Metallimusiikki.net

cannibal corpse

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen cannibal corpse liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin cannibal corpse. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin cannibal corpse liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Cannibal Corpse ja DevilDriver Suomeen helmikuussa

Hilseet karistellaan päänahoista toden teolla helmikuussa, kun amerikkalaiset alan kärkinimet Cannibal Corpse ja DevilDriver saapuvat Suomeen peräti kolmelle keikalle. Moppia pyöritetään Oulun Club Teatrialla lauantaina 9. helmikuuta, seuraavana päivänä Tampereen Pakkahuoneella ja lopuksi Helsingin Nosturissa maanantaina 11. helmikuuta. Lipunmyynti keikoille alkoi maanantaina 9.7. Lippuja myyvät ennakkoon Tiketti ja Lippupalvelu. Ennakkolipun hintoihin lisätään mahdollinen lippukaupan toimitusmaksu. Konserttien yhteistyökumppanit ovat Finnish Metal Events Oy, King Foo Entertaintment, Teatria, Sauna Open Air, Elmu, Hellsinki Rock Shop, Inferno ja Metal Hammer.

Lue koko julkaisu…

Out of the Black -bläkkisdokumentti ilmaiseksi.

Out of the Black -dokumenttielokuvan toteuttanut tiimi uutisoi aikovansa julkaista filminsä ilmaiseksi. Julkaisusuunnitelmia aiotaan valottaa tarkemmin seuraavien päivien aikana. Bläkkisdokumentin tekijät kertovat Out of the Blackin vertaavan niin sanottua true black metallia Yhdysvalloissa sen eurooppalaiseen vastineeseen. Filmi tulee käsittelemään mustan metallin syntyä ja sitä kuinka amerikkalainen death ja thrash metalli, sekä Euroopan alueen rässimetalli siihen ovat vaikuttaneet. Elokukuvan varrella esitellään mielipiteitä sellaisilta henkilöiltä, jotka kuuluvat metalliskeneen, mutta eivät ole juuri black metal -suuntauksen edustajia. Lisätietoja filmistä löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.blackmetaldocumentary.com.

Lue koko julkaisu…

Cannibal Corpse: "Torture".

 • Julkaistiin tiistaina 17.01.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1100 kertaa
 • Bändit:

Piirretty kansitaide, jossa verenpunaisen lihareiän läpi kuvattu lihaksikas luuranko.Julkaistaan 13.3.2012

Death metallia soittava Cannibal Corpse laittoi uuden "Torture"-albuminsa ennakkotilattavaksi Metal Blade Recordsin nettikauppaan. Julkaisemassaan mediatiedotteessa Yhdysvaltojen brutaaleimmaksi bändiksi itseään kutsuva Cannibal Corpse kertoo julkaisevansa "Torture"-kiekon Pohjois-Amerikassa 13. maaliskuuta. Euroopan alueen julkaisupäivämäärää ei ole asetettu. Ennen levyn ilmestymistä metallimiehet nähdään kertaluontoisesti esiintymässä Floridassa 22. tammikuuta. Sen jälkeen yhtye nähdään 70,000 Tons Of Metal -risteilyllä ja hieman myöhemmin lähes kuukauden pituisen Euroopan-kiertueen vietävänä. Kiertuekaverina toimii puolalainen extreme metal -bändi Behemoth. Uutukaislevyltä lohkaistiin ensimmäiseksi singleksi kappale "Demented Aggression". Se on samalla albumin avausraita.

Lue koko julkaisu…

Torture Killer minikiertueelle Cannibal Corpsen kanssa.

Suomen Turusta kotoisin oleva death metal -yhtye Torture Killer (www.torturekiller.com) tekee Baltian-minikiertueen Yhdysvalloista ponnistavan, yhdeksi maailman tunnetuimmaksi luokitellun kuolonmetallia soittavan yhtyeen, Cannibal Corpsen, kanssa 17.–19. elokuuta.

Ominaista sekä Cannibal Corpselle että Turun ylpeydelle ovat raskaan musiikillisen antinsa lisäksi erittäin väkivaltaiset sanoitukset. Cannibal Corpsen ex-laulaja, joka toimi yhtyeessä vuosivälillä 1988–1996, Chris Barnes on myös toiminut Torture Killerin vokalistina yhtyeen toisella "Swarm!"-pitkäsoitolla.

