Metallimusiikki.net

domination black

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen domination black liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin domination black. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin domination black liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Dark River Festival 2012 -lopullinen esiintyjälista julki!

Kesän festarikimara päätetään jälleen kerran Kotkan Karhulassa, Honkalan hiihtostadionilla, kun Suomen kotoisin metallifestivaali Dark River Festival järjestetään 17.–18.8.2012 jo yhdeksättä kertaa. Festivaalin lopullinen esiintyjäkatras sekä päiväkohtaiset esiintyjälistat on nyt varmistettu. Tarkemmat soittoajat ja -järjestys ilmoitetaan kevään mittaan. Lipunmyynti käynnistyi maanantaina 2. huhtikuuta Lippupalvelussa. Dark Riverin järjestämässä bändikilpailussa tarjotaan yhtyeille mahdollisuus päästä esiintymään tämän vuoden festivaalissa.

Lue koko julkaisu…

Dark River Festival järjestetään 17.–18.8.2012

Kesän festarikimara päätetään jälleen kerran Kotkan Karhulassa, Honkalan hiihtostadionilla, kun Suomen kotoisin metallifestivaali Dark River Festival järjestetään 17.–18.8.2012 jo yhdeksättä kertaa. Festivaali julkisti ensimmäisen osan esiintyjistään juuri ja nimilistaa täydennetään kevään aikana. Dark Riveriin on kiinnitetty tähän mennessä Reckless Love, Swallow The Sun, Ghoul Patrol, Domination Black, Bob Malmström sekä Kaihoro. Ennakkolippuja ryhdytään myymään maanantaina 2. huhtikuuta kello 9 aikaan. Lisätietoja festivaalista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.kymidarkriver.com.

Lue koko julkaisu…

Domination Black: Evilizer.

 • Julkaistiin perjantaina 10.02.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1575 kertaa
 • Bändit:

Piirretty kuva monsterista, jolla musta nahkatakki ja sisukset punaista hohdetta. Yläosassa Domination Blackin logo.Julkaistaan 22.2.2012

Kotkalainen heavy metal -yhtye Domination Black (www.dominationblack.com) julkaisee odotetun kolmannen pitkäsoittonsa, levyn "Dimension: Death", keskiviikkona 22. päivä helmikuuta. Yhtye on juuri julkaissut musiikkivideon uuden albumin kappaleesta "Evilizer". Videon voi katsoa tämän jutun seasta ja myös YouTubesta.

Domination Black siirtyi syksyllä 2009 tauolle, jonka aikana orkesterista lähteneen laulaja Kari A. Killgastin korvasi kainuulaislähtöinen Matias Palm (mm. Merging Flare, Heavy Metal Perse). Yhtye alkoi pikimmiten sovittaa uutta materiaalia yhdessä ja astui studioon viimein keväällä 2011. Nyt Domination Black palaa uuden levyn myötä monipuolisempana ja vahvempana kuin koskaan. Bändin kitaristi Ville Wiren kommentoi: Tällaista levyä ei varmasti kukaan osaa meiltä odottaa. Mukana on niin paljon uusia tuulia, että heikompaa hirvittää!

Lue koko julkaisu…

Domination Blackilta uusi levy helmikuussa!

 • Julkaistiin keskiviikkona 11.01.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1225 kertaa
 • Bändit:

Piirretty kuva monsterista, jolla musta nahkatakki ja sisukset punaista hohdetta. Yläosassa Domination Blackin logo.Julkaistaan 23.2.2012

Kotkalainen heavy metal -yhtye Domination Black (www.dominationblack.com) on saanut valmiiksi odotetun kolmannen pitkäsoittonsa. "Dimension: Death" -niminen albumi julkaistaan 22. päivä helmikuuta Kanki Rekordsin ensimmäisenä julkaisuna, ja sitä jakelee Playground Music. Odotusta lievittämään tarjoillaan online-kuunteluun albumin kakkosraita "Passage of the Dead", jonka voi käydä kuuntelemassa suoraan täältä.

Domination Black siirtyi syksyllä 2009 tauolle, jonka aikana orkesterista lähteneen laulaja Kari A. Killgastin korvasi kainuulaislähtöinen Matias Palm (mm. Merging Flare, Heavy Metal Perse). Yhtye alkoi pikimmiten sovittaa uutta materiaalia yhdessä ja studioon astuttiin viimein keväällä 2011. Nyt Domination Black palaa uuden levyn myötä monipuolisempana ja vahvempana kuin koskaan. Bändin kitaristi Ville Wiren kommentoi: Tällaista levyä ei varmasti kukaan osaa meiltä odottaa. Mukana on niin paljon uusia tuulia, että heikompaa hirvittää!

