Metallimusiikki.net

Marduk-tatuointeja.

  • Julkaistiin maanantaina 09.10.2006.
  • Luettu 1703 kertaa
  • Bändit:

Ruotsalainen black metal -bändi Marduk on julkaissut nettisivuillaan ensimmäisen osan “Fan Gallery” -osiosta, joka sisältää bändin fanien lähettämiä valokuvia Marduk-aiheisista tatuoinneista ja muista sellaisista.

Mardukin “Fan Gallery” -osion sisältämää kuvamateriaalia pääsee tuijottelemaan siirtymällä osoitteeseen www.marduk.nu/fangallery.

Bändi on aikaisemmin laittanut nettiin ladattavaksi trailerin bändin DVD-julkaisusta, nimeltään “Blood Puke Salvation”. Trailerin koko on noin 8 megatavua. DVD-levy julkaistiin syyskuun 25. päivä ja se sisältää yli 90 minuuttia live-materiaalia, joka on nauhoitettu Hollannin Tilburgissa ja Belgian Antwerpenissä. DVD sisältää myös promovideoita kappaleista “Throne Of Rats”, “Steel Inferno” ja “The Hangman of Prague”, kuvagallerian, behind-the-scenes-videon, haastatteluita ja “Deathmarch”-nimisen osion, josta löytyy live-kuvaa yli kahdestakymmenestä kaupungista, joissa bändi kävi esiintymässä “Deathmarch”-kiertueensa aikana.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.