Lue koko julkaisu…

Cannibal Corpse: Priests of Sodom.

 • Julkaistiin lauantaina 27.03.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1632 kertaa
 • Bändit:

Cannibal Corpsen uuden albumin, "Evisceration Plague", etukannessa musta tausta ja sen päälle maalattu hirviömäisiä zombiolentoja ja murjottu ihmisraatoja haahuilemassa pimeyden keskellä. Kuvan yläosassa CC:n verinen logo punaisella värillä. Kuvan alaosasJulkaistiin 3.2.2009

Amerikkalainen death metal -bändi Cannibal Corpse (www.cannibalcorpse.net) julkaisi viime vuoden syksyllä ilmestyneeltä studioalbumilta "Evisceration Plague" löytyvästä kappaleesta tämän musiikkivideon. Biisi on albumin avausraita. Musiikkivideon kuvaustöistä Cannibal Corpsen basisti Alex Webster toteaa, että klipin kuvaaminen oli melkoisen hauskaa tuottaja Kevn Custerin ansiosta. Custerin ammattitaitoisuuden ansiosta videoon osattiin laittaa yllättäviäkin ideoita, joiden ansiosta Webster veikkaa tämän musiikkivideon muodostuneen bändin intensiivisimmäksi sellaiseksi. Musiikkivideon lisäksi "Priests of Sodom" on saatavilla sarjakuvaformaatissa, sillä Cannibal Corpse julkaisi aikaisemmin sarjakuvakirjasen, jossa tarinoidaan jokaisesta kiekon kappaleesta.

Lue koko julkaisu…

Cannibal Corpse: Evisceration Plague.

 • Julkaistiin maanantaina 02.03.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1105 kertaa
 • Bändit:

Cannibal Corpsen uuden albumin, "Evisceration Plague", etukannessa musta tausta ja sen päälle maalattu hirviömäisiä zombiolentoja ja murjottu ihmisraatoja haahuilemassa pimeyden keskellä. Kuvan yläosassa CC:n verinen logo punaisella värillä. Kuvan alaosasJulkaistiin helmikuussa 2009

Yhdysvaltojen Floridassa päämajaansa pitävä Cannibal Corpse (www.cannibalcorpse.net) laski nettiin ensimmäisen musiikkivideon uusimmalta ja tuliterältä albumiltaan. Albumin nimikkokappaleesta "Evisceration Plague" kuvattiin musiikkivideo tammikuun 21. päivä yhdysvaltalaisen ohjaaja Dale "Rage" Resteghinin toimesta. Sama ohjaaja on aikaisemmin tehnyt videoita ainakin Mudvaynelle, Triviumille ja Hatebreedille. Video kuvattiin New Jerseyssä. "Evisceration Plague" julkaistiin 3.2.2009 ja se on siitä lähtien rynninyt useiden Euroopankin maiden albumilistoilla. Esimerkiksi Itävallassa albumi on ensimmäisen myyntiviikkonsa kuluessa kivunnut 41. sijalle. Saksassa albumi on sijalla 42 ja Alankomaissa 105. sijalla. Cannibal Corpsen kotimaassa albumia ostettiin ensimmäisen myyntiviikon varrella noin 9600 kappaletta.

Lue koko julkaisu…

Cannibal Corpse: "Evisceration Plague".

 • Julkaistiin tiistaina 16.12.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1519 kertaa
 • Bändit:

Cannibal Corpsen uuden albumin, "Evisceration Plague", etukannessa musta tausta ja sen päälle maalattu hirviömäisiä zombiolentoja ja murjottu ihmisraatoja haahuilemassa pimeyden keskellä. Kuvan yläosassa CC:n verinen logo punaisella värillä. Kuvan alaosasJulkaistaan 3.2.2009

