumin ja Rotten Soundin kanssa.

Lue koko julkaisu…

Medeian "Cult" ilmestyy tänään.

 • Julkaistiin keskiviikkona 17.09.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2430 kertaa
 • Bändit:

Medeian "Cult"-albumin kansikuva. Kuvassa harmaasävyinen ja gargoylemainen potretti pirumaisesta naisesta, jolla siivet ja rinnat paljaina. Naisella siivet selässä ja vatsan päällä bändin logo valkoisella värillä."Cult"-albumin kansitaide

Pirkanmaan omalaatuisin death metallin lähettiläs, nimeltään Medeia (www.medeiaband.com), meinaa julkaista tänään keskiviikkona uuden studioalbuminsa Fullsteam Recordsin kautta. Pitkäsoiton nimi on yksinkertaisesti "Cult" ja se sisältää 11 biisiä, joita bändi itse luonnehtii kovakouraisiksi, synkiksi ja silti melodisiksi vaihtoehtoisen death metallin täsmäiskuiksi. Levy julkaistaan tänään Suomen lisäksi, Ruotsissa, Saksassa, Hollannissa, Belgiassa, Luxemburgissa ja Kanadassa.

Yhtye aikoo saapastella "Cult"-albumin sanoman levittämiseksi Suomen-kiertueelle lokakuun alusta alkaen. Uransa aikana Medeia on musisoinut mm. sellaisten bändien kanssak uin The Dillinger Escape Plan, Entombed, As I Lay Dying ja Terror.

Lue koko julkaisu…