Metallimusiikki.net

pain confessor

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen pain confessor liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin pain confessor. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin pain confessor liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Dark River Festival kahden viikon päästä!

Metallimusiikin ystävien kesänlopettajaiset tarjoaa Suomen kotoisin festari Dark River Festival — jo kymmenettä kertaa! Järjestyksessään kymmenennet Dark River Festivalit järjestetään 16.–17.8.2013. Tapahtumapaikkana toimii tuttuun tapaan Kotkan Laajakoski, ja Honkalan ampumahiihtostadion. Kyseessä on pitkäikäisen tapahtuman kymmenenvuotiskekkerit.

Rauhallisesti, mutta päättäväisesti profiiliaan nostanut tapahtuma ylsi viime elokuussa uuteen kävijäennätykseen. Laajakosken Honkalassa pidetyt metallifestarit keräsivät kahtena päivänä yhteensä 1 500 katsojaa. Sanomattakin selvää, että tänä vuonna ennätykset menevät jälleen kerran uusiksi.

Lue koko julkaisu…

Dark River Festival 2013 julkisti ensimmäiset esiintyjät

Raskaamman musiikin ystävien kesänlopettajaiset vietetään myös ensi vuonna Karhulassa, kun järjestyksessään kymmenennet Dark River Festivalit järjestetään 16.–17.8.2013. Tapahtumapaikkana tuttuun tapaan Kotkan Laajakoski, ja Honkalan ampumahiihtostadion. Kyseessä on pitkäikäisen tapahtuman kymmenenvuotiskekkerit, ja pikku hiljaa muodostuva esiintyjälista myös merkkipäivää alleviivaavan muikea.

Rauhallisesti mutta päättäväisesti profiiliaan nostanut tapahtuma ylsi viime elokuussa uuteen kävijäennätykseen. Laajakosken Honkalassa pidetyt metallifestarit keräsivät kahtena päivänä yhteensä 1 500 katsojaa. Sanomattakin selvää, että ensi vuonna ennätykset menevät jälleen kerran uusiksi.

Lue koko julkaisu…

Pain Confessor: "Incarcerated"

 • Julkaistiin perjantaina 31.08.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1687 kertaa
 • Bändit:

"Incarcerated"-albumin etukannessa valokuva tai piirros mustiin pukeutuneesta ihmishahmosta vaaleanharmaata taustaa vasten. Kuvan oikeassa yläkulmassa Pain Confessorin logo mustalla värillä.Julkaistaan 12.10.2012

Hämeenlinnan Pain Confessor (www.painconfessor.com) laittoi Levykauppa Äxään ennakkotilattavaksi 12. lokakuuta julkaistavan "Incarcerated"-studioalbuminsa. Yhteensä 10 biisiä käsittävä neljäs Pain Confessor -albumi ilmestyy Spinefarm Recordsin kautta. Kiekon tyyliä esitellään juuri yhtyeen nettisivuilla ilmestyneessä minuutin mittaisessa trailerissa. Yhtye toi edellisen kerran esiin musiikkia maaliskuussa 2007, kun "Purgatory of the Second Sun" ilmestyi ja kävi ilmestyttyään kipuamassa Suomen virallisella albumilistalla korkeimmillaan 15. sijalle. Uudella albumilla kuullaan muun muassa loppuvuodesta 2009 ilmestyneen demon sisältämä "Tarnished Halo".

Lue koko julkaisu…

Pain Confessor Spinefarm Recordsille.

