Metallimusiikki.net

stalingrad cowgirls

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen stalingrad cowgirls liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin stalingrad cowgirls. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin stalingrad cowgirls liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Uusia kiinnityksiä Dark River Festivaliin.

Kesän loputkin kiinnitykset Kymi Dark River Festivaliin näyttävät vihdoin loksahtaneen paikoilleen. Uusia lisäyksiä kaksipäiväiseen festivaalitapahtumaan ovat Medeia, Stalingrad Cowgirls, Profane Omen, The Man-Eating Tree, ID:Exorcist, Mosesgun ja Rage My Bitch.

Perinteinen Dark River Festival järjestetään tänä vuonna 12.–13.8.2011. Tapahtumapaikkana on tuttuun tapaan Kotkan Laajakoski, ja Honkalan Ampumahiihtostadion. Metelimusiikin ystäville on siis jälleen luvassa supersize-annos tukevaa rytöä ja rätkettä! Lisätietoja festivaalista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.kymidarkriver.com.

Lue koko julkaisu…