Metallimusiikki.net

secrets of the moon

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen secrets of the moon liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin secrets of the moon. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin secrets of the moon liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Secrets of the Moon: "Seven Bells".

 • Julkaistiin maanantaina 20.09.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1247 kertaa
 • Bändit:

Metallibändi Secrets of the Moon (www.secretsofthemoon.org) nimesi pari tuntia sitten seuraavan studioalbuminsa biisilistan. Englanniksi laulettu "Seven Bells" -albumi sisältää yhteensä seitsemän uutta biisiä. Albumilevy aiotaan julkaista Euroopan alueella ensi vuoden alussa. Ennen sitä yhtye soittelee uransa aikaisempaa tuotantoa täällä Suomessa lokakuun kahtena ensimmäisenä päivänä Oulussa ja Helsingissä, sillä Secrets of the Moon on kiinnitetty Metalheim-festivaalin esiintyjäksi. Bändi paljasti aikaisemmin tulevansa soittelemaan Suomen keikoilla klassikkobiisejään uudemman tuotannon ohessa. Lisää live-esiintymisiä bändi aikoo varata ensi vuoden alkua varten "Seven Bells" -albumin ilmestymishetken liepeille. Uuden albumin yksityiskohtia soittolistaa ja levyn nimeä lukuun ottamatta ei ole vielä kerrottu.

Lue koko julkaisu…

Metalheim Festival esittelee Terhi Ylimäisen teoksia Nosturissa.

Lokakuun alussa Helsingissä ja Oulussa järjestettävä Metalheim Festival leventää taiteellista tarjontaansa myös musiikin ulkopuolelle. 1.–2. lokakuuta järjestettävän festivaalin ajan Helsingin Nosturissa on esillä kuvataiteilija–valokuvaaja Terhi Ylimäisen töitä, jotka kuin varkain sopivat tapahtuman teemaan; Ylimäinen kun on kuvannut teoksissaan huomattavan määrän Metalheimin artisteja. Etenkin kokonsa puolesta vakuuttavat öljyväriteokset ovat viimeksi olleet esillä Ylimäisen omassa näyttelyssä Galleria Uusitalossa helmikuussa 2009.

Vuonna 2004 Taideteollisesta korkeakoulusta taiteen maisteriksi valmistunut Terhi Ylimäinen on pitänyt useita näyttelyitä arvostetuissa gallerioissa niin Helsingissä kuin muuallakin. Raskaan musiikin ystävänä tunnettu Ylimäinen on kuvannut lähes fotograafisissa öljyväriteoksissaan kotimaisia muusikoita ja muutenkin sivunnut synkkää ja tummaa musiikkimakuaan. Samalla Ylimäinen on tunnettu myös valokuvaajana, joka on kuvannut lukuisia kotimaisia ison profiilin artisteja aina Children of Bodomista Insomniumiin.

Lue koko julkaisu…

Metalheim Festival valtaa Nosturin ja Teatrian lokakuussa.

Järjestyksessään ensimmäinen Metalheim Festival valtaa Helsingin ja Oulun lokakuun alussa. 1.&dnash;2.2010. järjestettävä sisäfestivaali marssittaa Nosturin ja Teatrian lavoille liudan niin koti- kuin ulkomaisiakin raskaamman sarjan akteja, jotka esiintyvät vuoropäivin etelässä ja pohjoisessa. Nosturin liput ovat jo myynnissä Tiketissä sekä Lippupalvelussa, Teatrian liput puolestaan tulevat myyntiin maanantaina 9. elokuuta.

Metalheim Festivalin pääesiintyjänä nähdään progressiivisen metallin ruotsalainen lipunkantaja Pain Of Salvation, joka julkaisi uusimman "Road Salt One" -levynsä toukokuussa. Edellisen kerran yhtye on nähty Suomessa vuonna 2008. Kansainvälistä antia tapahtumassa edustavat myös islantilainen, kovasti ylistystä kerännyt Sólstafir sekä saksalainen pitkän linjan black metal -yhtye Secrets of the Moon. Kotimaan osaamista festivaalille tuovat mm. humpan supersankarit Korpiklaani, keväällä tuoreet albumit julkaisseet Kiuas, Sotajumala ja Enochian Crescent, syyskuussa uutukaista ulos puskevat The Man-Eating Tree ja Deathchain sekä viimeiset keikkansa ennen pitkää taukoa tekevä Profane Omen.

