Metallimusiikki.net

embassy of silence

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen embassy of silence liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin embassy of silence. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin embassy of silence liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Embassy of Silence julkaisi nettikeikalta näytekappaleita

 • Julkaistiin keskiviikkona 01.05.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1313 kertaa
 • Bändit:

Kolmatta täyspitkäänsä valmisteleva progressiivissävytteinen rock-yhtye Embassy of Silence soitti joulukuussa livenä "Acoustic Hangover Hangout" -internet-keikan ja nyt bändi on julkaissut keikalta kolme näytekappaletta. Kuuntele miten toimii esimerkiksi cover-versio Tori Amoksen "Winter"-biisistä, tai country-versio "I Ride Alone" -biisistä. Setti löytyy yhtyeen SoundCloud-sivulta.

Lue koko julkaisu…

Embassy of Silence livenä netissä

 • Julkaistiin tiistaina 11.12.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1341 kertaa
 • Bändit:

Embassy of Silencen logo kuvan etualalla ja päällimmäisenä. Taustalla bändin jäsenet valkoista taustaa vasten.Chat-tuokio 16.12.2012

Kieronkauniin rockmetallin lähettiläs, Embassy of Silence, esiintyy sunnuntaina 16.12. suorassa nettilähetyksessä kello 20–22. Show’ssa yhtye esittää mm. akustisia versioita albumeidensa "Antler Velvet", ja "Euphorialight" kappaleista.

Julkaisuillaan yhtye on saanut osakseen paljon huomiota mediassa. Albumit on nostettu arvosteluissa varsin korkealle, sekä saaneet muun muassa maininnan vuoden kovimpana julkaisuna. Yhtyeelle on tullut runsaasti pyyntöjä esiintymään fanien kotipaikkakunnille ympäri maailmaa, päätti yhtye ilahduttaa heitä ensin järjestämällä tämän tapahtuman suorana lähetyksenä.

Lue koko julkaisu…

Embassy of Silencen albumin ennakkokuuntelu 20.6. asti

 • Julkaistiin lauantaina 16.06.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1262 kertaa
 • Bändit:

"Antler Velvet" -albumin etukannessa vaaleanharmaa piirros hirvestä, jolla punaiset sarvet.Julkaistaan 20.6.2012

Embassy of Silencen uuden albumin ennakkokuuntelu alkoi osoitteessa www.hr-productions.fi. Albumi on kokonaisuudessaan esillä aina viralliseen julkaisupäivään 20.6.2012 asti. Lisäksi esillä on yhtyeen vokalistin Ines Lukkasen antamat biisikohtaiset kuvaukset. Levy on jo kerännyt valtavasti huomiota kotimaassa Suomessa, sekä ulkomailla. Yhtye on saanut useita haastattelupyyntöjä Yhdysvalloista, sekä Englannista.

Singlejulkaisu "Unconverted" oli Radio Rock Storen ladatuin biisi sen julkistamisesta aina Digikaupan sulkeutumiseen asti. Metallibändin uusi levy soitetaan kokonaisuudessaan nettiradio AiiRadion lähetyksessä — lisäksi yhtye soittaa akustisesti livenä muutaman biisin.

Lue koko julkaisu…

Embassy of Silence julkaisee "Unconverted"-singlen 23.5.2012 tulevalta albumiltaan

 • Julkaistiin keskiviikkona 18.04.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1367 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva Embassy of Silencen kokoonpanosta tarpomassa lumihangessa kuusimetsän edustalla.Kuva: Jarno Lindén / Black Pearl

"Antler Velvet" on Embassy of Silencen toinen pitkäsoitto, ja "Euphorialight"-esikoiseen verrattuna kakkoslevyyn on lisätty runsaammalla kädellä groovea, tarttuvuutta ja musiikillista hulluutta. Tunnelmallisuudesta ja kauniista melodioista ei kuitenkaan tingitä. Yhtye nojaa edelleen tukevasti kieroon melodiseen rock-metalliin ja Ines Lukkasen kauniiseen lauluääneen. Singleksi valittu "Unconverted" julkaistaan 23. toukokuuta ja varsinainen pitkäsoitto 20. kesäkuuta. Levyn julkaisee brittiläinen Ravenheart Music. Suomen ja Skandinavian osalta jakelun hoitaa INVERSE Records.

Lue koko julkaisu…

Embassy of Silence allekirjoitti sopimuksen Ravenheart Musicin kanssa

 • Julkaistiin tiistaina 06.03.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1261 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva Embassy of Silencen kokoonpanosta, jonka jäsenet seisovat lumihangessa metsän reunalla.Kuva: Jarno Lindén/Black Pearl

Embassy of Silence uutisoi H&R Productionsin välityksellä solmimastaan levytyssopimuksesta Ravenheart Musicin kanssa: Taipaleemme Cosmos Music Groupin ja Supernovan kanssa tuli nyt tiensä päähän, ja toivomme heille kaikkea hyvää ja onnistunutta yhteistyötä muiden artistiensa parissa. Kun nyt on aika siirtyä eteenpäin, voimme iloksemme julkistaa solmimamme sopimuksen Ravenheart Musicin Dave Smithin kanssa. Toinen albumimme ilmestyy 2012 kevät-kesällä ja ilmoitamme tarkemman ajankohdan kappalelistauksen ohessa myöhemmin. ‘Antler Velvet’ on levy, jonka myötä yhtyeen tyyliin tulee enemmän groovea. Levyllä on 10 kappaletta, joista yhdeksän sävellettiin varta vasten albumia varten.