 • Julkaistiin perjantaina 30.03.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1238 kertaa
 • Bändit:

Hämeenlinnan Pain Confessor (www.painconfessor.com) uutisoi juuri päätyneen Spinefarm Recordsille. Melodeathia soittava Pain Confessor on rakentanut neljättä studioalbumiaan viime vuodesta lähtien ja suunnittelee studioon sulkeutumista kesällä 2012. Kiekko julkaistaneen loppuvuodesta. Pain Confessor kommentoi uutta levyä: Kolme levyä takana, neljäs tulossa. Vihdoin, joku sanoo. Mutta missä mennään tulevalla täyspitkällä? Aika synkillä vesillä soudellaan. Uudistuneen kokoonpanon fiilis on osastoa ‘tukka pois ja linnaan’, materiaali raskaampaa kuin murhamiehen taakka. Onko se parempi kuin Turmoil? Ei, vaan se on ihan eri levy ja seisoo omillaan täysin uudella maaperällä. Miehistön tuoreemmat lusijat ovat tuoneet mukanaan uusia metkuja, joilla poraudutaan ihmismieleen tuoreen rivakalla otteella.

Lue koko julkaisu…

Dark Winter Festival Karhulassa.

Lauantaina 12. helmikuuta 2011 järjestetään jo perinteeksi muodostunut Dark Winter Festival Karhulan Sammon talolla, Kotkassa. Raskaaseen musiikkiin painottuva rock-tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille, ja sen tuotto lahjoitetaan Kymenlaakson Keskussairaalan Lastenosastojen Tuki Ry:lle. Dark Winter Festival haluaa vuonna 2011 ottaa entistä enemmän huomioon myös lapsiyleisön marssittamalla lavalle muksuheviä soittavan Moottörin Jyrinä -yhtyeen. Emma-ehdokkaanakin ollut Moottörin Jyrinä soittaa sekä omia biisejä että lainakappaleita koko perheelle sopivina käännösversioina. Moottörin Jyrinä on myös festivaalin avausesiintyjä heti iltapäivästä, tehden näin osallistumisen mahdollisimman helpoksi myös perheen pienimmille.

Lue koko julkaisu…

Pain Confessorilta neljä uutta kappaletta.

 • Julkaistiin tiistaina 13.10.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1356 kertaa
 • Bändit:

Turenkilainen Pain Confessor (www.painconfessor.com) valmistelee uuden musiikkimateriaalin nauhoittamista sellaisella aikataululla, että fanit tulevat saamaan sitä korvilleen ennen joulukuun saapumista. Yhtye aikoo nauhoittaa ainakin neljä biisiä ensi hätään, mutta kuusikolla on sen omien puheiden mukaan jemmassa enemmänkin myöhempää käyttöä varten. Uudet biisit miksaa ja masteroi Janne Saksa Studio Sound Supremessa. Yhtye soitti yleisölle muutamia uusimpia sävellyksiään kesällä Hämeenlinnassa heinäkuussa järjestetyn Wanaja Festivalin yhteydessä. Metallibändi julkaisi myös MySpace-profiilissaan demoasteisen version uusista kappaleistaan "X9" ja "Reality Of Now". Demotaltioinnit yhtye nauhoitti kotistudiossaan ja nekin miksattiin Janne Saksan toimesta.

Lue koko julkaisu…

Pain Confessor kirjoittaa biisejä.

 • Julkaistiin tiistaina 10.06.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1529 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva Pain Confessor -yhtyeen jäsenistä, jotka seisovat pimeässä metsässä, missä on liekkejä ja taivaalla kirkkaita valoja. Miehillä on yllään mustat vaatteet, jokaisella tyyni katse ja useimmilla kädet housujen taskuissa.Kuva: Jere Hietala

Hämeenlinnan Pain Confessor (www.painconfessor.com) kertoo joutuneensa päättämään yhteistyösopimuksensa Johanna Kustannus / Megamanian kanssa. Sopimuksen päätyttyä yhtye päätti katsoa tilannetta uudenlaisena mahdollisuutena hahmottaa bändin tämänhetkistä tilaa ja suunnitella tulevaisuuttaan. Hiljaiselon aikana Pain Confessorin jäsenet viettivät aikaa perheidensä ja läheistensä kanssa, kunnes halu luoda uutta musiikkia kasvoi vastustamattomaksi. Bändi on ryhtynytkin nyt järjestämään jälleen bänditreenejä ja kirjoittamaan uusia biisejä seuraavaa äänitettään varten. Tarkempia tietoja tulevasta metalli-iskusta ei ole vielä tarjolla.

