Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

DevilDriver: "Winter Kills"

 • Julkaistiin torstaina 13.06.2013.
 • Luettu 1167 kertaa
 • Bändit:

"Winter Kills" -albumin etukannessa ihmisen valkoinen pääkallo ja kallossa kaksi tylsää sarvea. Kuvan yläosassa DevilDriver-logo punaisella värillä.Julkaistaan 27.8.2013

Yhdysvaltalainen DevilDriver julkaisee elokuun lopulla uransa kuudennen studioalbumin, "Winter Kills" -levyn. Se ilmestyy Pohjois-Amerikassa Napalm Recordsin kautta 27.8. Siitä tehdään neljä eri painosta, mukaan lukien kaksi bonuskappaletta sisältävä digibook-painos. Sen mukana on myös 45 minuuttia DevilDriverin livenä soittamia biisejä sisältävä DVD-levy. Livelevyllä DevilDriver kuullaan esittämässä fanien suosimat "Clouds over California" ja "The Wretched". Albumista tehdään myös tuplavinyylipainos, tavanomainen CD-vaihtoehto ja luomus laitetaan myös nettimusiikkikauppoihin.

Albumi nauhoitettiin ainakin kahdessa eri studiossa. Instrumentaaliset osuudet uunitettiin Audiohammer Studioilla Floridassa ja lauluosuudet bändin vokalistin omassa kotistudiossa. Tuottajana toimi Mark Lewis, joka tuotti myös vuoden 2011 "Beast"-kiekon ja vuoden 2007 albumin "The Last Kind Words". Kansitaiteena nähdään valokuvaaja Dean Karrin potretti.

"Winter Kills" -albumin kappaleet:

 1. The Oath
 2. Ruthless
 3. Desperate Times
 4. Winter Kills
 5. The Appetite
 6. Gutted
 7. Curses And Epitaph’s
 8. Caring’s Overkill
 9. Hunting Refrain
 10. Tripping Over Tombstones
 11. Sail
 12. Shudder (erikoisversion bonuskappale)
 13. Back Down To The Grave (erikoisversion bonuskappale)

DevilDriver on:

 • Dez Fafara (laulu)
 • Mike Spreitzer (kitara)
 • Jeff Kendrick (kitara)
 • John Boecklin (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 100 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.