Metallimusiikki.net

H&R Productions julkaisi Androille streamauspalvelun.

H&R Productions julkaisi 27.1.2012 uuden Android-alustalle suunnitellun, käyttäjilleen ilmaisen sovelluksen, jolla voi streamata yhtyeiden tuotantoa sekä ääni- että videomuodossa. Kehitteillä on myös iPhone-yhteensopiva versio. Palvelun käyttäminen on maksutonta, vaikkakin operaattori voi veloittaa datasiirroista aiheutuvia maksuja, jotka ovat operaattorikohtaisia. Streamauspalvelun lisäksi käyttäjät voivat Lisäksi käyttäjät voivat selata kattavaa sisältöä kännykällään katsoen kuvia, lukien artistien itsensä lisäämiä blogimerkintöjä sekä uutisia. Palvelussa mukana myös keikkaseuranta, jolloin jokaisen artistin tulevat keikat löytyvät suoraan sovelluksesta aina ajantasaisina keikkapaikkoineen- ja lippuhintoineen. Sovelluksen voi hankkia Android Marketista.

Android-applikaation biisilistasta löytyy kaikki kuunneltavissa olevat kappaleet selkeästi nimettyinä. Kun haluttua kappaletta koskettaa, se avautuu uuteen ikkunaan aloittaen toiston. Lisäksi kuuntelija voi kappaleen soidessa lukea myös biisin sanoitukset samaan aikaan. Biisin voi halutessaan ostaa korkealaatuisena versiona MP3-formaatissa. Käyttäjille, joilla ei ole Android-pohjaista älypuhelinta, on luotu saman sisältöinen sivusto ReverbNationiin osoitteessa www.reverbnation.com/hrproductions. Kännykkäsovellus on aktiivisessa kehitysvaiheessa ja sen ulkoasu sekä käytönhallinta voi vielä muuttua. Applikaation tiedostokoko on 3,3 megatavua. Sen tämänhetkinen kehitysversio vaatii toimiakseen Android 2.1.:n tai uudemman.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.