Lue koko julkaisu…

Secrets of the Moon: "Privilegivm".

 • Julkaistiin lauantaina 11.07.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1099 kertaa
 • Bändit:

"Privilegivm"-albumin kannessa näkyy musta pohjaväri ja sen keskellä suuri musta omena, jonka kyljestä on puraistu pala pois. Omena on puraisukohdaltaan ontto ja musta sisältä. Secrets of the Moonin logo kuvan yläosassa, alaosassa albumin nimi.Julkaistaan 14.9.2009

Saksalainen mustaa metallia soittava Secrets of the Moon (www.secretsofthemoon.org) laski ilmoille eilen perjantaina tiedot tulevasta studioalbumistaan. Albumin nimi on "Privlegvm" ja sen kansitaiteen toteutti ranskalainen Metastazis. Albumi on tarkoitus julkaista yhtyeen kotimaassa 11. päivä syyskuuta ja muualla Euroopan alueella kolme päivää myöhemmin. Yhtye aikoo julkaista levystään peräti kolme toisistaan poikkeavaa versiota levy-yhtiö Prophecy Productionsin tuella. Secrets of the Moon käytti kiekkonsa tuottajana Markus Stockia ja masteroijana Peter in De Betouta Tukholman Tailor Maid Productionin studiossa.

Secrets of the Moon teki jo kesäkuussa selväksi aikeensa lähteä ruttoaamaan kansakuntia tukiessaan albuminsa sanoman leviämistä. Maailmankiertueen ensimmäinen jalka vie bändiä ristiin rastiin Vanhalla mantereella elo-lokakuun ajan. Euroopan-kiertueella saksalaisyhtyeen matkassa kulkee islantilainen Solstafir ja englantilainen Code.

Lue koko julkaisu…

Secrets of the Moonille uusi kitaristi.

 • Julkaistiin tiistaina 14.10.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 992 kertaa
 • Bändit:

Saksalainen Secrets of the Moon (www.secretsofthemoon.org) nimesi eilen maanantaina uudeksi kitaristikseen K.S.A.-nimellä tunnetun henkilön. Hänet värvättiin bändin vakituiseksi jäseneksi. Progressiivista black metallia mättävä musiikkiryhmä luonnehtii uusinta täydennysmiestään taitavaksi kitaristiksi, joka on jo nyt ehtinyt esittämään varsin kiehtovia ideoita uuden albumin kappaleisiin. Bändin edellinen kitaristi, A.D., poistui yhtyeen kokoonpanosta heinäkuussa kuluvana vuonna. K.S.A. tulee esiintymään bändin kanssa ensimmäisen kerran yleisön edessä 1.11.2008 Ultima Ratio Festivalissa Saksanmaalla. Saman festivaalin kaartiin on kiinnitetty myös mm. suomalainen Turisas, norjalainen Kampfar, Koldbrann ja Sworn.

Lue koko julkaisu…

Wacken Open Air: Hatesphere, Fastway...

Mustavalkoinen bändikuva Secrets of the Moon -yhtyeen jäsenistä, jotka seisovat viljapellolla. Vilja on kasvanut korkealle. Se ulottuu miesten reisien korkeudelle. Kuvassa neljä mustiin pukeutunutta miestä. Taivas on synkkä ja uhkaava.Kuvassa Secrets of the Moon

Tämän vuoden Wacken Open Air -festareille vahvistettiin uusia esiintyjiä. Tapahtumaan saapuu musisoimaan aikaisemmin vahvistettujen metallibändien lisäksi Hatesphere, Mambo Kurt, W:O:A Firefighters, Fastway, Drone, Secrets of the Moon, Gutbucket, Mennen, Pharaoh ja Midland. Yksi vuoden suurimmista metallitapahtumista on suomalaisille mairitteleva ilmestys, sillä paikalla nähdään kotimaisista alan toimijoista mm. Amorphis, Moonsorrow, Norther, Stratovarius ja Swallow the Sun.

WOA:n vuoden 2007 versio järjestetään Saksan Wackenissa 2.– päivä elokuuta. Tarkempia tietoja festarista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.wacken.com.

Lue koko julkaisu…