Metallimusiikki.net

Embassy of Silence -albumi valmis.

Tunnelmallista rockia/metallia soittava Embassy of Silence on saanut valmiiksi debyyttialbuminsa joka tottelee nimeä “Euphorialight”. Albumi äänitettiin kesän ja syksyn aikana D-Studiolla Klaukkalassa Jarno Hännisen johdolla ja masteroitiin Ruotsissa Cutting Room -studiolla Björn Engelmannin toimesta. Engelmann on työskennellyt aiemmin mm. Rammsteinin ja Dimmu Borgirin kanssa. Albumin 2. raita “I Ride Alone” on nyt kuultavissa EoS:in kotisivuilla ja MySpacessa.

Levyllä vierailee mm. Vanguard-yhtyeen Aapo Romu (sello), Erepia-yhtyeen Andy Koski Semmens (laulu, ex-Esoteric, ex-Pantheist), Colosseum-yhtyeen Juhani Palomäki (laulu) ja The Purifiction -yhtyeen Teppo Tirkkonen (laulu). Embassy of Silence on Saattueesta tutun Tero Kalliomäen kasaama kunnianhimoinen yhtye, jossa laulajana toimii kultaisella äänellä varustettu Ines Lukkanen. Albumin kappaleiden teemat vaihtelevat synkästä hilpeään, haikeasta raivokkaaseen ja ovelasta intohimoiseen. Mahtipontisuus ja kylmiä väreitä aiheuttava, ravisuttava kauneus sekä yllättävyys ovat ehdottomasti EoSin vahvuuksia, jotka erottavat orkesterin samalla tontilla pyörivistä kilpailijoista. Esiintyessään livenä EoS on energinen ja näyttävä, eikä showsta puutu myöskään huumoria ja eeppisyyttä. Parhaillaan EoS etsii levylle sopivaa julkaisijaa.

“Euphorialight”-albumin kappaleet:

 1. Soul-Broken
 2. I Ride Alone
 3. Passion and Savagery
 4. Baron Samedi
 5. Absinthe Eyes, Opium Words
 6. Deadline Playtime
 7. Catherine and Heathcliff
 8. Maneater
 9. Void
 10. The Mercury Lamp
 11. Euphorialight

Tulevat Embassy of Silence keikat:

 • 12. joulukuuta 2009: Metal Over Riihimäki, Club Escape (Riihimäki)
 • 19. maaliskuuta 2010: Rocktown (Hämeenlinna)

Embassy of Silence on:

 • Ines Lukkanen (laulu)
 • Tero Kalliomäki (kitarat)
 • Harri Lampinen (kitara)
 • Harri Koskela (kosketinsoittimet)
 • Samu Lahtinen (basso)
 • Jaakko Hauru (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.