Metallimusiikki.net

pantheon i

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen pantheon i liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin pantheon i. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin pantheon i liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Pantheon I esituotantovaiheessa.

 • Julkaistiin tiistaina 19.10.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1013 kertaa
 • Bändit:

Norjalainen black/death metallia tekevä Pantheon I (www.pantheon-i.com) tiedottaa työstävänsä seuraavan studioalbuminsa biisiaineistoa hoitamalla esituotantovaihetta päiväjärjestyksessä. Samalla yhtye hakee uutta laulajaa, jotta Andrè Kvebek voisi keskittyä laulamisen sijaan yksinomaan kitaran soittamiseen. Yhtyeellä on tällä hetkellä valmiina 13 uutta biisiä. Niitä ei vielä aiota esitellä yleisölle, mutta bändi tietää kertoa jo nyt niissä kuultavan eräitä odotuksen arvoisia yllätyksiä. Bändi aikoo lähteä joulukuussa kiertämään Saksaa yhdessä Trollfestin kanssa. Tukijoukkoina Saksan-kiertueella nähdään Unlight ja Finsterforst sekä joitakin paikallisia metallibändejä.

Lue koko julkaisu…

Den Saakaldte ja Pantheon I Suomeen.

Norjalainen Den Saakaldte (www.densaakaldte.com) ja Pantheon I saapuvat yhdelle yhteiskeikalle Suomeen. Helsingissä Dante’s Highlightissa järjestettävä keikka on ainutlaatuinen, koska Den Saakaldte ei koskaan ole käynyt Suomessa keikalla. Black metallin superkokoonpanoksi kutsuttu Den Saakaldte on julkaissut kaksi levyä. "Øl, Mørke og Depresjion" oli yhtyeen ensijulkaisu, jota voidaan kutsua jopa demoksi, mutta jo silloin saivat he aivan uskomattoman vastaanoton. Levyn julkaisi sittemmin Eerie Art Records. Toisen levyn julkaisi sitten Avantgarde Records. "All Hail Pessimism" on mestariteos synkkyydessä ja primitiivisyydessä. Levyllä kuullaan atmosfääristä melankoliaa sekä erittäin brutaalia agressiivista paatosta. Yhtyeessä soittaa muusikoita mm. Shining, 1349, Carpathian Forest ja Dødheimsgard-yhtyeistä.

Lue koko julkaisu…

Pantheon I: "Worlds I Create".

 • Julkaistiin keskiviikkona 18.02.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1022 kertaa
 • Bändit:

Norjan pääkaupungista, Oslosta, kotoisin oleva Pantheon I (www.pantheon-i.com) paljasti studioalbuminsa "Worlds I Create" kappalelistan ja julkaosupäivämäärän. Yhtyeen antamien tietojen mukaan kiekolla kuullaan kahdeksan kappaletta. Albumi aiotaan julkaista Candlelight Recordsin kautta kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Extreme metal -kopla aloitti albumin nauhoittamisen äskettäin Strand Studion syövereissä. Tähän mennessä levyn laulu– ja selloraidat on purkitettu, mutta kaikkien muiden instrumenttien osalta työvaiheet on jo hoidettu pois päiväjärjestyksestä. Ennen albumin ilmestymistä norjalaiskopla kurittaa Inferno Festival 2009:n yhteydessä maanmiehiään 10. huhtikuuta. Festivaalia vietetään Oslossa.

Lue koko julkaisu…

Finland Under Attack lokakuussa.

Pantheon I -nimisen oslolaisbändin miehistö seisoo hämärässä ulkoilmassa nuotitulen ympärillä. Bändin kokoonpanoon kuuluu neljä pitkähiuksista miestä ja yksi mustiin pukeutunut nainen.Kuvassa Pantheon I

Lokakuu on näillä näkymin vuoden norjalaisin kuukausi Suomessa. Alkukuukausi on omistettu Pantheon I (www.pantheon-i.com) –yhtyeen kiertueelle yhdessä suomalaisten Enochian Crescentin ja Coprolithin kanssa.

