Metallimusiikki.net

pharaoh

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen pharaoh liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin pharaoh. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin pharaoh liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Pharaoh: "Bury the Light".

  • Julkaistiin maanantaina 16.01.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 734 kertaa
  • Bändit:

Violetinsävyinen piirros kivipaasista, joka nököttää luolassa. Kuvan yläosassa lukee mustalla Pharaoh ja sen oikealla puolella valkoisella albumin nimi.Julkaistaan 24.2.2012

Yhdysvaltalainen hevimeteliä tekevä Pharaoh (www.solarflight.net) on solminut laajan, kolmen albumin julkaisun kattavan, levytyssopimuksen Cruz Del Sur Musicin kanssa. Sen johdosta bändi tulee julkaisemaan seuraavan albuminsa helmikuun lopussa täällä Euroopassa ja maaliskuun lopulla yhtyeen kotimaassa. Uutukaisäänite on seuraaja vuoden 2008 "Be Gone" -kiekolle, ja on nimeltään "Bury the Light". Sillä kuullaan yhteensä 48 minuuttia tasan kymmenestä biisistä. Levyllä käy vierailemassa King Diamondin Mike Wead sekä Dofka-yhtyeen nimikkomies Jim Dofka. Vuodesta 1997 asti toiminut Pharaoh on kitaristi Matt Johnsenin mukaan kehittynyt musiikillisesti: uudet biisit ovat tiivistunnelmaisia vaikkakin setti perustuu samalle pohjalle kuin edellisellä levyllä.

Lue koko julkaisu…

Wacken Open Air: Hatesphere, Fastway...

Mustavalkoinen bändikuva Secrets of the Moon -yhtyeen jäsenistä, jotka seisovat viljapellolla. Vilja on kasvanut korkealle. Se ulottuu miesten reisien korkeudelle. Kuvassa neljä mustiin pukeutunutta miestä. Taivas on synkkä ja uhkaava.Kuvassa Secrets of the Moon

Tämän vuoden Wacken Open Air -festareille vahvistettiin uusia esiintyjiä. Tapahtumaan saapuu musisoimaan aikaisemmin vahvistettujen metallibändien lisäksi Hatesphere, Mambo Kurt, W:O:A Firefighters, Fastway, Drone, Secrets of the Moon, Gutbucket, Mennen, Pharaoh ja Midland. Yksi vuoden suurimmista metallitapahtumista on suomalaisille mairitteleva ilmestys, sillä paikalla nähdään kotimaisista alan toimijoista mm. Amorphis, Moonsorrow, Norther, Stratovarius ja Swallow the Sun.

WOA:n vuoden 2007 versio järjestetään Saksan Wackenissa 2.– päivä elokuuta. Tarkempia tietoja festarista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.wacken.com.

Lue koko julkaisu…