Metallimusiikki.net

Dotma-yhtyeen laulaja Johanna Lesonen lopettaa bändissä.

  • Julkaistiin perjantaina 18.11.2011.
  • Luettu 870 kertaa
  • Bändit:

Ryhmäkuva Dotma-bändin kokoonpanosta. Kuvassa keskimmäisenä naislaulaja Johanna Lesonen.Kuvassa Dotma vuonna 2011

Uusi aikakausi on alkamassa, kun bändin laulaja Johanna Lesonen lähtee yhtyeestä keskittyäkseen klassisen laulun opintoihinsa. Viimeisen kerran Johanna nähdään Dotman kanssa lavalla Turun Klubilla 24.11.2011.

Lähes seitsemän vuoden jälkeen on erittäin vaikeaa lähteä tästä yhtyeestä, joka on minulle todella rakas. Tuntuu kuin jättäisin eräänlaisen kotini, jota olen ollut alusta asti rakentamassa. En aio väittää, etteikö lähtemiseeni liittyisi draamaa ja tunnekuohuja, sillä tämä oli yksi vaikeimmista päätöksistäni mitä olen joutunut tekemään. Kuitenkin koen, että päätökseni on oikea niin minun itseni kuin bändinkin kannalta. Lähtööni on monia syitä. Yhteenvetona totean sen, minkä me kaikki jo tiedämme; elämä on lyhyt, eikä aika riitä kaikkeen, joten täytyy valita. Jatkan laulajana, mutta minun tieni tässä bändissä on tullut päätökseensä. Luopuminen on vaikeaa, mutta samalla tämä on alku jollekin uudelle. Toivon vilpittömästi Dotmalle mahtavaa tulevaisuutta, ja haluan kiittää rakkaita yhtyetovereitani näistä yhteisistä vuosista, joita en koskaan unohda!, Johanna selvittää.

Parhaillaan yhtye työstää materiaalia tulevalle toiselle albumilleen, jonka tiimoilta bändi suuntaa studioon ensi vuoden puolella. Dotma etsii nyt aktiivisesti uutta naispuolista laulajaa ja keulahahmoa yhtyeeseen. Bändi kertoo: Toivomme, että hakijalta löytyy ennen kaikkea loistava ääni, ulkonäköä, karismaa sekä lavalla, että sen ulkopuolella ja hyvää englanninkielen puhe- ja lausuntataitoa. Laulajan ei tarvitse olla klassisesti kouluttautunut, vaan tähtäimessä on nimenomaan hyvän äänen omaava ammattimainen vokalisti, joka pystyy laulamaan mahdollisimman laaja-alaisesti. Laulajan äänen tulee olla sopiva korkeammaltakin meneviin biiseihin, mutta myös herkempäänkin tulkintaan. Kriteerit täyttävien henkilöiden toivotaan lähettävän vapaamuotoinen ja kuvallinen hakemus sähköpostiosoitteeseen dotma.vocalist@gmail.com. Hakemuksen mukaan toivotaan liitettävän linkki ääninäytteeseen.

Dotma on:

  • Harri Koskela (kosketinsoittimet)
  • Leo Saarnisalo (kitarat)
  • Niko Kalliojärvi (kitarat)
  • Aapo Lindberg (basso)
  • Joonas Pykälä-aho (rummut)
  • Johanna Lesonen (laulu)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.