Lue koko julkaisu…

Dark Winter Festival Karhulassa.

Lauantaina 12. helmikuuta 2011 järjestetään jo perinteeksi muodostunut Dark Winter Festival Karhulan Sammon talolla, Kotkassa. Raskaaseen musiikkiin painottuva rock-tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille, ja sen tuotto lahjoitetaan Kymenlaakson Keskussairaalan Lastenosastojen Tuki Ry:lle. Dark Winter Festival haluaa vuonna 2011 ottaa entistä enemmän huomioon myös lapsiyleisön marssittamalla lavalle muksuheviä soittavan Moottörin Jyrinä -yhtyeen. Emma-ehdokkaanakin ollut Moottörin Jyrinä soittaa sekä omia biisejä että lainakappaleita koko perheelle sopivina käännösversioina. Moottörin Jyrinä on myös festivaalin avausesiintyjä heti iltapäivästä, tehden näin osallistumisen mahdollisimman helpoksi myös perheen pienimmille.

Lue koko julkaisu…

Domination Black paljasti uuden laulajansa nimen!

Ryhmäkuva Dominationin Blackin kokoonpanosta. Kokoonpanoon kuuluu kuusi miestä, joista jokaisella mustaa paltotta päällä ja keskimmäisellä aurinkolasit silmien edessä. Kuvan tausta on tumma ja savauinen.Kuvassa Domination Black

Karhulan seudulla vaikuttava Domination Blackin (www.dominationblack.com) vuoden 2009 loppupuolella jättäneen Kari Killgastin tilalle on yhtyeen uudeksi laulajaksi pestattu kainuulaislähtöinen Matias Palm, joka saattaa joillekin olla tuttu mm. yhtyeistä Merging Flare ja Heavy Metal Perse. Lisäksi Palm on vaikuttanut lukuisissa tribuuttibändeissä (mm. Judas Priest, Running Wild ja Gamma Ray -tribuutit).

Laulajavaihdoksen myötä Domination Black on pitänyt taukoa keikkailusta ja keskittynyt uuden materiaalin sovittamiseen ja kirjoittamiseen. Myös kolmannen pitkäsoittoalbumin äänitykset ovat suunnitelmissa lähitulevaisuudessa. Soittolavoille bändi palaa Kotkan Meripäivillä heinäkuun lopussa. Uusi kappale "Cold Touch" on nyt kuultavissa bändin MySpace-sivulla.

Lue koko julkaisu…

Domination Black etsii uutta laulajaa.

 • Julkaistiin sunnuntaina 10.01.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1574 kertaa
 • Bändit:

Viisihenkisen Domination Black -bändin mustiin pukeutuneet muusikot seisovat tummaa taustaa vasten. Kahdella miehellä kitara kourassa, yhdellä basso. Etummaisena seisoo silinteripäinen mies, jolla punainen leukaparta.Killgast kuvassa keskimmäisenä

Metallibändi Domination Blackin (www.dominationblack.com) ja sen laulaja Kari A. Killgastin tiet ovat eronneet. Uuden laulajan haku on nyt käynnissä ja uudelle vokalistille heti ensi töiksi on luvassa kolmannen pitkäsoiton nauhoitukset ja keikkoja. Vakanssista kiinnostuneita laulajia pyydetään ottamaan yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteesene dominationblack@gmail.com. Bändi ei ole toistaiseksi kertonut Killgastin poistumisen syitä. Domination Blackin musiikilliseen tyyliin voi tutustua kuuntelemalla näytteitä yhtyeen MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…

Domination Black Saksaan!

 • Julkaistiin keskiviikkona 08.04.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1219 kertaa
 • Bändit:

Domination Black -bändin promokuva, jossa miehet seisovat mustavalkoisessa kuvassa mustaa taustaa vasten mustat vaatteet yllään. Etummaisena silinteripäinen mies, jolla nahkahanskat kädessä ja suuri kaulaketju kaulassa.Kuvassa Domination Black

Kovassa nosteessa oleva kotimainen kauhuvaikutteista melodista metallia vääntävä orkesteri Domination Black (www.dominationblack.com) suuntaa kevään alkajaisiksi keikoille Saksaan! Esiintymiset ovat osa mittavaa Nordischer Klang -kulttuurifestivaalia ja DB edustaa tänä vuonna sinivalkoista väriä raskaamman ilmaisun saralla. Reissu toteutetaan yhteistyössä Kotkan kaupungin kanssa, mikä on myös yhteen kotipaikka.

Nordischer Klang on suurin vuosittainen Skandinavian ulkopuolella järjestettävä pohjoismaisen kulttuurin festivaali, joka aloittaa Greifswaldin festivaalikesän. Suomesta mukana aiempina vuosina ovat olleet mm. Jimi Tenor sekä kuvataiteiljan ominaisuudessa Rosa Liksom. Nyt maamme lähettiläs on astetta "raskaammasta sarjasta".