Lue koko julkaisu…

Pain Confessor: Fall On Evil Days.

 • Julkaistiin tiistaina 23.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1473 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva Pain Confessor -yhtyeen jäsenistä, jotka seisovat pimeässä metsässä, missä on liekkejä ja taivaalla kirkkaita valoja. Miehillä on yllään mustat vaatteet, jokaisella tyyni katse ja useimmilla kädet housujen taskuissa.Kuva: Jere Hietala

Suomalainen Pain Confessor (www.painconfessor.com) esittää tällä erittäin kuuntelukelpoisella "Fall On Evil Days" –musiikkivideollaan mahtavia kitara– ja rumpukuvioita. Suositeltava musiikkielämys bändin uran järjestyksessä toiselta pitkäsoitolta, mikä on nimeltään "Fearrage". Kiekko julkaistiin viime vuonna Megamanian kautta. Se sisältää 11 biisiä. Pain Confessorin tuorein albumi on "Purgatory of the Second Sun", mikä ilmestyy tähän maailmaan kuluvan kuukauden 29. päivä.

Bändi shokeerasi fanejaan huhtikuussa tekemällä aprillipilan, jossa yhtye väitti vokalisti Markku Kivistön aikovan hylätä PC:n miehistön voidakseen keskittyä elinikäiseen haaveeseensa. Tangon tanssimiseen. Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

Lue koko julkaisu…

Pain Confessor: albumi albumilistalle.

 • Julkaistiin perjantaina 23.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1355 kertaa
 • Bändit:

Pain Confessor (www.painconfessor.com) -bändin tuorein, järjestyksessä kolmas, albumi on kivunnut Suomen albumilistan sijalle n:o 15. "Purgatory of the Second Sun" -kiekon saavutukset saivat bändin hämmästelemään. Nettisivuillaan PC:n porukka on hämmästynyt & kummastunut siitä suosiosta ja vastaanotosta, jonka "rakas kolmas jalokivi" on saanut.

Lue koko julkaisu…

Pain Confessor: Ne Plus Ultra.

 • Julkaistiin perjantaina 23.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1619 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva Pain Confessor -yhtyeen jäsenistä, jotka seisovat pimeässä metsässä, missä on liekkejä ja taivaalla kirkkaita valoja. Miehillä on yllään mustat vaatteet, jokaisella tyyni katse ja useimmilla kädet housujen taskuissa.Tämä musiikkivideo kappaleesta "Ne Plus Ultra" on kotimaisen Pain Confessor (www.painconfessor.com) -bändin tuorein videoleike. Kappale kuullaan sekä uudella "Purgatory of the Second Sun" -pitkäsoitolla, sekä "Ne Plus Ultra" -nimisellä single-levyllä. Single kipusi Suomen levylistan sijalle n:o 1 — albumi taas roikkuu sijalla 15. Pain Confessor julkaisi tuoreimman albuminsa kuluvan kuukauden puolella, n. viikko sitten.

Lue koko julkaisu…

Pain Confessor: "Purgatory Of The Second Sun".

 • Julkaistiin tiistaina 30.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1514 kertaa
 • Bändit:

Pain Confessor -bändin mustavalkoinen promokuva. Kuvassa näkyy kuusi miestä, joista lähes kaikilla on pitkät hiukset.Kotimainen metalliryhmä Pain Confessor (www.painconfessor.com) on julkaissut nettisivuillaan tiedotteen, missä paljastetaan yhtyeen kolmannen albumin "Purgatory Of The Second Sun", kappalelista. Kiekkohan julkaistaan Suomessa maaliskuun 14. päivä. Levy sisältää 10 biisiä.

"Purgatory Of The Second Sun" -albumi äänitettiin Fantom-studiossa ja sitä on luonnehdittu raa’aksi ja raivopäiseksi. Kiekon kymmenestä biisistä 80% kertoo sodasta ja loput 20% on raskasta, kuin marssia kohti hirsipuuta.

