Metallimusiikki.net

Domination Black etsii uutta levy-yhtiötä.

Domination Black -bändin logo valkoisella värillä mustaa taustaa vasten kirjoitettuna goottilaisin kirjaimin. Kunkin sanan alkukirjain versaalilla, muut pienin kirjaimin.Kotkassa perustettu

Kotimainen kauhu/heavymetallia vääntävä ryhmittymä, Domination Black on lopettanut yhteistyönsä levy-yhtiö Poison Arrow Recordsin kanssa, ja etsii täten uutta kotia. Meillä on täällä hetkellä 7-9 uutta DB-rallia jotka todella potkivat persuksille ja odotamme innolla studioon pääsyä ja seuraavan albumin tekemistä, kertoo yhtye tiedotteessaan. Ja kyllä, olemme muutamien julkaisijatarjokkaiden kanssa jo keskustelleet, mutta katsotaan nyt mitä lähitulevaisuus tuo tullessaan.

Uusi Domination Black-kappale “The House Of 1000 Eyes” on
kuunneltavissa bändin Myspace-sivuilla, ja on mukana myös tulevalla julkaisulla, jonka ulostumispäivää ei vielä tässä vaiheessa tietenkään tiedetä.

Domination Blackin toinen pitkäsoitto “Dark Legacy” julkaistiin
Skandinaviassa marraskuussa 2006 Poison Arrow Recordsin toimesta. Muu maailma sai levyn ihmeteltäväkseen tammikuussa 2007.

Domination Black -maskotin, “Fearbringer”, joka esiintyy yhtyeen
levyjen kansissa, on kirjaillut itse Lordi mastermind, Mr. Lordi.

Domination Black on:

  • Juha Beck (rummut)
  • Ville Wiren (kitarat)
  • The Sentinel Killgast (laulu)
  • Teppo Heiskanen (kitarat)
  • Lauri Eerola (basso)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.