Lue koko julkaisu…

Domination Black: The House Of 1000 Eyes.

 • Julkaistiin sunnuntaina 17.08.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1702 kertaa
 • Bändit:

Viisihenkisen Domination Black -bändin mustiin pukeutuneet muusikot seisovat tummaa taustaa vasten. Kahdella miehellä kitara kourassa, yhdellä basso. Etummaisena seisoo silinteripäinen mies, jolla punainen leukaparta.Kotoisin Karhulasta

Kotimainen Domination Black (www.dominationblack.com) julkaisi uunituoreen musiikkivideonsa kappaleestaan "The House Of 1000 Eyes" videopalvelu YouTubessa. Musiikkivideon voi katsoa myös tämän artikkelin leipätekstin seasta. Musiikkivideoksi asti päätynyt biisi sisältyy metallibändin "Haunting"-nimisen mini-CD:n soittolistalta. Kappaleessa kuullaan vierailevana laulajana monsteriyhtye Lordin keulahahmo Mr. Lordia. "Haunting" sijoittui ilmestyttyään helmikuussa Suomen virallisen singlelistan parinkymmenen parhaan biisin joukkoon. "The House Of 1000 Eyes" -videon ohjasi Kimmo Sandberg. Siitä julkaistiin hiljattain täyspitkä ohjaajan versio.

Lue koko julkaisu…

Uutta Domination Blackia kuunneltavissa.

 • Julkaistiin sunnuntaina 20.01.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1424 kertaa
 • Bändit:

Domination Black -bändin logo mustalla valkoista taustaa vasten. Logossa kummankin sanan ensimmäinen kirjain versaalilla. Yksi sana per rivi. Fonttina goottilainen kirjasin, joka on koristeellinen ja muodoiltaan teräväkulmainen.Toiminut vuodesta 2003

Domination Blackin MySpace-sivuilla osoitteessa www.myspace.com/dominationblack on nyt kuunneltavissa "The House Of 1000 Eyes" -kappale 20.2.2008 ilmestyvältä "Haunting"-mini-CD:ltä. Kappaleessa kuullaan vierailijana Mr. Lordia. Lättyhän on tällä hetkellä jo ennakkotilattavissa Levykauppa Äxästä osoitteesta www.levykauppax.fi.

Metallimusiikki.net uutisoi marraskuussa bändin tulevasta "Haunting"-julkaisusta, jonka yhtye julkaisee Violent Journey Recordsin kautta. Kiekko sisältää viisi kappaletta, joista yksi on Kiss-cover.

Lue koko julkaisu…

Domination Black: "Haunting".

 • Julkaistiin tiistaina 20.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1886 kertaa
 • Bändit:

Viisihenkisen Domination Black -bändin mustiin pukeutuneet muusikot seisovat tummaa taustaa vasten. Kahdella miehellä kitara kourassa, yhdellä basso. Etummaisena seisoo silinteripäinen mies, jolla punainen leukaparta.MCD ulos helmikuussa

Violent Journey Records julkaisee helmikuussa 2008 kotkalaisen Domination Black (www.dominationblack.com) -yhtyeen "Haunting" -mini-CD:n, jolla kuullaan vierailevana laulajana Mr.Lordia kappaleessa "The House Of 1000 Eyes".

Domination Black on vuonna 2003 perustettu horror heavy metal -bändi ja julkaissut tähän mennessä kaksi pitkäsoittoa. Tulevan mini-CD:n kannen on toteuttanut sarjakuvapiirtäjä Jarkko Vanhalakka (mm. Tähtivaeltaja) ja se on nähtävillä täällä.

Lue koko julkaisu…

Domination Blackin levy-yhtiön metsästys on päättynyt.

 • Julkaistiin keskiviikkona 12.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1242 kertaa
 • Bändit:

Domination Black -bändin promokuva, jossa miehet seisovat mustavalkoisessa kuvassa mustaa taustaa vasten mustat vaatteet yllään. Etummaisena silinteripäinen mies, jolla nahkahanskat kädessä ja suuri kaulaketju kaulassa.Perustettu kesällä 2003

Elokuun lopusta asti uutta levy-yhtiötä etsinyt Domination Black (www.dominationblack.com) uutisoi nyt saaneensa takataskuunsa sopimuksen. Kaikkien vaihtoehtojen joukosta Domination Black valitsi kotimaisen tuoreen nousujohteisen yhtiön Violent Journey Recordsin. Bändin vokalistina toimiva Kari KILLgast kommentoi tapahtunutta sanoen: Katsoimme VJR:n parhaaksi vaihtoehdoksi saada uutta materiaaliamme julkaistuksi. Mies toteaa myös, että: Violent Journey Records julkaisee 4 biisin EP:n nimeltä ‘The Haunting’, joka sisältää uutta materiaalia sekä todella legendaarisen coverin, tämän jälkeen voimme alkaa puhumaan seuraavasta pitkäsoitosta.

