Metallimusiikki.net

Pain Of Salvation miksaa DVD:n syyskuussa.

Pain Of Salvation -bändin yksi miespuolisista jäsenistä seisoo tummanruskeaa taustaa vasten. Miehellä hihaton musta paita, viikset ja partaa. Päässä hänellä pitkät pikkuletitetyt hiukset, jotka peittävät osan kasvoista.Progressiivista metallia

Ruotsalaisen Pain Of Salvation -bändin laulajana toimiva Daniel Gildenlöw kertoo huhujen pitävän paikkansa: bändi kuvasi yhden viimeisistä live-esiintymisistään kiertueensa aikana, jotta se voitaisiin julkaista DVD-levyn muodossa myöhemmin. Daniel on itse ollut isyyslomalla viimeisten kuukausien ajan, joka on hänen mukaansa erittäin suositeltava kokemus jokaiselle isälle, mutta syyskuun aikana hän aikoo ryhtyä bändinsä kanssa puuhailemaan DVD:n bonusmateriaalin parissa. Samalla levy myös miksataan. Julkaisulle ei ole tässä vaiheessa asetettu julkaisupäivämäärää, sillä yhtyeellä on kiireitä mm. bändin jäsenten värväämisen ja uuden musiikkimateriaalin työstämisen kanssa.

Bändi on julkaissut nettisivuillaan lausunnon orkesterin rumpalia koskevaan tilanteeseen liittyen. Lausunnossa yhtye kertoo, että hakijoita rumpaliksi rumpalin paikalle on useita satoja kappaleita eri puolilta maailmaa. Yhtye oli tuohon aikaan vaikean prosessin edessä, sillä se joutui erittelemään hakemusten läjästä lähinnä vain sellaiset hakijat, jotka asuvat Ruotsin alueella. Saatuaan hakemukset jaoteltua, kutsuttiin paikalle muutamia ruotsalaisia rumpaleita soittamaan koe-esiintymisessä. Ensitapaamiset on jo nyt pidetty, joiden pohjalta POS osaa sanoa vain, että jokainen tavatuista hakijoista on erittäin lahjakas. Hakijoiden joukosta uuden vakituisen pellintakojan etsiminen jatkuu, joten bändi toivoo ettei uusia hakemuksia sille enää lähetettäisi. Yhtye kiittää jokaista hakijaa näkemästään vaivasta.

Orkesterissa aikaisemmin peltejä paukutellut rumpali Johan Langell erosi yhtyeestä huhtikuussa voidakseen keskittyä perhe-elämäänsä. Mies ei kuitenkaan jättänyt bändiä suorilta käsin, vaan soitti bändin kanssa Euroopan-kiertueen loppuun asti. Hän on myös lausunut voivansa avustaa uutta rumpalia opettamalla hänelle biisien rumpukuvioita.

Pain Of Salvation on:

  • Daniel Gildenlöw (laulu ja kitara)
  • Johan Hallgren (kitara ja taustalaulu)
  • Fredrik Hermansson (kosketinsoittimet)
  • Simon Andersson (basso ja taustalaulu)

Bändi on ruotsalainen progemetallia räiskivä ryhmä, jonka keulahahmona toimii sanoittaja, säveltäjä, kitaristi ja laulaja Daniel Gildenlöw. Yhtye perustettiin jossain vaiheessa vuotta 1991, mutta Gildenlöw on jo teini-ikäisestä asti soitellut useissa rytmiryhmissä. 11-vuotiaana hän perusti Ruotsin Eskilstunassa Reality-nimisen yhtyeen. Vuonna 1990 Reality koki muutoksia miehistössään. Tässä vaiheessa se harkitsi nimenvaihdosta, jonka yhtye tekikin seuraavana vuonna.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.