Metallimusiikki.net

pain of salvation

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen pain of salvation liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin pain of salvation. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin pain of salvation liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Pain of Salvation: "Road Salt Two".

 • Julkaistiin perjantaina 22.07.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1622 kertaa
 • Bändit:

"Road Salt Two" -albumin etukannessa musta pohjaväri ja sitä vasten useiden ihmisten naamavärkit sommiteltu keskelle kuvaa varjojen ympäröimiksi.Julkaistaan 26.9.2011

Ruotsalainen progemetalliryhmä Pain of Salvation kertoo viime vuonna ilmestyneen "Road Salt One" -albuminsa saavan jo nyt seuraa kun "Road Salt Two" tullaan julkaisemaan täällä Euroopan alueella 26.9. ja 11.10.2011 Pohjois-Amerikan markkinoilla InsideOut Musicin avustamana. Tämä veteraanitason saavuttanut bändi on Daniel Gildenlöwin vuonna 1984 alun perin perustama bändi. Yhtye nimettiin vast’ikään Opetin aisapariksi sen tulevalle pitkäkestoiselle Euroopan-kiertueelle. Reissu sisältää keikan myös täällä Suomessa. Bändit nähdään Helsingin Jäähallissa 6. joulukuuta, jolloin vietetään Suomen itsenäisyyspäivää. Pain of Salvationin keikkaputki ulottuu lisäksi myöhempään tulevaisuuteen — myöhemmillä kiertuepäivämäärillä Pain of Salvationia tukee suomalainen Von Hertzen Brothers.

Lue koko julkaisu…

Metalheim Festival 1.10.2010 Helsingin Nosturissa!

Ensimmäistä kertaa Metalheim-manageeraustoimiston järjestämä Metalheim Festival järjestettiin vuoropäivinä Helsingin Nosturissa, sekä Oulun Club Teatriassa. Tälle kaksipäiväiselle festivaalille oli haalittu melkoisen kiinnostava kattaus kotimaisia, ja muutama ulkomainenkin nimi. Festivaali tuo mukavaa piristystä talvikauden hiukkasen vähäiseen festivaalitarjontaan. Allekirjoittaneen sairastumisesta johtuen Metallimusiikki.net oli edustettuna Nosturissa vain perjantaina. Kerrataanpa millainen oli illan kulku! Taustatietoja festivaalista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.metalheim.fi.

Lue koko julkaisu…

Metalheim Festival esittelee Terhi Ylimäisen teoksia Nosturissa.

Lokakuun alussa Helsingissä ja Oulussa järjestettävä Metalheim Festival leventää taiteellista tarjontaansa myös musiikin ulkopuolelle. 1.–2. lokakuuta järjestettävän festivaalin ajan Helsingin Nosturissa on esillä kuvataiteilija–valokuvaaja Terhi Ylimäisen töitä, jotka kuin varkain sopivat tapahtuman teemaan; Ylimäinen kun on kuvannut teoksissaan huomattavan määrän Metalheimin artisteja. Etenkin kokonsa puolesta vakuuttavat öljyväriteokset ovat viimeksi olleet esillä Ylimäisen omassa näyttelyssä Galleria Uusitalossa helmikuussa 2009.

Vuonna 2004 Taideteollisesta korkeakoulusta taiteen maisteriksi valmistunut Terhi Ylimäinen on pitänyt useita näyttelyitä arvostetuissa gallerioissa niin Helsingissä kuin muuallakin. Raskaan musiikin ystävänä tunnettu Ylimäinen on kuvannut lähes fotograafisissa öljyväriteoksissaan kotimaisia muusikoita ja muutenkin sivunnut synkkää ja tummaa musiikkimakuaan. Samalla Ylimäinen on tunnettu myös valokuvaajana, joka on kuvannut lukuisia kotimaisia ison profiilin artisteja aina Children of Bodomista Insomniumiin.

Lue koko julkaisu…

Metalheim Festival valtaa Nosturin ja Teatrian lokakuussa.

Järjestyksessään ensimmäinen Metalheim Festival valtaa Helsingin ja Oulun lokakuun alussa. 1.&dnash;2.2010. järjestettävä sisäfestivaali marssittaa Nosturin ja Teatrian lavoille liudan niin koti- kuin ulkomaisiakin raskaamman sarjan akteja, jotka esiintyvät vuoropäivin etelässä ja pohjoisessa. Nosturin liput ovat jo myynnissä Tiketissä sekä Lippupalvelussa, Teatrian liput puolestaan tulevat myyntiin maanantaina 9. elokuuta.