Lue koko julkaisu…

Domination Black etsii uutta levy-yhtiötä.

 • Julkaistiin maanantaina 27.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1205 kertaa
 • Bändit:

Domination Black -bändin logo valkoisella värillä mustaa taustaa vasten kirjoitettuna goottilaisin kirjaimin. Kunkin sanan alkukirjain versaalilla, muut pienin kirjaimin.Kotkassa perustettu

Kotimainen kauhu/heavymetallia vääntävä ryhmittymä, Domination Black (www.dominationblack.com) on lopettanut yhteistyönsä levy-yhtiö Poison Arrow Recordsin kanssa, ja etsii täten uutta kotia. Meillä on täällä hetkellä 7-9 uutta DB-rallia jotka todella potkivat persuksille ja odotamme innolla studioon pääsyä ja seuraavan albumin tekemistä, kertoo yhtye tiedotteessaan. Ja kyllä, olemme muutamien julkaisijatarjokkaiden kanssa jo keskustelleet, mutta katsotaan nyt mitä lähitulevaisuus tuo tullessaan.

Lue koko julkaisu…

Domination Black julkaisee nettisinglen.

 • Julkaistiin keskiviikkona 15.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1188 kertaa
 • Bändit:

Viisihenkisen Domination Black -bändin mustiin pukeutuneet muusikot seisovat tummaa taustaa vasten. Kahdella miehellä kitara kourassa, yhdellä basso. Etummaisena seisoo silinteripäinen mies, jolla punainen leukaparta.Perustettu kesällä 2003

Kauhumetalliorkesteri Domination Black julkaisee uutta materiaalia nettisinglen muodossa. Kappale on nimeltään "The House Of 1000 Eyes" ja se on kuunneltavissa yhtyeen Myspace-sivustolta osoitteesta www.myspace.com/dominationblack.

Bändi esiintyy myös tulevana lauantaina Oulun Jalometalli-festivaaleilla päälavalla klo 17:55. Jalometallia vietetään oululaisen Club Teatrian tiloissa 17.–18. elokuuta. Tapahtumassa esiintyy myös mm. Rotting Christ, Horna, Eternal Tears Of Sorrow, Altaria, Twilightning ja Candlemass.

Lue koko julkaisu…

Domination Black jatkaa biisien tekemistä.

 • Julkaistiin sunnuntaina 13.05.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1203 kertaa
 • Bändit:

Domination Black -bändin promokuva, jossa miehet seisovat mustavalkoisessa kuvassa mustaa taustaa vasten mustat vaatteet yllään. Etummaisena silinteripäinen mies, jolla nahkahanskat kädessä ja suuri kaulaketju kaulassa.Kotkalainen

Suomalainen kauhumetallin lähettiläs Domination Black (www.dominationblack.com) uutisoi nettisivuillaan julkaistussa kirjoituksessa jatkavansa biisien tekemistä uutta albumia varten.

Biisejä uutta levyä varten on luotu siitä lähtien kun "Dark Legacy" -kiertue päättyi huhtikuussa. DB:llä on nyt kolme kappaletta valmiina. Tarkoitus on jatkaa kirjoittamista, jotta bändi pääsee studioon ennen tämän vuoden loppua. Bändi ei vielä tässä vaiheessa osaa sanoa mihin suuntaan uusi materiaalia Domination Black -ryhmää vie, mutta materiaalin kuvaillaan olevan tarttuvaa, raskasta ja aavemaista.

Yhtye on käynyt studiossa äänittelemässä valmiita biisejään, jotka saatetaan julkaista jo ennen varsinaisen pitkäsoiton saapumista päivänvaloon. DB vihjailee mahdollisen EP:n tai singlen julkaisemista.

Lue koko julkaisu…

Domination Black aloittanut "The Dark Legacy" -albumin miksaamisen.

 • Julkaistiin keskiviikkona 04.10.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1331 kertaa
 • Bändit:

Suomalainen "kauhumetallia" veivaava Domination Black (www.dominationblack.com) on aloittanut miksaamaan tulevaa "The Dark Legacy" -albumiaan. Levyn julkaisuajankohdaksi on alustavasti arvioitu ensi marraskuuta. Levy julkaistaan Poison Arrow Recordsin kautta.

Lue koko julkaisu…