Metallimusiikki.net

Domination Black etsii uutta laulajaa.

Viisihenkisen Domination Black -bändin mustiin pukeutuneet muusikot seisovat tummaa taustaa vasten. Kahdella miehellä kitara kourassa, yhdellä basso. Etummaisena seisoo silinteripäinen mies, jolla punainen leukaparta.Killgast kuvassa keskimmäisenä

Metallibändi Domination Blackin ja sen laulaja Kari A. Killgastin tiet ovat eronneet. Uuden laulajan haku on nyt käynnissä ja uudelle vokalistille heti ensi töiksi on luvassa kolmannen pitkäsoiton nauhoitukset ja keikkoja. Vakanssista kiinnostuneita laulajia pyydetään ottamaan yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteesene dominationblack@gmail.com. Bändi ei ole toistaiseksi kertonut Killgastin poistumisen syitä. Domination Blackin musiikilliseen tyyliin voi tutustua kuuntelemalla näytteitä yhtyeen MySpace-sivuilla.

Bändin edellisen laulajan ääntelyä kuullaan viimeisen kerran helmikuussa 2008 julkaistulla “Haunting”-mini-CD:llä. Violent Journey Recordsin kautta julkaistu lätty sisältää viisi kappaletta, joista biisi “Evil Has Found a Home” on ex-vokalistin suosikki. Mini-CD arvosteltiin muun muassa Imperiumissa ja Kanadan Metal Observerissa, jossa se sai pisteet 8/10 Killgast nähtiin yleisön edessä osana Domination Blackia viimeisen kerran Kymi Dark River Festivalin lavalla elokuussa 2009. Samassa Kotkan Honkalassa järjestetyssä tapahtumassa kävivät soittamassa Before The Dawnin sekä Survivors Zeron jäsenet.

Domination Black on:

  • Kari A. Killgast (laulu)
  • Ville Wiren (kitarat)
  • Teppo Heiskanen (kitarat)
  • Juuso “Helmer” Elminen (kosketinsoittimet)
  • Lauri “Sir” Eerola (basso)
  • Juha Beck (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.