Pantheon I on yhtyeenä vielä varsin tuntematon Suomessa, mutta moni saattaa innostua siitä, että yhtyeen riveissä lymyilee legendaarisen 1349-yhtyeen jäseniä. Erikoisen yhtyeestä tekee myös erityinen soitinvalinta. Sello antaa paljon syvyyttä itse musiikkiin ja luo mahtipontisen tunnelman.

Lue koko julkaisu…

Pantheon I: Where Angels Burn.

 • Julkaistiin torstaina 22.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 987 kertaa
 • Bändit:

Viisi ihmishahmoa seisoo rivissä järven edustalla. Taustalla kuusimetsää. Etualalla seisoo pitkähiuksinen ja parraskas mies, jolla kaulassa ylösalaisin käännetty risti. Neljä miehiä, yksi nainen.Kotoisin Oslosta

Norjalainen extreme metal -linjan antia ammentava Pantheon I (www.pantheon-i.com) ei säästele paukkujaan. Tämä "Where Angels Burn" on oiva taidonnäyte bändin uusimmalta albumilta, joka on nimeltään "The Wanderer and His Shadow". Musiikkivideon ohjasi Kjell Aage Melland ja Andre Kvebek yhdessä Espen Krukhaugin kanssa. Kyseinen musiikkivideo on kohtalaisen pitkä, sillä sillä on kestoa n. 5½ minuuttia. Videoleike sisältää sellaista materiaalia, joka ei tee mielenterveydelliseltä kantilta katsottuna kovin "hyvää" herkimmille katsojille, mutta jos päivän annos traumoja on jäänyt ottamatta, silloin tämän musiikkivideon katsominen on erinomaisen suositeltava kokemus!

Yhtyeen joukoissa toimiva kitaristi-laulaja ja bändin keulahahmo Andrè Kvebek soittaa myös 1349:n riveissä. Kitaristi John Espen Sagstad musisoi sellaisissa metallibändeissä kuin Trollfest ja Sarkom.

Lue koko julkaisu…

Pantheon I: biisi albumilta.

 • Julkaistiin torstaina 22.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 862 kertaa
 • Bändit:

Pantheon I:n albumin Norjalainen Pantheon I (www.pantheon-i.com) -bändin uuden albumin, jonka nimi on "The Wanderer and His Shadow", kansitaide on paljastettu netissä. Myös näytekappale biisistä "Cyanide Storm" on laitettu kuunneltavaksi yhtyeen nettisivuille. Albumin kansitaiteesta vastaa Kjell Åge Meland. Sama mies on ollut aikaisemmin töissä bändillä, sillä Meland teki Pantheon I:n debyyttialbumin, "Atrocity Divine", kansikuvan.

Lue koko julkaisu…

Pantheon I: "The Wandered and His Shadow".

 • Julkaistiin torstaina 28.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1010 kertaa
 • Bändit:

Pantheon I -bändin promokuva, jossa näkyy neljä miestä ja kaksi naista rautaportin edessä.Norjalainen extreme metallia soittava Pantheon I (www.pantheon-i.com) -bändi on julkaissut nettisivuillaan tiedot tulevasta "The Wanderer and His Shadow" -albumista. Se julkaistaan huhtikuun 2. päivä Candlelight Recordsin kautta. Kiekon soittoaika on hieman yli 40 minuuttia. Albumi äänitettiin ja miksattiin norjalaisessa Nye Losjen -studioilla Christian Wiben avustuksella.

Pantheon I -bändiin kuuluu Andrè Kvebek, joka on tuttu näky myös 1349-nimisen yhtyeen riveissä. Myös Trollfest- ja Sarkom-bändeihin kuuluva kitaristi John Espen Sagstad kuuluu Pantheon I:n riveihin.

Lue koko julkaisu…