Lue koko julkaisu…

H&R Productions julkaisi Androille streamauspalvelun.

H&R Productions julkaisi 27.1.2012 uuden Android-alustalle suunnitellun, käyttäjilleen ilmaisen sovelluksen, jolla voi streamata yhtyeiden tuotantoa sekä ääni- että videomuodossa. Kehitteillä on myös iPhone-yhteensopiva versio. Palvelun käyttäminen on maksutonta, vaikkakin operaattori voi veloittaa datasiirroista aiheutuvia maksuja, jotka ovat operaattorikohtaisia. Streamauspalvelun lisäksi käyttäjät voivat Lisäksi käyttäjät voivat selata kattavaa sisältöä kännykällään katsoen kuvia, lukien artistien itsensä lisäämiä blogimerkintöjä sekä uutisia. Palvelussa mukana myös keikkaseuranta, jolloin jokaisen artistin tulevat keikat löytyvät suoraan sovelluksesta aina ajantasaisina keikkapaikkoineen- ja lippuhintoineen. Sovelluksen voi hankkia Android Marketista.

Lue koko julkaisu…

Embassy of Silence julkaisi musiikkivideon.

 • Julkaistiin tiistaina 15.02.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1415 kertaa
 • Bändit:

Sinisävyinen kansitaide Embassy of Silencen debyyttialbumia "Euphorialight" varten. Kuvan yläosassa näkyy valkoinen pallo, jossa linnun siluetti.Julkaistiin 12.5.2010

"Euphorialight"-debyyttilevyllään vahvasti huomiota saanut Embassy of Silence (www.embassyofsilence.net) on julkaissut musiikkivideon kappaleestaan "Passion And Savagery". Video on kuvattu Filmokratik-ryhmän toimesta, Klaukkalassa D-Studion tiloissa, missä koko albumi on nauhoitettu jo aikaisemmin. Video kuvattiin livenä vain muutamalla otolla, joka kuvaa hyvin bändin tasoa ja lahjakkuutta, rakkautta ja sitoutumista musiikkiansa kohtaan.

"Passion And Savagery" on yhtyeelle sinänsä jo merkittävä kappale. Yhtyeen vokalisti Ines Lukkanen kertoo biisin synnystä seuraavaa: En haluaisi kertoa tarkalleen mistä tai kenestä biisi kertoo, koska kappale on vähintäänkin henkilökohtainen. Jotain ympäripyöreää nyt sanoakseni: kyseessä on ensimmäinen kappale, jonka minä ja Tero aikoinaan teimme yhdessä, ja kyseinen katkerankaunis balladi, jossa on myös intohimoista roihua, on kulkenut ikivihreänä kestoklassikkona lahkeessa kiinni siitä lähtien. Suhteeni ovat usein olleet alusta loppuun vihaa ja rakkautta sekoitettuna, sellaista sulaa hulluutta johon ei voi olla tulematta kiedotuksi sieluaan myöten. Jostain sellaisesta biisikin vähän niin kuin kertoo.

Lue koko julkaisu…

Embassy of Silenceltä uusi digisingle.

 • Julkaistiin maanantaina 06.09.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1355 kertaa
 • Bändit:

Embassy of Silencen promokuva. Kuvassa yhtyeen jäsenet kerääntyneet auton ympärille. Keskimmäisenä seisoo punatukkainen Ines Lukkanen. Kaikilla jäsenillä mustat palttoot.Yhtyeessä kuusi jäsentä

Supernova Recordsin siipien alla olevan metalliyhtye Embassy of Silencen (www.embassyofsilence.net) esikoisalbumilta "Euphorialight" on julkaistu toinen digilevitykseen tarkoitettu single, "Passion and Savagery". Kappale edustaa debyyttialbumin rauhallisempaa puolta, ja kuuluu yleisön kestosuosikkeihin. Singlen voi ladata esim. Radion Rock Storesta tai iTunesista. EoS valmistautuu myös parhaillaan äänittämään toista täyspitkää levyään. Tuotteliaan orkesterin tarkoituksena onkin siirtyä studion puolelle jo joulukuussa. Tuleva albumi tullaan äänittämään D-Studiolla Klaukkalassa. Yhtyeen uusin albumi tuotiin yleisön eteen toukokuussa 2010. Debyyttialbumia ennen Embassy of Silence on julkaissut yhden EP-levyn ja promon.

Lue koko julkaisu…

Embassy of Silence: "Euphorialight".