Lue koko julkaisu…

Pain Confessor: albumi julkaistaan maaliskuussa.

 • Julkaistiin tiistaina 16.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1229 kertaa
 • Bändit:

Pain Confessor -bändin jäsenet mustavalkoisessa kuvassa. Miehet seisovat hallissa.Hämeenlinnalainen metallibändi Pain Confessor (www.painconfessor.com) arvioi nettisivuillaan saavansa "Purgatory of the Second Sun" -albumin julkaistua Suomessa maaliskuun 14. päivä. Albumin julkaisua edeltää helmikuussa kauppoihin ilmestyvä single.

Uudella PC:n albumilla tullaan kuulemaan ainakin kappaleet "Mercenaries", "Last of Forever", "Dreamcrusher", "Second Sun", "My Last Words", "End", "Without Redemption/Without Remorse" ja "Ne Plus Ultra".

Lue koko julkaisu…

Pain Confessor jatkaa uuden albumin tekemistä.

 • Julkaistiin sunnuntaina 31.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1347 kertaa
 • Bändit:

Pain Confessor -bändin mustavalkea promokuva, jossa miehet ryhmittyneet kiviseinän viereen. Kuvassa kuusi miestä, joista kolme seisoo ja kolme istuu.Kotimainen metallibändi Pain Confessor (www.painconfessor.com) jatkaa uuden albuminsa työstämistä. Bändihän siirtyi Fantom-studioon 15. päivä kuluvaa kuukautta äänittämään "Purgatory of the Second Sun" -nimistä albumia, joka julkaistaan ensi vuoden maaliskuussa. Levyltä riipaistaan helmikuussa single-levy. Albumilla kuultavien kappaleiden nimiä ovat: "Mercenaries", "Last of Forever", "Dreamcrusher", "Second Sun", "My Last Words", "End", "Without Redemption/Without Remorse" ja "Ne Plus Ultra".

Lue koko julkaisu…

Pain Confessor tänään studioon.

 • Julkaistiin perjantaina 15.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1414 kertaa
 • Bändit:

Pain Confessor -bändin mustavalkoinen promokuva. Kuvassa näkyy kuusi miestä, joista lähes kaikilla on pitkät hiukset.Suomalainen, hämeenlinnalainen, metallibändi Pain Confessor (www.paincofessor.com) aikoo siirtyä tänään, perjantaina, studioon äänittämään uutta albumiaan. Bändi kertoo, että tulevan, "Purgatory of the Second Sun" -nimisen, albumin kappalelistaa on hieman hiottu — levylle lisätään "The Harvest" -niminen biisi. PC:n jokaiselle albumille on ympätty uusi biisi n. viikko ennen studioon siirtymistä. Bändi päätti laittaa em. biisin levylle viime maanantaina.

Lue koko julkaisu…

Pain Confessor: Lake Of Regret.

 • Julkaistiin perjantaina 13.10.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1329 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen Pain Confessor (www.painconfessor.com) perustettiin elokuussa 2002. Bändi solmi vuonna 2003 levytyssopimuksen kolmen julkaisun ajaksi Megamanian kanssa ja ensimmäisen singlen, nimeltään "Poor Man’s Crown", bändi julkaisi vuoden 2004 maaliskuussa. Tämä musiikkivideo kappaleesta "Lake of Regret" on kuultu ensimmäisen kerran edellä mainitulla "Poor Man’s Crown" -singlellä.

Lue koko julkaisu…

Pain Confessorin kolmas albumi on "Purgatory of the Second Sun".

 • Julkaistiin tiistaina 10.10.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1371 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen metalliyhtye Pain Confessor (www.painconfessor.com) on julkaissut nettisivuillaan tiedotteen, jossa kerrotaan mm. että Pain Confessorin kolmannen albumin nimi on "Purgatory of the Second Sun". Levy julkaistaan jossain vaiheessa ensi vuoden maaliskuuta.

Lue koko julkaisu…