Metallimusiikki.net

Dotma julkisti uuden laulajan!

  • Julkaistiin keskiviikkona 28.03.2012.
  • Luettu 1513 kertaa
  • Bändit:

Etelä-Suomesta ponnistava, metallimusiikin nouseva nimi Dotma julkisti uuden laulajansa. Yhtyeen uusi vokalisti on lahjakas ja upeaääninen Suvimarja Halmetoja. Muutama kuukausi "Sleep Paralyses" -debyyttialbumin julkaisun jälkeen bändi löysi itsensä tilanteesta, jossa heidän tuli etsiä uusi laulaja. Yhtyeen vokalisti Johanna Lesonen oli päättänyt keskittyä täyspainotteisesti klassisen musiikin opintoihinsa. Uuden laulajan haku julkistettiin ja se pitikin yhtyeen jäsenet kiireisenä miltei neljän kuukauden ajan. Uusi laulaja kuitenkin löytyi yllättävänkin läheltä ja nyt on aika suunnata katseet rohkeasti eteenpäin!

Olen kiitollinen tästä tilaisuudesta päästä jakamaan visioni ja osaamiseni bändin kanssa, jonka jäsenenä tunnen jo nyt olevani kuin kotonani. Uskon, että minulla on paljon sekä annettavaa että opittavaa, joten tästä tulee mielenkiintoinen uusi ajanjakso muusikon urallani. Odotan innolla tulevaa luomisprosessia ja keikkoja näiden taitavien, mahtavien tyyppien kanssa., Suvimarja kertoo.

Dotman Harri, Niko, Leo, Aapo ja Joonas kommentoivat: Olemme hyvin otettuja siitä, että olemme löytäneet näin mahtavan ja upeaäänisen tyypin joukkoomme! Meillä oli kunnia saada monia loistavia ehdokkaita ja Suvimarja erottui heti joukosta positiivisella ja ammattimaisella asenteellaan. Tahdomme kiittää kaikkia laulajan paikkaa hakeneita kiinnostuksesta bändiämme kohtaan! Nyt odotamme innolla, että pääsemme lavalle ja studioon Suvimarjan kanssa!

Suvimarjan ensiesiintyminen Dotman riveissä on lauantaina 14. huhtikuuta Blackpoolissa, Järvenpäässä. Parhaillaan yhtye treenaa livesettiään ja seuraavan albumin esituotantovaihe alkaa seuraavien viikkojen aikana.

Dotma on:

  • Suvimarja Halmetoja (laulu)
  • Leo Saarnisalo (kitarat)
  • Niko Kalliojärvi (kitarat)
  • Harri Koskela (kosketinsoittimet)
  • Aapo Lindberg (basso)
  • Joonas Pykälä-aho (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.