Metallimusiikki.net

Evemasterin uusi albumi on valmis.

 • Julkaistiin tiistaina 15.12.2009.
 • Luettu 1358 kertaa
 • Bändit:

Evemaster neuvottelee nyt uuden albuminsa julkaisemiseen liittyvistä asioista eräiden nimeltä mainitsemattomien levymerkkien kanssa. Yhtye ei ole vielä kertonut minkä levy-yhtiön kautta se seuraavan kiekkonsa julkaisee. Albumin valmistusprosessi on jo voiton puolella, sillä maanantaina bändi ilmoitti albuminsa miksaus- ja masteroimisvaiheen viedyn päätökseen Dan Swanön voimin. Tällä hetkellä tulevan kiekon kansitaidetta valmistetaan jollakin kotimaisella graafikolla, jolla on näyttävä portfolio netissä, mutta jossa ei sanallakaan mainita itse graafikon nimeä. Evemaster sen sijaan osaa selkeästi nimetä uudella albumilla kuultavat vierailijat. Albumin tekemiseen ovat osallistuneet Jarno Taskula (laulu), Tomi Mykkänen (kitarat, syntetisaattorit ja laulu), Enrico Annus (rummut), Ville Sorvali (basso), Ismo Monola (syntetisaattorit), Markus Vanhala (kitara) ja Harri Hyytiäinen (laulu). Lisäksi Dan Swanö soittaa jonkin verran suutaan.

Evemaster ei ole vielä tähän mennessä varmistanut sitä, mikä tulee olemaan uuden studiosoiton lopullinen nimi. Lokakuussa uusimaalaisyhtye ilmoitti sen työnimeksi valitun “III: Newtopia”, mutta tämä nimike voi vaihtua.

III: Newtopia” -albumin kappaleet:

 1. Enter
 2. New Age Dawns
 3. Humanimals
 4. Losing Ground
 5. The Great Unrest
 6. Sweet Poison
 7. Harvester of Souls
 8. Fevered Dreams
 9. Absolution

Yllä listatuista kappaleista kahdessa kuullaan soolokitaraa Omnium Gatherumissa soittavalta Markus Vanhalalta. Rumpuja levyllä soittava Enrico Annus on muusikko Khert-Neterissä ja syntikan kanssa taituroiva Ismo Monola toimii My Sweet Sorrowsissa. Lauluosuuksia tehnyt Harri Hyytiäinen on mukana Avathar-nimisessä yhtyeessä ja bassokitaraa kurittava Ville Sorvali Moonsorrowissa.

Evemaster on:

 • Jarno Taskula (laulu)
 • Tomi Mykkänen (soittimet)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.