Metallimusiikki.net

Merging Flare solmi levytyssopimuksen.

  • Julkaistiin maanantaina 19.10.2009.
  • Luettu 1218 kertaa
  • Bändit:

Voimakaskonstrastinen ja tummasävyinen, punertava, valokuva viisihenkisestä Mergin Flaresta. Kuvassa olevat jäsenet ovat miehiä. Osalla pitkät hiukset, osa kaljuja. Kaikilal yllään t-paidat, jotka mustia.Kuva vuodelta 2006

Kajaanin ja Helsingin akselilla toimiva Merging Flare on sopinut levytyssopimuksen Disentertainmentin kanssa. Disentertainment on tuore pienlevy-yhtiö ja ohjelmatoimisto, joka keskittyy persoonallisen ja voimakkaan metallimusiikin tuottamiseen.

Bändin jäsenten edesottamuksia on aiemmin voinut kuulla mm. seuraavissa bändeissä: Heavy Metal Perse, Amberian Dawn, Iconofear, Elenium sekä erinäisissä tribuuttibändeissä (Running Wild, Gamma Ray ja Judas Priest). Onpa kitaristi Heikkinen ehtinyt soittamaan pari keikkaa itse Gamma Rayn riveissäkin tuuraavana kitaristina. Mergin Flaren musiikiin voi tutustua siirtymällä bändin MySpace-sivuille.

Merging Flare pohjaa musiikkinsa eurooppalaisin vaikuttein esitettyyn melodiseen heavy metalliin, lievillä teknisillä elementeillä höystettynä. Parin kehuja keränneen pienjulkaisun jälkeen hetken hiljaiseloa viettänyt yhtye on nyt siis valmis aktivoitumaan kunnolla ja julkaisemaan ensimmäisen täysimittaisen albuminsa. Seuraavat mahdollisuudet bändin livekunnon todistamiseen koittavat marraskuussa, jolloin yhtye lämmittelee toista tulevaa heavy metal -suuruutta, ruotsalaista Enforceria. Päivät ovat 13.11. Tampereen Vastavirralla ja 14.11. Helsingin Dante’s Highlightissa.

Merging Flare on:

  • Matias Palm (laulu)
  • Kasperi Heikkinen (kitara)
  • Joni Hattuniemi (kitara)
  • Harri Leinonen (basso)
  • Henri Pyy (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.