Dramaattisen kauniin ja kieron melodisen rockin/metallin lähettiläs, Embassy of Silence, julkaisee debyyttialbuminsa "Euphorialight" 12. toukokuuta 2010 ruotsalaisen Supernova Records -yhtiön kautta. Singlebiisi "Soul-Broken" julkaistaan digitaalisessa muodossa 12.4.2010. Näytteitä albumilta voi käydä kuuntelemassa yhtyeen MySpace-profiilista ja kotisivuilta osoitteesta www.embassyofsilence.net.

Supernova Records on Bonnier Amigo Music Groupin rock- ja metalligenreen keskittyvä uusi levymerkki, jonka alla ovat muun muassa Royal Republic, April Divine, Treadstone sekä useita muita jo paljon huomiota saaneita yhtyeitä. Embassy of Silencen digitaalisen musiikin julkaisijana toimii IODA Nordic, joka hoitaa Supernovan kaiken digitaalisen median julkaisun maailmanlaajuisesti.

Lue koko julkaisu…

Metal Over Riihimäki 12.12. Club Escapessa.

Embassy of Silencen kokoonpano mustan pöydän äärellä siten, että neljä mustiin pukeutunutta miestä pöydän äärellä istuvan vaaleahiuksisen naisen vierellä. Pöydällä suuri kynttelikkö ja taustalla valkoinen seinä.Kuvassa Embassy of Silence

Vuoden 2009 ensimmäinen ja viimeinen Metal Over Riihimäki -tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan Riihimäen Club Escapessa. Lavalle nousevat helsinkiläinen Tacere ja riihimäkeläinen Embassy of Silence.

Tacere aloitti toimintansa vuonna 2000 ja vuoteen 2005 tullessa yhtyeen akrobaattinen, mutta samalla tunnelmallinen metalli, oli vakuuttanut monen kuulijan ohella myös Suomen Musiikki Oy:n, joka julkaisi seuraavana vuonna Taceren debyyttialbumin "Beautiful Darkness". Yhtye valmistelee parhaillaan toista albumiansa. Tuleva julkaisu on samalla ensimmäinen täyspitkä Tacere-äänite, jolla on mukana yhtyeen uusi naislaulaja Taiya.

Illan toinen yhtye, riihimäkeläinen Embassy of Silence, on niin ikään naislauluvetoista tunnelmallista raskasrokkia soittava kokoopano. Yhtye on herättänyt paljon positiivista huomiota EP levyillään "Pristine" ja "Wendigo Winter". Bändi nauhoitti taannoin debyyttialbuminsa ja tarjoaakin keikalla runsaasti ennakkomaistiaisia tulevalta julkaisulta.

Lue koko julkaisu…

Embassy of Silence -albumi valmis.

 • Julkaistiin maanantaina 23.11.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1737 kertaa
 • Bändit:

Tunnelmallista rockia/metallia soittava Embassy of Silence on saanut valmiiksi debyyttialbuminsa joka tottelee nimeä "Euphorialight". Albumi äänitettiin kesän ja syksyn aikana D-Studiolla Klaukkalassa Jarno Hännisen johdolla ja masteroitiin Ruotsissa Cutting Room -studiolla Björn Engelmannin toimesta. Engelmann on työskennellyt aiemmin mm. Rammsteinin ja Dimmu Borgirin kanssa. Albumin 2. raita "I Ride Alone" on nyt kuultavissa EoS:in kotisivuilla ja MySpacessa.

Lue koko julkaisu…

Embassy of Silence julkaisee syksyllä albumin.

 • Julkaistiin torstaina 30.07.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1692 kertaa
 • Bändit:

Embassy of Silencen kolme mustiin pukuihin sonnustautunutta miestä seisoo taustalla suihkulähteen edellä ja heidän keskellä etualalla punaiseen mekkoon pukeutunut nainen, jolla musta puuhka olkapäillä.Kuva: Jarno Lindén

Tunnelmaan, epiikkaan ja monipuolisuuteen mm. Anatheman, Opethin ja Shape of Despairin hengessä panostava metal/rock -yhtye Embassy of Silence (www.embassyofsilence.net) julkaisee syksyllä omakustanteena esikoisalbuminsa työnimellä "Euphorialight". Studiotyöskentely käynnistyi 27. heinäkuuta rumpujen nauhoituksella. Kannujen takana työskentelee yhtyeen todennäköisin uusi jäsen, Jaakko "Buddha" Hauru. Levyllä tullaan kuulemaan kolmen promootio-CD:ltä tutun kappaleen lisäksi kahdeksan aikaisemmin julkaisematonta biisiä, sisältäen ainakin otsikot "Maneater", "Absinthe Eyes, Opium Words", "I Ride Alone", "The Mercury Lamp", "Deadline Playtime" ja "Euphorialight". Albumi nauhoitetaan elokuun aikana Klaukkalan D-Studiolla. Sillä tullaan kuulemaan myös muutamaa vierailevaa artistia. Embassy of Silence päätyi hiljattain vaihtamaan rumpalia, mutta muu kokoonpano säilyi samana.

Lue koko julkaisu…