Metallimusiikki.net

in battle

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen in battle liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin in battle. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin in battle liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

In Battle nimesi sessiorumpalin.

Mustavalkoinen In Battle -bändin logo valkoista taustaa vasten mustalla värillä kirjoitettuna ja piirrettynä. Logossa kirjaimet ympäröity keihäin ja miekoin. Bändin nimi kirjoitettu goottilaisin kirjaimin, jotka ovat koristeellisia ja teräväkulmaisia.Death metallia Sunsdvallista

Ruotsalainen dm-yhtye In Battle (www.inbattle.se) uutisoi värvänneensä joukkoihinsa uuden sessiorumpalin. Uusi pellinpaukuttaja on samalta paikkakunnalta kuin bändin muutkin jäsenet, eli Ruotsin Sundsvallista, ja hänet tunnetaan nimellä Tony Westermark. Mies soittaa metallia myös Soreption-nimisessä yhtyeessä. Yhtye kertoo olevansa ylpeä päästessään kertomaan Westermarkin soittavan jatkossa In Battlen joukoissa tulevien kiertueiden ajan. Hän on nuori ja erittäin lahjakas muusikko. Ensimmäisen kerran hän pääsee esittelemään taitojaan tulevalla Balkanin maihin suuntautuvalla kiertueella, jonka IB tekee yhdessä Mardukin kanssa. Myöhemmin ensi vuoden puolella yhtye kaavailee tekevänsä pari muuta mittavampaa reissua Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin. Tarkempia tietoja näistä suunnitelmista paljastetaan lähiaikoina.

Lue koko julkaisu…