Metallimusiikki.net

Domination Black: Evilizer.

Piirretty kuva monsterista, jolla musta nahkatakki ja sisukset punaista hohdetta. Yläosassa Domination Blackin logo.Julkaistaan 22.2.2012

Kotkalainen heavy metal -yhtye Domination Black julkaisee odotetun kolmannen pitkäsoittonsa, levyn "Dimension: Death", keskiviikkona 22. päivä helmikuuta. Yhtye on juuri julkaissut musiikkivideon uuden albumin kappaleesta "Evilizer". Videon voi katsoa tämän jutun seasta ja myös YouTubesta.

Domination Black siirtyi syksyllä 2009 tauolle, jonka aikana orkesterista lähteneen laulaja Kari A. Killgastin korvasi kainuulaislähtöinen Matias Palm (mm. Merging Flare, Heavy Metal Perse). Yhtye alkoi pikimmiten sovittaa uutta materiaalia yhdessä ja astui studioon viimein keväällä 2011. Nyt Domination Black palaa uuden levyn myötä monipuolisempana ja vahvempana kuin koskaan. Bändin kitaristi Ville Wiren kommentoi: Tällaista levyä ei varmasti kukaan osaa meiltä odottaa. Mukana on niin paljon uusia tuulia, että heikompaa hirvittää!

"Dimension: Death" -levyn julkaisua juhlistetaan keikalla Karhulan Sam’s Pubissa 3. maaliskuuta. Yhtye nähdään heinäkuussa esiintymässä Jyrkkä 2012 Rock Festivalissa. Samassa kaksipäiväisessä tapahtumassa nähdään myös Kilven, Burning Pointin ja Dreamtalen sekä muiden esiintymisiä. Kesällä 2011 yhtye lähti kolmosalbuminsa äänittämisen ja miksaamisen jälkeen Venäjälle esiintymään Pietarissa.

Yhtyeeseen nimettiin uusi vokalisti keväällä 2010. Tuolloin vuonna 2009 poistuneen Kari Killgastin paikkaajaksi valittiin Matias Palm. Palm on aikaisemmin vaikuttanut Heavy Metal Perseen lisäksi Mergin Flaressa ja useissa tribuuttibändeissä.

"Dimension: Death" -albumin kappaleet:

 1. Legacy of Fears
 2. Passage of the Dead
 3. Porter at the Gates of Hell
 4. The Final Sigh
 5. Dimension: Death
 6. Cold Touch
 7. Angel Dark
 8. Evilizer
 9. The Hellbound

Domination Black on:

 • Matias Palm (laulu)
 • Ville Wiren (kitarat)
 • Teppo Heiskanne (kitarat)
 • Juuso Elminen (kosketinsoittimet)
 • Lauri Eerola (basso)
 • Juha Beck (rummut
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.