Metalheim Festivalin pääesiintyjänä nähdään progressiivisen metallin ruotsalainen lipunkantaja Pain Of Salvation, joka julkaisi uusimman "Road Salt One" -levynsä toukokuussa. Edellisen kerran yhtye on nähty Suomessa vuonna 2008. Kansainvälistä antia tapahtumassa edustavat myös islantilainen, kovasti ylistystä kerännyt Sólstafir sekä saksalainen pitkän linjan black metal -yhtye Secrets of the Moon. Kotimaan osaamista festivaalille tuovat mm. humpan supersankarit Korpiklaani, keväällä tuoreet albumit julkaisseet Kiuas, Sotajumala ja Enochian Crescent, syyskuussa uutukaista ulos puskevat The Man-Eating Tree ja Deathchain sekä viimeiset keikkansa ennen pitkää taukoa tekevä Profane Omen.

Lue koko julkaisu…

Pain Of Salvation miksaa DVD:n syyskuussa.

 • Julkaistiin tiistaina 28.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 975 kertaa
 • Bändit:

Pain Of Salvation -bändin yksi miespuolisista jäsenistä seisoo tummanruskeaa taustaa vasten. Miehellä hihaton musta paita, viikset ja partaa. Päässä hänellä pitkät pikkuletitetyt hiukset, jotka peittävät osan kasvoista.Progressiivista metallia

Ruotsalaisen Pain Of Salvation (www.painofsalvation.com) -bändin laulajana toimiva Daniel Gildenlöw kertoo huhujen pitävän paikkansa: bändi kuvasi yhden viimeisistä live-esiintymisistään kiertueensa aikana, jotta se voitaisiin julkaista DVD-levyn muodossa myöhemmin. Daniel on itse ollut isyyslomalla viimeisten kuukausien ajan, joka on hänen mukaansa erittäin suositeltava kokemus jokaiselle isälle, mutta syyskuun aikana hän aikoo ryhtyä bändinsä kanssa puuhailemaan DVD:n bonusmateriaalin parissa. Samalla levy myös miksataan. Julkaisulle ei ole tässä vaiheessa asetettu julkaisupäivämäärää, sillä yhtyeellä on kiireitä mm. bändin jäsenten värväämisen ja uuden musiikkimateriaalin työstämisen kanssa.

Lue koko julkaisu…

Pain Of Salvation: uusi basisti.

 • Julkaistiin keskiviikkona 21.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1096 kertaa
 • Bändit:

Ruskeasävyinen ryhmäkuva Pain Of Salvation -bändin jäsenistä. Kuvassa viisi miestä, joista oikeassa laidassa näkyvällä mustat nahkahousut. Vasemmassa laidassa taka-alalla mies, jolla vatsaan asti ylettyvä pikkulettitukka. Etualalla lyhythiuksinen mies, joRuotsalainen Pain Of Salvation (www.painofsalvation.com) -bändi uutisoi nettisivuillaan äskettäin julkaistussa tiedotteessa, että POS:in uusi vakituinen basisti on Simon Andersson. Mies päätettiin ottaa vakituiseksi jäseneksi 10. päivä kuluvaa kuukautta Kööpenhaminassa soitetun keikan jälkeen. Simon Andersson liitettiin tammikuun alussa väliaikaiseksi jäseneksi, mutta hänet otettiin avosylin vakiomieheksi — Anderssonin kehutaan tehneen mahtavaa soittotaiturointia kiertueella. Basistin tyttöystävän kerrotaan olevan suuri POS:in fani, jonka yhtye toivoo piristävän rakastavaisten sukupuolielämää... Pääseehän mimmi nyt sänkyyn fanittamansa bändin jäsenen kanssa. Pain Of Salvationin jäsenet toivottavat Simon Anderssonin tervetulleeksi "perheeseen".

Lue koko julkaisu…

Pain Of Salvation: väliaikainen basisti nimetty.

 • Julkaistiin tiistaina 09.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1374 kertaa
 • Bändit:

Pain Of Salvation -bändin promokuva vuodelta 2000. Kuvassa viisi miestä. Värimaailma kellertävä, kuparinen.Ruotsin Pain Of Salvation (www.painofsalvation.com) on värvännyt bändin uudeksi väliaikaiseksi basistiksi Simon Anderssonin, joka on soittanut sellaisissa bändeissä kuin Bosson ja Outshine. Andersson on PAS:in väliaikainen kiertuejäsen. Yhtyeen edellinen basisti, Kristoffer Gildenlow, joka muuten on bändin keulahahmon pikkuveli, erosi yhtyeestä viime vuoden alussa. Yhtye aikoo nimetä vakituisen basistin vasta myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Lue koko julkaisu…