Metallimusiikki.net

dotma

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen dotma liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin dotma. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin dotma liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Dotma julkisti uuden laulajan!

  • Julkaistiin keskiviikkona 28.03.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1550 kertaa
  • Bändit:

Etelä-Suomesta ponnistava, metallimusiikin nouseva nimi Dotma (www.dotma.net) julkisti uuden laulajansa. Yhtyeen uusi vokalisti on lahjakas ja upeaääninen Suvimarja Halmetoja. Muutama kuukausi "Sleep Paralyses" -debyyttialbumin julkaisun jälkeen bändi löysi itsensä tilanteesta, jossa heidän tuli etsiä uusi laulaja. Yhtyeen vokalisti Johanna Lesonen oli päättänyt keskittyä täyspainotteisesti klassisen musiikin opintoihinsa. Uuden laulajan haku julkistettiin ja se pitikin yhtyeen jäsenet kiireisenä miltei neljän kuukauden ajan. Uusi laulaja kuitenkin löytyi yllättävänkin läheltä ja nyt on aika suunnata katseet rohkeasti eteenpäin!

Lue koko julkaisu…

Dotma-yhtyeen laulaja Johanna Lesonen lopettaa bändissä.

  • Julkaistiin perjantaina 18.11.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 922 kertaa
  • Bändit:

Ryhmäkuva Dotma-bändin kokoonpanosta. Kuvassa keskimmäisenä naislaulaja Johanna Lesonen.Kuvassa Dotma vuonna 2011

Uusi aikakausi on alkamassa, kun bändin laulaja Johanna Lesonen lähtee yhtyeestä keskittyäkseen klassisen laulun opintoihinsa. Viimeisen kerran Johanna nähdään Dotman kanssa lavalla Turun Klubilla 24.11.2011.

Lähes seitsemän vuoden jälkeen on erittäin vaikeaa lähteä tästä yhtyeestä, joka on minulle todella rakas. Tuntuu kuin jättäisin eräänlaisen kotini, jota olen ollut alusta asti rakentamassa. En aio väittää, etteikö lähtemiseeni liittyisi draamaa ja tunnekuohuja, sillä tämä oli yksi vaikeimmista päätöksistäni mitä olen joutunut tekemään. Kuitenkin koen, että päätökseni on oikea niin minun itseni kuin bändinkin kannalta. Lähtööni on monia syitä. Yhteenvetona totean sen, minkä me kaikki jo tiedämme; elämä on lyhyt, eikä aika riitä kaikkeen, joten täytyy valita. Jatkan laulajana, mutta minun tieni tässä bändissä on tullut päätökseensä. Luopuminen on vaikeaa, mutta samalla tämä on alku jollekin uudelle. Toivon vilpittömästi Dotmalle mahtavaa tulevaisuutta, ja haluan kiittää rakkaita yhtyetovereitani näistä yhteisistä vuosista, joita en koskaan unohda!, Johanna selvittää.

Lue koko julkaisu…