Metallimusiikki.net

merging flare

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen merging flare liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin merging flare. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin merging flare liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Mergin Flaren "Reverence" lisensoitu Japaniin ja Aasiaan.

  • Julkaistiin perjantaina 17.06.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1066 kertaa
  • Bändit:

Keltapunainen tulipallo tai -astia, jonka keskellä lukee Merging Flaren nimi.Julkaistiin 11.5.2011

Suomalaisen Merging Flaren melodista heviä pieteetillä pommittava tuore debyyttilevy "Reverence" on lisensioitu Japaniin ja muualle Aasiaan. Levy saa julkaisunsa Avalon/Marqueen, Japanin suurimman ja arvotetuimman metallimusiikkiin keskittyneen levy-yhtiön, kautta. Levy julkaistaan alueella 20.7.2011 akustisen "Midwinter Magic" –bonuskappaleen sisältävänä. Koti&ndash: ja ulkomaisten medioiden arvosteluissa ylistämä "Reverence" sai Suomessa julkaisunsa toukokuussa.

Debyyttialbumin ilmestymistä juhlistettiin toukokuun alussa Kajaanissa soitetulla keikalla. "Reverence" on laitettu tilattavaksi Levykauppa Äxään. Alkuvuodesta 2010 yhtye solmi levytyssopimuksen suomalaisen Disentertainment-levymerkin kautta, jonka tuella mainittu esikoisalbumi julkaistiin. Yhtyeen MySpace-sivuille on laitettu kuunneltavaksi albumin sisältämiä biisejä.

Lue koko julkaisu…

Domination Black paljasti uuden laulajansa nimen!

Ryhmäkuva Dominationin Blackin kokoonpanosta. Kokoonpanoon kuuluu kuusi miestä, joista jokaisella mustaa paltotta päällä ja keskimmäisellä aurinkolasit silmien edessä. Kuvan tausta on tumma ja savauinen.Kuvassa Domination Black

Karhulan seudulla vaikuttava Domination Blackin (www.dominationblack.com) vuoden 2009 loppupuolella jättäneen Kari Killgastin tilalle on yhtyeen uudeksi laulajaksi pestattu kainuulaislähtöinen Matias Palm, joka saattaa joillekin olla tuttu mm. yhtyeistä Merging Flare ja Heavy Metal Perse. Lisäksi Palm on vaikuttanut lukuisissa tribuuttibändeissä (mm. Judas Priest, Running Wild ja Gamma Ray -tribuutit).

Laulajavaihdoksen myötä Domination Black on pitänyt taukoa keikkailusta ja keskittynyt uuden materiaalin sovittamiseen ja kirjoittamiseen. Myös kolmannen pitkäsoittoalbumin äänitykset ovat suunnitelmissa lähitulevaisuudessa. Soittolavoille bändi palaa Kotkan Meripäivillä heinäkuun lopussa. Uusi kappale "Cold Touch" on nyt kuultavissa bändin MySpace-sivulla.

Lue koko julkaisu…

Merging Flare solmi levytyssopimuksen.

  • Julkaistiin maanantaina 19.10.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1212 kertaa
  • Bändit:

Voimakaskonstrastinen ja tummasävyinen, punertava, valokuva viisihenkisestä Mergin Flaresta. Kuvassa olevat jäsenet ovat miehiä. Osalla pitkät hiukset, osa kaljuja. Kaikilal yllään t-paidat, jotka mustia.Kuva vuodelta 2006

Kajaanin ja Helsingin akselilla toimiva Merging Flare (www.mergingflare.com) on sopinut levytyssopimuksen Disentertainmentin kanssa. Disentertainment on tuore pienlevy-yhtiö ja ohjelmatoimisto, joka keskittyy persoonallisen ja voimakkaan metallimusiikin tuottamiseen.

Bändin jäsenten edesottamuksia on aiemmin voinut kuulla mm. seuraavissa bändeissä: Heavy Metal Perse, Amberian Dawn, Iconofear, Elenium sekä erinäisissä tribuuttibändeissä (Running Wild, Gamma Ray ja Judas Priest). Onpa kitaristi Heikkinen ehtinyt soittamaan pari keikkaa itse Gamma Rayn riveissäkin tuuraavana kitaristina. Mergin Flaren musiikiin voi tutustua siirtymällä bändin MySpace-sivuille.

Lue koko julkaisu…