Yhdysvaltalainen brutaalia death metallia murjova Cannibal Corpse (www.cannibalcorpse.net) julkaisee ensi vuoden helmikuussa Metal Blade Recordsin kautta uusimman studiolevynsä, jota bändi tituleeraa nimellä "Evisceration Plague". Se on seuraaja yhtyeen vuonna 2006 esiin raahaamalle "Kill"-kiekolle. Uuden levyn tuottajana toimi Erik Rutan Mana Recording Studioilla. Studio sijaitsee Cannibal Corpsen kotiseudulla Floridassa. "Evisceration Plague" -albumin kansikuvan loi kauhutaiteilija Vincent Locke. Sama mies on luonut aikaisempienkin albumien kansitaiteet. Cannibal Corpsen basisti, Alex Webster, tilittaa graafikon luoneen tällä kertaa kaksi toisistaan poikkeavaa kauhukuvaa — toinen etukanteen ja verisempi versio CD-paketoinnin sisäpinnalle. Floridan Tampassa majaileva bändi tulee julkaisemaan studiosoitostaan rajoitetun erikoisversion digipackina, jonka mukana tulee bonuskappaleita ja -DVD. Myös normaali CD-versio tullaan julkaisemaan, sekä hyvin rajoitettuna kappalemääränä ilmestyvä vinyylipainos.

Lue koko julkaisu…

Cannibal Corpse: Make Them Suffer.

 • Julkaistiin maanantaina 03.12.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 946 kertaa
 • Bändit:

Viisi synkkää miestä, jotka muodostavat Cannibal Corpsen, seisoo rivissä keskellä katua. Taustalla suuria kerrostaloja. Miehillä pääosin mustat vaatteet yllään, osalla pitkät tummat / mustat hiukset, mutta yksi heistä on täysin kalju.Toiminut vuodesta 1988

Amerikkalainen Cannibal Corpse (www.cannibalcorpse.net) tarjoaa "Kill"-albumillaan kuultavasta kappaleesta "Make Them Suffer" tämän epäinhimillisen taidenäytöksen, joka hivelee katsojen silmiä ja korvia kuin mikäkin teräväksi viilattu esine. Bändi äänitti "Kill"-kiekkonsa tuottaja Erik Rutanin kanssa floridalaisen Mana Studioiden tiloissa. Se on bändin järjestyksessä kymmenes pitkäsoitto. Jokainen albumilla kuultava biisi on yhtyeen mukaan oma häiritsevä kappaleensa ja jokainen biisi käsittelee jotakin mielipuolista osa-aluetta.

Lue koko julkaisu…

Cannibal Corpse selittää syyn lyhyeen settilistaan.

 • Julkaistiin keskiviikkona 22.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 966 kertaa
 • Bändit:

Cannibal Corpse -bändin viisi miesjäsentä seisoo rivissä sinisävyisessä valokuvassa. He seisovat ruohikossa. Miesten takana kivimuuri tai -seinä. Miehillä arkivaatteet yllään, pitkät mustat hiukset päässään.Kotoisin Yhdysvalloista

Legendaarinen Cannibal Corpse (www.cannibalcorpse.net) kommentoi kuluvan kuukauden 17. päivä Kolumbiassa tekemänsä keikan lyhyyttä. Bändi haluaa selventää faneilleen mitä Kolumbian Bogotassa oikein tapahtui. Yhtye kertoo keikan olleen tavanomaisesta live-esiintymisestä poikkeuksellisesti lyhennetty versio sen vuoksi, että paikalliset poliisiviranomaiset päättivät lopettaa konsertin ennen aikojaan. Keikan lyhyys ei siis johtunut bändistä itsestään eikä se voinut vaikuttaa esiintymisen päättymiseen siten kuin se päättyi. CC tunnustaa tosin, että sillä oli jo aikaisemmin samana päivänä jumalattomia ongelmia paikallisen audiolaitteiston kanssa ja että bändin basisti Alex Webster oli sairastunut syötyään pilaantunutta ruokaa. Näiden odottamattomien onnettomuuksien vuoksi bändi ei kuitenkaan lannistunut vaan päätti soittaa siten kuin pystyi.

Lue koko julkaisu…

Cannibal Corpse: Decendy Defied.

 • Julkaistiin maanantaina 13.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1208 kertaa
 • Bändit:

Yhdysvaltalainen death metallia soittava Cannibal Corpse (www.cannibalcorpse.net) perustettiin vuonna 1988. Bändistä kerrotaan suomenkielisillä Wikipedia-sivuilla, että bändin ehkä tunnetuin biisi lienee "Hammer Smashed Face", joka on myös Ace Ventura: Lemmikkietsivä -elokuvan poistetussa kohtauksessa.

Lue koko julkaisu…