Metallimusiikki.net

heavy metal perse

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen heavy metal perse liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin heavy metal perse. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin heavy metal perse liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Domination Black paljasti uuden laulajansa nimen!

Ryhmäkuva Dominationin Blackin kokoonpanosta. Kokoonpanoon kuuluu kuusi miestä, joista jokaisella mustaa paltotta päällä ja keskimmäisellä aurinkolasit silmien edessä. Kuvan tausta on tumma ja savauinen.Kuvassa Domination Black

Karhulan seudulla vaikuttava Domination Blackin (www.dominationblack.com) vuoden 2009 loppupuolella jättäneen Kari Killgastin tilalle on yhtyeen uudeksi laulajaksi pestattu kainuulaislähtöinen Matias Palm, joka saattaa joillekin olla tuttu mm. yhtyeistä Merging Flare ja Heavy Metal Perse. Lisäksi Palm on vaikuttanut lukuisissa tribuuttibändeissä (mm. Judas Priest, Running Wild ja Gamma Ray -tribuutit).

Laulajavaihdoksen myötä Domination Black on pitänyt taukoa keikkailusta ja keskittynyt uuden materiaalin sovittamiseen ja kirjoittamiseen. Myös kolmannen pitkäsoittoalbumin äänitykset ovat suunnitelmissa lähitulevaisuudessa. Soittolavoille bändi palaa Kotkan Meripäivillä heinäkuun lopussa. Uusi kappale "Cold Touch" on nyt kuultavissa bändin MySpace-sivulla.

Lue koko julkaisu…

Skyclad tulee Turkuun ja Helsinkiin.

Brittiläinen folk-henkistä heavy metallia soittava Skyclad tulee esiintymään tämän viikon aikana kolmeen otteeseen täällä Suomessa. Yhtye tulee tekemään keikan keskiaikaisessa Turun linnassa torstaina 29. päivä ja sitä seuraavana päivänä bändi esiintyy turkulaisessa S-Osiksessa. Yhtye voidaan kokea kolmannen kerran 31.5. Helsingin Gloria-klubin tiloissa. Skycladin Suomessa soittamat kinkerit saavat vahvistusta folk metallia messuavalta Korpiklaanilta. Paikalla konsertoi lisäksi legendaarinen Heavy Metal Perse. Turkulaisille tarjottava illanvietto S-Osiksen tiloissa on Skycladin osalta akustinen. Turun linnassa soitettavaan keikkaan on 3 euron sisäänpääsymaksu ja ikäraja on keikan ajan 18 vuotta. Soitto alkaa noin kello 22 aikaan. Turun O-Osis -keikalle liput maksavat 14 euroa ja ikäraja on 18 vuotta. Ennakkopilettejä kauppaa Levykauppa Äx. S-Osiksen ovet avautuvat illalla kello 21 aikaan. Lauantaina helsinkiläisen Gloria-klubin lavalla vietettävä metallikinkeri on osittain ikärajaton ja sinne pääsyliput maksavat 17 euroa. Ennakkolippuja myy Tiketti.

Lue koko julkaisu…