Metallimusiikki.net

devildriver

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen devildriver liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin devildriver. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin devildriver liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

DevilDriver: "Winter Kills"

 • Julkaistiin torstaina 13.06.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1233 kertaa
 • Bändit:

"Winter Kills" -albumin etukannessa ihmisen valkoinen pääkallo ja kallossa kaksi tylsää sarvea. Kuvan yläosassa DevilDriver-logo punaisella värillä.Julkaistaan 27.8.2013

Yhdysvaltalainen DevilDriver (www.devildriver.com) julkaisee elokuun lopulla uransa kuudennen studioalbumin, "Winter Kills" -levyn. Se ilmestyy Pohjois-Amerikassa Napalm Recordsin kautta 27.8. Siitä tehdään neljä eri painosta, mukaan lukien kaksi bonuskappaletta sisältävä digibook-painos. Sen mukana on myös 45 minuuttia DevilDriverin livenä soittamia biisejä sisältävä DVD-levy. Livelevyllä DevilDriver kuullaan esittämässä fanien suosimat "Clouds over California" ja "The Wretched". Albumista tehdään myös tuplavinyylipainos, tavanomainen CD-vaihtoehto ja luomus laitetaan myös nettimusiikkikauppoihin.

Lue koko julkaisu…

Cannibal Corpse ja DevilDriver Suomeen helmikuussa

Hilseet karistellaan päänahoista toden teolla helmikuussa, kun amerikkalaiset alan kärkinimet Cannibal Corpse ja DevilDriver saapuvat Suomeen peräti kolmelle keikalle. Moppia pyöritetään Oulun Club Teatrialla lauantaina 9. helmikuuta, seuraavana päivänä Tampereen Pakkahuoneella ja lopuksi Helsingin Nosturissa maanantaina 11. helmikuuta. Lipunmyynti keikoille alkoi maanantaina 9.7. Lippuja myyvät ennakkoon Tiketti ja Lippupalvelu. Ennakkolipun hintoihin lisätään mahdollinen lippukaupan toimitusmaksu. Konserttien yhteistyökumppanit ovat Finnish Metal Events Oy, King Foo Entertaintment, Teatria, Sauna Open Air, Elmu, Hellsinki Rock Shop, Inferno ja Metal Hammer.

Lue koko julkaisu…

DevilDriverin basisti vieroitushoitoon.

 • Julkaistiin keskiviikkona 22.12.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 888 kertaa
 • Bändit:

Yhdysvaltalainen heviyhtye DevilDriver (www.devildriver.com) kertoi tiistaina basistina toimivan Jonathan Millerin hakeutuvan pian vieroitukseen. Julkaisemassaan tiedotteessa muusikko kertoo joutuneen jättämään väliin pari viimeistä Euroopan-kiertuetta, koska hän ei ollut kyllin selväpäinen keikkailuun. Miehen mukaan viimeisen vuosikymmenen pituinen rumba, johon on kuulunut DevilDriver-aktiviteettien lisäksi huumausaineiden ja alkoholin käyttöä, alkaa nyt verottaa fyysistä terveyttä. Tällaiseen tulokseen mies tuli viime viikolla, kun hän joutui teho-osastolle syntymäpäivänään. Valaisevan kokemuksen ansiosta mies on päättänyt muuttaa suhtautumistaan mainittuihin aineisiin pysyäkseen hengissä ja pitääkseen välit ystäviinsä ehjinä.

Lue koko julkaisu…

DevilDriver: "Pray for Villains".

 • Julkaistiin torstaina 28.05.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1256 kertaa
 • Bändit:

DevilDriverin albumin "Pray for Villains" etukannen tausta on luonnonvalkoinen ja sen päällä keskimmäisenä musta lintu, jolla punaiset silmät, siivet levällään ja päässä sarvet. Linnun koivissa sääriluut ristissä. Kuvan yläosassa DevilDriverin logo ja alJulkaistaan 14.7.2009

Amerikkalainen thrash metal -kööri, joka käyttää itsestään nimeä DevilDriver (www.devildriver.com), aikoo julkaista järjestyksessä neljännen albuminsa heinäkuun puolen välin tienoilla Roadrunner Recordsin avustuksella. Albumin nimi on "Pray for Villains". Se aiotaan julkaista perusversion lisäksi bonus-DVD:llä ja -kappaleilla varustettuna erikoispainoksena. Spesiaalipainos sisältää neljä bonuskappaletta ja sellaisen kansitaiteen, joka poikkeaa perusversion grafiikasta merkittävästi. DVD-levyllä nähdään dokumenttielokuva pitkäsoiton luomisprosessista ja useita haastatteluita. Los Angelesissa tuottaja Logan Maderin kanssa nauhoitettu kiekko on bändin basisti Jon Millerin mukaan hienointa jälkeä mitä DevilDriver on tähän mennessä saanut luotua. Bassokitaraa kurittava pelimanni suosittelee faneille erityisesti kappaletta "Resurrection Blvd.", joka on hänen henkilökohtainen suosikkiviisunsa tällä levyllä.

Lue koko julkaisu…

Fields Of Rock: Devildriver...

 • Julkaistiin perjantaina 06.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 828 kertaa
 • Bändit:

Amerikkalaisen Devildriver-bändin viisi jäsentä seisoo punaista taustaa vasten. Tausta on keskeltä valoisampi ja ympäriltä varjostettu. Kuvassa viisi miestä, joista etualalla lyhythiuksinen ja tatuoitu mies.Devildriver tulee Hollantiin

Fields of Rock -festarien esiintyjäkaartiin on vahvistettu saapuvaksi amerikkalainen thrash metallia takova Devildriver. Tapahtumassa tullaan näkemään myös mm. Iron Maiden, Dream Theater, Type O Negative, Ozzy Osbourne, Slayer ja Korn. Festarit järjestetään Hollannin Evenemententerrein Walibi Worldissa, joka sijaitsee Biddinghuizen-nimisellä paikkakunnalla. Tapahtumaa vietetään 16.–17. päivä kesäkuuta.

Devildriver-yhtyeen kolmannen albumin nimi on "The Last Kind Words". Albumi äänitettiin Texasin lähellä sijaitsevassa Sonic Ranch -studioilla yhdessä Jason Suecofin kanssa. Suecof on tuttu mies niille, jotka tuntevat Triviumin, Chimairan, God Forbidin tai Bury Your Deadin — Jason on tehnyt töitä niiden kanssa samoissa merkeissä.

Lue koko julkaisu…